BAB EVRENİ Roulette Wrestling Federation (ÜÇÜNCÜ BÖLÜM VE PPV TANITIMI YAYINDA)


Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
Serdar Ortaç, ilk girişimi olan Land of Oppurtunity'de başarısız olunca bir başka projeyi hayata geçirir, Roulette Wrestling Federation. Şirketin merkezi Las Vegas'a kurulmuştur. En büyük iki hobisini bir araya getirir Ortaç, Kumar ve Profesyonel Güreş.

roulette.PNG

AJ Styles
Carmelo Hayes
Adam Page
Young Bucks
Drew McIntyre
Kota Ibushi
Alex Riley
Marty Scurll
Joey Janela
Breezango
Noam Dar
HOOK
Tyson Kidd
Matt Riddle
D-X
Social Outcast
Val Venis
SCSA
Bronco Nima
Joe Gacy
Gigi Dolin
Alexa Bliss
Mandy Rose
Penelope FOrd
Jamie Hayter
Scarlett
Sol Ruca
Kelani Jordan
Lola Vice
Stevie Turner

RWF World Championship
RWF TV Championship
RWF Tag Team Championship
RWF Woman's Championship : Penelope Ford

Haftalık Şovlar
BLACKJACK #1

Premium Şovlar​
 

Ekli dosyalar

  • baab.jpg
    baab.jpg
    163.4 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
rwf kapak.jpg

BLACKJACK

21.12.2023
Nevada, Las Vegas


gXYMAo.gif


Bahisler kapanıyor, top atılıyor, pyrolar patlıyor ve BLACKJACK başlıyor!

d73v-0.gif


Ekrem Abi : Sayın seyirciler BLACKJACK'in ilk bölümüne hepiniz hoşgeldiniz. Ben spikeriniz Ekrem, yanımda da Ufuk Reis var. Hoşgeldin Ufuk.

Ufuk Reis : Hoşbulduk Ekrem abi. Belki de tarihi bir anı yaşıyoruz şuanda farkında mısın? Yeni kurulan bir şirket, büyük yıldızla-



Ufuk Reis : Yıldız demişken, şirketin en büyük yıldızlarından biri geliyor.

Yd0Aj2.gif


AJ Styles girişte gözüküyor! Müthiş bir pop var, şirketin ilk tercihi, en büyük ismi, diğer patronların peşinden koştuğu isim. A! J! STYLES! Ağır adımlarla ringe geliyor. Ringe girdikten sonra şarkısı devam ederken seyirciyi süzüyor sonrasında konuşmaya başlıyor.

AJ Styles : Bu kadar seyirci görmeyi beklemiyordum dürüst olmak gerekirse. Serdar, kürsüye çıkıp benim ismimi söylediğimde sevinç ve üzüntü arasında kaldım. Çünkü müzisyen bir adam güreş şirketi yönetmekten ne anlar? İlk girişiminde de başarısız olmuş. Bir kaç ay sonra işsiz mi kalacağız diye düşündüm buraya çıkana kadar. İşsiz kalacak olsak bile ben AJ STYLES hiç bir zaman bulunduğum şirketin en büyüğü olmadan ayrılmadım. Burası için de geçerli bu, ilk tercih olarak geldiğim bu şirkete neden ilk tercih olduğumu göstereceğim. Hiç şüpheniz olmasın.

AJ, mikrofonu ringe bırakıp arka alana gitmek üzere ringen çıkarken o da NE?



carmelo-hayes-nxt.gif


MELO DON'T MISS!

Melo girişte gözüküyor! İkinci tercih, Carmelo Hayes girişte! Seyircilerden yine aynı şekilde büyük bir pop geliyor! Müzik kesiliyor, Melo ve AJ birbirlerine bakıyor bir süre. Sonra Melo elindeki mikrofonla konuşmaya başlıyor.


Melo : Bu şirketin en büyük ismi sen misin? Güldürme beni. Dostum, g*tündeki kıl artık kadayıf oldu. Emeklilik zamanın yaklaşıyor. Vurduğun her Phenomenal Forearm sana zarar veriyor. Bu işi biraz daha yapmaya devam edersen yataktan kalkamayacaksın dostum. Gittiğin her şirketi fethetme olayın artık eskide kaldı. Artık gençlere yani benim gibilerine yol verme vakti. Eğer vermeyip yoluma çıkacaksan emin ol seni de çiğner geçerim. Sakın unutma dede MELO DON'T MISS!

MELO DON'T MISS çalarken Melo arka alana doğru yol alır ve kameralar kararır. Reklamlara gidiyoruz. Reklamlardan döndüğümüzde bu gecenin ana olayına AJ Styles vs. Carmelo Hayes maçı duyurulur. Kazanan ise PGW World Championship maçına dahil olacak.

____

Ringe dönüyoruz. Ringin ortasında anonsör Cory Chase var.

Cory Chase : Beyler ve bayanlar. Sıradaki maç, RWF Woman's Championship için bir Battle Royal maçı. Güncel kadromuzda bulunan tüm kadın güreşçilerimizin katılacağı maçın kazananı. RWF Woman's Championship'in sahibi olacak. İyi seyirler diliyorum.


Woman's Battle Royal

Ringe kalan son dörtlü, Alexa Bliss, Mandy Rose, Penelope Ford, Gigi Dolin. Alexa, Mandy'i elediği sırada Gigi arkasından gelip Alexa'yı eliyor. Penelope ile birebir kalan Gigi, Penelope'yi atmak isterken Penelope onu aşağı çeker ve Gigi ringden düşer. Böylece Penelope ilk RWF Woman's Champion olur.

Penelope Ford def. Entire woman roster


Arka alandayız. Üstünde GM yazan bir kapıyı görüyoruz. Kapıya doğru gelen birini görüyoruz. Bu isim Gigi Dolin! Kapıyı çalmadan içeri giriyor.

Dan Bilzerian : Babanın şirketi mi burası? Bu nasıl bir tavır. Şuan seni şovlardan çekmemem için bir tane mantıklı sebep söyle.

Gigi Dolin : Bana hemen bir rövanş ayarla Penelope ile. O or*spuyu mahvedeceğim!

Dan Bilzerian : Her istediğini bu kadar kolay elde edebiliyor musun Gigi? Benim dünyamda maalesef işler böyle yürümüyor. İstediğin kadar bağır, çağır. Penelope ile bir rövanş mı istiyorsun? Peki. O zaman haftaya Alexa ve Mandy ile threes- pardon triple-threat bir maça çıkacaksın. Kazanan Penelope ile kemer maçına çıkar. Anlaştık mı?

Dan Bilzerian, elini uzatır. Gigi, bir süre eline ve Dan'e garip bakışlar atar ve elini sıkmadan odadan çıkar gider. Reklamlara gidiyoruz.


_____

Reklamlardan döndüğümüzde kameralar girişi çekiyor. Seyirciler gelecek kişiyi bekliyor.



SAY IT TO MY FACE!

alex-riley.gif


Alex Riley girişte! Serdar'ın en çok konuşulan tercihi girişte. Girişte tauntunu yapar ve ağır adımlarla ringe gelir. Rakibini beklemeye başlar.



Entrance%2B3.gif


TIME OUT!

Noam Dar geliyor. Seyircilerden herhangi bir tepki almayan Dar durumu garipse de bir şey demeden ringe gelir. Hakem ikisini de kontrol eder ve zili çalar.

Alex Riley vs. Noam Dar

İkili başlarda klasik olarak güreş tutarlar. Buradan Alex üstün çıkar. Maç bir süreliğine ringin dışına taşınır. Alex, Noam'i bir sağa bir sola fırlatmaktadır. Bildiğin işkence etmektedir. Alex, Noam'i top ropeye çıkarır tam suplex yapacakken Noam onu aşağı atar ve FROG SPLASH! Tuşa gidiyor 1..2... Ama Alex atıyor. Noam, Alex'i ayağa kaldırıyor, iplerden sekip clothsline vurmak isterken Alex'den reverse geliyor ve DDT! Alex, köşeye yaslanıp dinlenmeye başlıyor. Noam ise tam çaprazındaki köşede yavaş yavaş ayağa kalkmakta. Alex bunu görüyor ve üstüne koşuyor, clotshline! Noam, hareketin etkisiyle ringin ortasına kadar geliyor. Alex, onu yakalıyor ve YOU'RE DISMISSED! ALEX TUŞA GİDİYOR 1...2...3!

Alex Riley Def. Noam Dar.


Alex Riley, zaferini her köşeye çıkıp tauntunu yaparak kutluyor.



BAD BOY!

Bad Boy arenada yankılanırken seyirciler girişe gözlerini dikiyor ve Joey Janela girişte gözüküyor. Bu ikilinin Land of Oppurtunity'den kalma bir husumeti var. Alex Riley, Joey Janela'yı girişte görür görmez üstüne koşuyor ama Joey hazırlıklı arka alandan güvenlikleri çağırıyor. Güvenlikler ikilinin arasına giriyor ve kavgayı önlüyor.

Joey Janela : Alex... Alex... Seni bitirecek şey bu dostum, öfken. Kendini kontrol edemeyen bir aptalsın. Beni bu yüzden asla yenemeyeceksin. Yarım kalmıştık değil mi? Sen, ben, haftaya, kural yok. Ayakta kalan son adam kazanır. Var mısın Alex?

Alex Riley : Varım seni or*spu çocuğu seni öldürmem için yalvarıcaksın haftaya bana! Seni geberteceğim!

Alex, mikrofonu Joey'in üstüne fırlatır ve güvenliklerin arasından geçmeye çalışır. Joey, arka alana kaçarken güvenlikler Alex'i tutuyor. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

____

Reklamlardan döndüğümüzde spiker masasındayız.

Ekrem Abi :
Ana olay zamanı Ufuk. İlk iki tercih karşı karşıya. Enteresan bir maç olacak bence, ne dersin?

Ufuk Reis : Katılıyorum Ekrem abi, bu maçın kazananı RWF World Championship için ilk aday olacak. bakalım neler olacak.



Yd0Aj2.gif


AJ Styles girişte! Müthiş bir pop var şovun başında olduğu gibi. Kendinden emin olduğu hal ve hareketlerinden belli. Ringe doğru gelirken kemeri alacağım gibi belinin etrafını eliyle gösteriyor. Ringe giriyor klasikleşmiş tauntunu yapıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.



carmelo-hayes-nxt.gif


Carmelo Hayes de geliyor. Girişte klasik tauntunu yaptıktan sonra ringe yürümeye başlıyor. Ringe gelirken AJ'e laf atmayı unutmuyor. Ringe geliyor tauntunu atıyor ve köşesine geçiyor. Hakem son kontrollerini yapıyor ve zilin çalınmasını işaret ediyor.

AJ Styles vs. Carmelo Hayes


İkili ringin etrafında bakışarak dönüyorlar, ilk hamle AJ Styles'dan geliyor. Carmelo'nun bacağını yakalamaya çalışıyor ama Melo kaçıyor. Seyircilerden "OLEY!" tepkisi geliyor. Bu sefer Melo, AJ Styles'ın bacağını yakalamaya çalışıyor ama bu sefer de AJ Styles kaçıyor. Seyircilerden yine aynı tepki. İkili birbirlerinin dibine giriyorlar, burun burunalar. Trash talk yapıyorlar ve AJ Styles'dan bir tokat geliyor! Melo karşılık veriyor. AJ de veriyor. Melo da vuruyor bir daha. AJ, yüzünü tutarak arkasını dönüyor ve Pele Kick! Melo yerde. AJ, Melo'yu kaldırıyor ve köşeye yaslıyor. AJ yumruklar savurmaya başlıyor. Melo, yüzünü savunmaya çalışıyor. AJ bir süre sonra yoruluyor ve sağlam son bir darbe vurmak için geriliyor ama Melo sıyrılıyor ve AJ'in ayağını çekiyor. AJ Styles kafasını köşeye vuruyor! Melo seyircilere dönüp bazılarını sıkarken "MELO. DON'T. MISS." diyor tüm arenayla beraber. Melo, AJ Styles'ı ayağa kaldırıyor ve POWERBOMB! Melo tüm arenayı ateşlendirmeye başlıyor. Ringden çıkıyor Melo, Spiker masasını dağıtmaya başlıyor.

Ekrem Abi : Bu işin gittiği yer hiç hoşuma gitmedi ufuk.

Melo, spiker masasını dağıttıktan sonra ringe geliyor. AJ Styles'ı saçından tutup dışarıya fırlatıyor. Melo, AJ Styles'ı Powerbomb pozisyonuna alıyor yine ama AJ kaçıyor ve AJ'den superkick! Melo, masanın üstüne düşüyor. Bunu gören AJ, ringe giriyor ve Shooting Styles Press! Melo kaçamıyor! Hakem altıya kadar saydıktan sonra AJ Styles ayaklanıyor. Melo'yu ringe fırlatıyor. Aprona çıkıyor AJ Styles. Kolundaki pazubandı çıkartıyor ve Melo'nun ayağa kