BAB EVRENİ Wrestling, The Federation


Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Roster ayı gibi iyi, star potansiyelli çok fazla adam var. Şirkette en çok merak ettiğim isimler Low-Ki ve Swerve en ucu açık iki isim bence rosterdaki. AĞABEYLER iyi yazılacaktır, güvenimiz tam. Kadın rosterını da Paige VANZANT abla için takipte olacağız, kolay gelsin dosto.
 

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
394
Mesajlar
3,849
Beğeni sayısı
1,370
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Tiffany Stratton & Goldust
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
1703048767188.png

wtf wrestling chapter 1 : let the bodies hit the floor

Tapınak gibi bir mekanda şovu açıyoruz ve Dario Cueto'nun müziği duyuluyor. Cueto, yeni başlangıç için çok heyecanlı olduğunu ve bu sefer seyir zevkini ebediyen sunacağını falan söylüyor. Kendisine bu fırsatı tanıdığı için minnettar olduğu kişiler varmış ve onları seyirci ile tanıştırmak istiyormuş. Cueto girişi gösteriyor ve... EXCUSE ME! Vicky Guerrero cırtlak sesiyle avazı çıktığı kadar bağırıyor ve yalnız da değil. Chavo Guerrero da yanında. Kardeşler ringe doğru ilerliyor ve Vicky, Guerrero ailesinin mirasının çoğunu buraya yatırdığını ve seyircilerin memnun olması gerekirken tepki gösterdiklerini söylüyor. Neyse ki kendisi artık iyi kadını oynayacakmış ve seyircilerin gönlünü kazanmak için ne yapması gerektiğini biliyormuş. Kendisi Lucha Underground geleneklerine pek bağlı kalmayacaklarını fakat orayı iyi hatırlamak istediklerini söylüyorlar. Bunu da yapacak iyi bir yolları varmış. Vicky, Cueto'ya dönüp göz kırpıyor ve Chavo ile oradan ayrılıyorlar. Cueto, sayın Vicky'nin benden isteği hızlı bir giriş yapmamızdı ve Lucha Underground'dan tanıdığımız bir maç ile başlayacağız diyor. AZTEC WARFARE! Hakemlerden biri koca kıçını kaldırıp gelsin ve bu katliamı başlatsın diyerek bağırıyor ve seyirciler deliye dönüyor. Cueto son olarak bir şey unuttuğunu kazananın, WTF Heavyweight Şampiyonu olacağını söylüyor ve seyirciler iyice kafayı kırdıktan sonra ilk iki isim ringe geliiyor;

#1 Omos

#2 El Torito

El Torito ikinci sıradan gelip karşısında Omos'u görünce bir kilo dona bırakıyor ve zil çalar çalmaz Omos'un üstüne koşuyor. Omos yakalıyor birden onu ve havaya kaldırıp nefessiz kalıncaya kadar boğazını sıkıyor. El Torito tepki veremiyor bir süre sonra ve Omos yere fırlattıktan sonra hakemler durumunu kontrol edip elendiğine karar veriyorlar.

Elenen : El Torito - Eleyen : Omos

#3 Nick Gage


Gage ringe elinde bir muşta ile geliyor ve Omos'un surata bir tane patlatıyor. Omos kendini dışarı atıyor ve Gage muştayı bırakıp sandalye kapıyor ardından sandalye darbeleriyle giriyor Omos'a.

#4 Cara Noir

Işıklar kararıyor ve Cara Noir kendine has girişini yapıyor. Fakat dışarıdaki kavgaya karışıyor hemen ve Gage ile birbirlerine giriyorlar.

#5 Dragon Lee Dragon Lee ringdeki Gage ve Noir'ı hızlıca yere seriyor ve seyircilerin anlamadığı bir şekilde Spin-a-Ronnie yapıyor. Seyirciler başta gülümsüyor fakat bu gülümsemenin ardından büyük de destek geliyor Lee'ye. Fakat birden hışımla ringe giren Omos, Chokeslam ile Lee'yi yere seriyor ve tuş ediyor.

Elenen : Dragon Lee - Eleyen : OMOS


#6 Dominik


Dominik ringe gelirken Omos'u ringde görüyor ve ringe girmiyor. Dışarıdaki Cara Noir ile uğraşan Dominik, Noir'ı tekmeleyerek sağa sola götürüyor.

#7 Damian Priest

Priest ringe gelirken dışarıdaki Dominik'e Omos'u gösteriyor ve ikili ringe dalarak Omos'a saldırmaya başlıyorlar. Türlü hareketlerle Omos'u devirdikten sonra Dominik köşeden Frog Splash ile atlıyor Omos'a fakat tuş gelmiyor. O sırada yeni katılımcıyı öğreniyoruz.

#8 Brody King King gelir gelmez Priest'le Dominik'i yere seriyor ve dışarıdaki Nick Gage'e birden Tope Con Hilo! Brody seyircinin desteğini alıyor ve tekrar ringe dönerek Dominik ile ilgileniyor.

#9 Finn Balor

Balor ringe gelerek King'e dalıyor ve Dominik'i kurtarıyor. İkili King'e saldırırken Omos ayaklanıyor ve Double Clothesline ile yere seriyor ikisini de. O sırada Gage tekrar muştayı takmış Omos'un arkasını dönmesini bekliyor. Omos arkasını dönünce birden muşta ile geçiriy- hayır Omos yakalıyor ve Clothesline! Omos tuşa gidiyor ve üçüncü elemesini gerçekleştiriyor.

Elenen : Nick Gage - Eleyen : OMOS


#10 Shinsuke Nakamura


Nakamura dirseklerle baygınlaştırıyor Omos'u ve diz çöktürmeyi başarıyor. Ardından tam Kinshasa vuracakken önüne birden Balor çıkıyor ve ikili bakışmaya başlıyorlar. Daha sonra yumruklaşıyorlar ve Nakamura üstünlüğü alıyor. Dragon Suplex ile Balor'u yere serip Kinshasa için üzerine doğru koşmak istiyor fakat ring dışından Dominik ayağını tutuyor. Daha sonra Priest geliyor ve Big Boot + South of Heaven! Balor da tepeye çıkıp Coup de Grace ile işi bitiriyor ve Nakamura'yı eliyorlar.

Elenen : Shinsuke Nakamura - Eleyen : Finn Balor

#11 Buddy Matthews


Buddy ringe doğru koşarken önüne çıkan Dominik'i harika bir Clothesline ile yere seriyor ve ayaklanan Brody King ile beraber ringe dalıp Priest ile Balor'a saldırıyorlar. Bu brawl dışarı taşıyor ve o sırada yeni isim geliyor.

#12 Sammy Guevara

Sammy, Omos'u yerde tutmaya çalışan Cara Noir'ı arkadan yakalıyor ve German Suplex'i yapıştırıyor. Cara Noir birden ayaklanıyor ve gülümsemeye başlıyor. Sammy yüzünde tedirgin bir ifade ile kendini dışarı atıyor fakat Cara Noir onu dışarıda da kovalamaya başlıyor. En sonunda merdivenlerden çıkacak iken yakalıyor ve demir parmaklıklarda Octopus Hold bağlıyor. O sırada yeni ismi öğreniyoruz.

#13 Spike Trivet w/ Charlie Sterling and Nick Riley

Cara Noir şok bir suratla hareketi bırakıyor çünkü eski hasmını görüyor merdivenlerin tepesinde. Spike ona elinde şampanya şişesini yudumlayıp bakarken Riley ve Sterling aşağı hışımla inip Noir'a saldırmaya başlıyorlar. Trivet şampanyasını yudumlayıp sakin sakin aşağı iniyor ve Noir'ın ringde kafasında şişeyi parçalıyor! Ardından tuş da geliyor normal olarak.

Elenen : Cara Noir - Eleyen : Spike Trivet

Trivet seni burada da öldüreceğim Tom diye kulağına fısıldıyor Cara'nın. O sırada geri sayım işliyor ve yeni geleni öğreniyoruz.

#14 Malakai Black

Black ağır adımlarla ringe doğru gelirken arkada ringe giren King ve Matthews'un Riley ve Sterling'i indirdiğini görüyoruz. Spike tek bir şekilde tedirgince bakarken House of Black onu ortaya alıp iyi bir pataklıyor ve Malakai Black, Black Mass ile fişi çekiyor.

Elenen : Spike Trivet - Eleyen : Malakai Black


#15 Ricky Starks


Starks'ı beklenenin aksine memnun karşılıyor seyirci ve Starks ringe girerken House of Black onu kesiyor fakat Judgement Day toplu halde ringe dalıp arkadan saldırıyor House of Black'e... Brawl tekrar dışarı taşarken Starks ringe girip Sammy Guevara ile yumruklaşıyor. Git gelli takasın sonunda Ricky Starks üstünlüğü alıyor ve Rochembeau vurup pinliyor Sammy'i.

Elenen : Sammy Guevara - Eleyen : Ricky Starks

Starks taunt atarken Omos ayaklanıp onu yere seriyor ve sıradaki isim geliyor.

#16 Big Damo

Damo ringe gelince iki koca adam birbirine bakıyor ve dalmaya başlıyorlar. Damo diriliğin avantajı ile kontrolü alıyor ve Omos'u yere serip Splash ile atlamak istiyor fakat Omos çekiliyor ve Damo boşluğa düşüyor. Damo iplere tutunup kalkmak isterken Dominik içeri fırlıyor ve 619! Ardından Priest tutuyor Damo'yu ve South of Heaven! Ardından tuşa gidiyor ve Damo eleniyor.

Elenen : Big Damo - Eleyen : Damian Priest

Priest ve Dominik elemelerini kutlarken Buddy ve King'in Balor'u sıkıştırdıklarını farkediyorlar. Priest ringden dışarı çıkıyor fakat Dominik çıkmaya çalışırken Starks onu yakalıyor ve Superkick + Rochembeau! Priest arada kalmış bir şekilde dona kalıyor ve o sırada Starks, Dominik'i eliyor.

Elenen : Dominik - Eleyen : Ricky Starks

Priest, Balor'un olduğu tarafa doğru koşarken Black üstüne Jumping Knee Strike ile sıçrıyor. Priest yerde sürünürken Black ondan seyretmesini istiyor ve Buddy Matthews, Balor'un kafasını beton mermere Curb Stomp'lıyor! Balor'un kafadan kanlar akarken hakemler devam edemeyecek durumda olduğunu gösteriyorlar.

Elenen : Finn Balor - Eleyen : Buddy Matthews

Şok olmuş Priest üçüne birden hışımla saldırıyor ve Matthews'u ringe sokup yerde yumruklamaya başlıyor. Sinirle kaldırıp South of Heaven vurmak istiyor fakat Omos yakalıyor onu ve Chokeslam! Tuş başarılı.

Elenen : Damian Priest - Eleyen : OMOS

House of Black ringe girip Omos'u çevreliyor ve saldırmaya başlıyorlar. O sırada geri sayım bitiyor ve bir müzik duyuluyor fakat girişte kimse yok. Derken yangın çıkışından bir adam içeri giriyor ve Buddy Matthews'un toplarına vurup Curb Stomp'luyor ardından tuş ediyor. Bu adam Paul Robinson!

#17 Paul Robinson


Elenen : Buddy Matthews - Eleyen : Paul Robinson


Brody King, ringden hışımla çıkıyor ve Robinson ile yumruklaşıyorlar. O sırada Omos, Black'i ringde yere seriyor. Starks'da King'e arkadan saldırıp ringe gönderiyor ve Rochembeau! Brody King eleniyor.

Elenen : Brody King - Eleyen : Ricky Starks


#18 ve #19 Pretty Deadly

Ekip sırasıyla geliyor fakat Omos'un gazabından kaçamıyorlar.

Elenen : Pretty Deadly - Eleyen : OMOS

#20 Eric Young

Young gelir gelmez dışarıdaki Black'e saldırıp "kendini tanrı olarak görmekten vazgeç, asıl tanrı benim!" diyor. Black anlam veremiyor kavga anında bile. Maçtaki herkes dümenden brawl halindeyken yeni isim geliyor.

#21 MJF

MJF'in müzik duyulur duyulmaz inanılmaz bir boo patlıyor ve MJF sırıtarak ringe giriyor. O sırada Starks arkasını dönüyor ve bir kroşe! Bir insan bir yumruğa nasıl böyle olur diye düşünürken MJF parmağındaki yüzüğü gösteriyor ve tuş ediyor Starks'ı.

Elenen : Ricky Starks - Eleyen : MJF

Eric Young olaylardan habersiz kurulduğu Black'i ringe sokuyor. MJF onu da kendine doğru çeviriyor ve bir yüzüklü kroşe de ona!

Elenen : Eric Young - Eleyen : MJF

#22 Low Ki w/Salina de la Renta

İkili hızlı adımlarla gelirken Salina, Low Ki'nin kulağına bir şeyler fısıldıyor ve Low Ki ringde yaşananlara hiç aldırış etmeden Cueto'nun ofisinin kapısını tıklatıyor ve içeri giriyor. MJF şaşkın bir şekilde olanlara bakarken Salina "iş meselesi" diye kapıdan bağırıyor.

#23 ve #24 ELP ve Hikuleo

Bir ekip daha sırasıyla katılımcı oluyor fakat biraz takıldıktan sonra eleniyorlar.

Elenen : ELP - Eleyen : MJF

Elenen : Hikuleo - Eleyen : OMOS

#25 John Cena

Müziği duyar duymaz seyirciler deliye dönüyor ve Cena herkesi dağıtıyor hemen. Ardından hızlı bir AA ile Robinson'u eliyor.

Elenen : Paul Robinson - Eleyen : John Cena

#26 Swerve Strickland

Strickland ise Cena'yı hedef alıyor ve ringde kıyasıya mücadeleye giriyorlar.

#27 ve #28 Creed Brothers

Kardeşler sırasıyla azar azar kontrolü alsalar da Cena ve Strickland ikisini eliyor.

Elenen : Creed Brothers - Eleyen : Cena & Strickland

#29 Taichi

Taichi müzik söyleye söyleye ringe geliyor ve mikrofonla Cena ve Strickland'a dalıyor. Tam karaokeye başlayacakken Omos arkadan yapıştırıyor ve Chokeslam ile eliyor.

Elenen : Taichi - Eleyen : Omos

#30 Velveteen Dream

Müzik duyulmasıyla beraber seyirci şok olmuş bir şekilde girişe bakıyor ve Dream adımını atar atmaz feci bir yuhalama geliyor. Dream ringi temizliyor biraz türlü hareketlerle ve Black'le bakışıyorlar. O sırada ofisten Low Ki çıkıyor ve arkadan Superkick'i patlatıyor Dream'in enseye! Ardından tepeye çıkıyor ve Double Foot Stomp ile atlayıp tuş ediyor!

Elenen : Velveteen Dream - Eleyen : Low Ki

Low Ki elemeden sonra Salina'ya dönüp iş bitti der gibi kafa sallıyor ve Salina onu alkışlıyor.

Ringde Kalanlar : Malakai Black, Low Ki, John Cena, Omos, Swerve Strickland, MJF

Black ve Low Ki türlü tekme ve diz kombinleriyle birbirine saldırıyorlar. Low Ki üstün çıkıyor ve tepeye DFS için tırmanırken Black ayaklanıp o da tırmanıyor. İkili yumruklaşırken Cena birden dalıyor ve yukarıdaki ikiliyi süper bir manevra ile üst üste sırtlıyor ve Super AA! MJF o sırada ringe damlayıp Low Ki'yi tuş ediyor ve Cena'da onu keserek Black'i pinliyor.

Elenen : Low Ki - Eleyen : MJF

Elenen : Malakai Black - Eleyen : John Cena

Cena ile MJF birden yumruklaşmaya başlıyor. MJF birden low blow vurup yüzüğü takmaya çalışıyor fakat Strickland'dan Superkick! Omos düşmeden yakalıyor ve Chokeslam! MJF elendi!

Elenen : MJF - Eleyen : OMOS

Son kalan isimler Cena, Omos ve Strickland. Üçü ayrı köşelerde birbirlerini keserken ringe iki maskeli adam damlıyor!

Maskeli adamlara üçü şaşkın bir şekilde bakarken Strickland birden gülümsüyor ve maskeli adamlar onun tarafına doğru kayıyor ve Cena ile Omos kavgaya hazır bir şekilde bakıyorlar. Fakat o da ne? Omos'dan Cena'ya Clothesline! Omos ile Strickland birbirine bakıp gülümsemeye başlıyorlar! Strickland Cena'yı pinliyor!

Elenen : John Cena - Eleyen : Swerve Strickland

Omos ise bilerek elini yere vuruyor ve pes ediyor! Kazanan ve ilk WTF Heavyweight Şampiyonu Strickland!

Elenen : Omos - Eleyen : -
Yeni ve İlk WTF Ağırsiklet Şampiyonu : Swerve Strickland


Omos, Strickland ve maskeli iki adam kemerle poz veriyor ve adamlar maskesini çıkartıyor. Bunlar The Pope ve Powerhouse Hobbs! Ekip dörtlü bir şekilde kemerle pozlarını verirken seyirci anlamsız ve memnuniyetsiz bir tepkiyle onları yuhalıyor. Biz de ilk şovumuzu kapatıyoruz...
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Şovun geldiğini daha yeni öğrendik. Tek maç olduğu için şov takip ederek şov değerlendirmesi yazar gibi yapmadım. Maç sonu genel bir değerlendirme yapmak istedim. Öncelikle Lucha Underground'da bu maç türünü hiç izlemediğim için tür hakkında pek bir bilgim yok ama o GM odasından çıkıp hemen Superkick vurdu gibi şeylere pek anlam veremedim açıkçası, oralar biraz karman çorman olmuş. Judgment Day vs. House of Black kısmı güzel yedirilmiş, House of Black tam terör estirecekken baba adamlar girmeye başlamış. Omos maç içinde çok pasif kaldığı için sona kalmasına pek anlam veremedim ama sonda orayı bağdaştırmışsın. MJF hiç beklemediğim bir elenme oldu, Cena ile birlikte sona kalır diye düşünüyordum, ilk sürpriz orada geldi. Swerve'un ana kemer kazanması başlı başına bir sürpriz zaten, iki maskeli adamın da SAnity'den iki kişi olma ihtimali çok yüksek gibi geliyor. Onun dışında Dream'e Domenec Torrent muamelesi çekilmesi bağırtı, eline sağlık.
 

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
394
Mesajlar
3,849
Beğeni sayısı
1,370
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Tiffany Stratton & Goldust
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
Şovun geldiğini daha yeni öğrendik. Tek maç olduğu için şov takip ederek şov değerlendirmesi yazar gibi yapmadım. Maç sonu genel bir değerlendirme yapmak istedim. Öncelikle Lucha Underground'da bu maç türünü hiç izlemediğim için tür hakkında pek bir bilgim yok ama o GM odasından çıkıp hemen Superkick vurdu gibi şeylere pek anlam veremedim açıkçası, oralar biraz karman çorman olmuş. Judgment Day vs. House of Black kısmı güzel yedirilmiş, House of Black tam terör estirecekken baba adamlar girmeye başlamış. Omos maç içinde çok pasif kaldığı için sona kalmasına pek anlam veremedim ama sonda orayı bağdaştırmışsın. MJF hiç beklemediğim bir elenme oldu, Cena ile birlikte sona kalır diye düşünüyordum, ilk sürpriz orada geldi. Swerve'un ana kemer kazanması başlı başına bir sürpriz zaten, iki maskeli adamın da SAnity'den iki kişi olma ihtimali çok yüksek gibi geliyor. Onun dışında Dream'e Domenec Torrent muamelesi çekilmesi bağırtı, eline sağlık.
Maskeler açıldı ya sonda.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Mesai sonrası detaylıca okuyup yorumlayacağım. Swerve Strickland, KillShot olarak yapınağın veteranlarından kemer kazanması güzel bir olay. LU'daki gibi mistik mevzular dönmezse 10 numara gider. Bir de şu Gift of the God gibi bir mevzu görmek isterim.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Omos ise bilerek elini yere vuruyor ve pes ediyor! Kazanan ve ilk WTF Heavyweight Şampiyonu Strickland!
Hayat bitti.

Bu LU’nun tek maç ile şov çıkarma olayı enteresandı. Görmek sevindirdi açıkçası. Kazanan ekipte maske takanların diğer iki elemandan iyi olması dışında sıkıntı yok. Eline sağlık ama uzun yorum yapacak halde değilim şu an. Unutursam mutlaka hatırlat ama.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sefsusan da kurdeleyi kesmiş, bir biz kaldık herhalde ya şovunu yazmayan. Assolistler en son çıkar diyelim…

Aztec Warfare temalı başlangıç çok güzel olmuş. Bu tip bir maç diğer şovlar için senaryoların ve hikayelerin temelini atabilmek adına çok işe yarıyor gerçekten. Omos vs. Torito başlangıcı fena patlattı. OMOS babanın başlangıçta sürdüğü hüküm şaka mı, nasıl elenecek acaba merak ettim şu an. Neyse devam edelim. Ohoooooo Omos maçı kazanmaya gidiyor galiba yaldır yaldır, nasıl indireceksin abi bu adamı… Sonlara doğru babalar gelmeye başladı, Omos artık gidici gibi geldi şu an. OMOS BABAAAA JAPON DA AVLIYOR NE ADAM YAAAAAA. Tacizci cüceye gelir gelmez Low Ki şoku bizi keyiflendirdi. Oooooo Black’i Cena’ya eletme işi… tarafsız ve objektif bookingin adresi deriz. OMOS BABAAAAAA MJF’İ DE ENSELEMİŞ, YERİMİZDEN HOPLATTI ADAM BİZİ MAÇ BOYU. DERKEN LAN NOLUYOOOOOOO? Ohaaaaaa maç sonundaki bookinge bayıldım. Strickland’ın gangine Omos aşırı yakışır cidden ve bu gangin ilanını maç içindeki kaliteli stratejiyle taçlandırmışlar. Strickland ilk şampiyon olarak muhteşem bir seçim, ama tanıdığım Cena bu işin yakasını bırakmaz. Eline sağlık Sef’im, sıradaki şovu merakla bekliyorum.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bu şirket PROGRESS ile Lucha Underground'ın karması olacak bana kalırsa. Jim Smallman falan zaten bunu gösteriyor. Gift of the Gods geleneğini ise Belts of Violence ile çözeceksin. Abartılı mistik olaylar olmadığı sürece biraz ondan biraz bundan güzel bir şey çıkar.

Maça gelelim. Omos-Torito başlangıcına bam güm gittim gerçekten. Dragon Lee'nin Spin-A Ronnie çakmasına ben de güldüm. :D Çabuk elenmesi ise kötü oldu. Yalnız kadro dehşet ya şu ekibi ancak kıyamette mahşer gününde bir arada görebilirsiniz. Nakamura vs... House of Black ile JD arasında ilerleyen zamanlarda bir feud gelişir. Bana kalırsa TT kemeri yerine şirkete Trios kemeri çözmelisin. Omos ise maşallah hayatının bookunu almış. Low Ki reisi bir önceki BAB'da Bryan ve Steen ile maça çıkarttım diye millet bullylemişti beni burada iyi booking aldığını görmek güzel. Şu Salina denen gacının gifi hala aklımda keşke ilk BAB'da Zelina yerine bu gacıya çökseydim ya. John Cena'yı o atmosferde öyle bir maçta hayal etmesi çok zor oldu gerçekten. Baba bu Taichi'yi severdin niye kıydın ya. Low Ki abim Dream pedosuna iyi ders vermiş. John Cena'yı absürt bir bookinge koymaman sevindirdi. Bu şirkette ise Rey Mysterio eksikliği var o da olsaydı keşke.

Maçın sonuna gelecek olursak Swerve buranın aslında veteranı. Killshot ismiyle de güreşmişti ama şu anki yarattığı isim bunun çok ötesinde. Yetenekli ve rüştünü kanıtlamış birisi buraya da uyumlu ve ilk şampiyon olarak John Cena-Black-MJF gibi klişe bir isim yerine onu seçmen güzel olmuş. Hobbs & Pope triosu de ateş ediyor. Pope'u benim bab'a almak isterdim sağlık olsun.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: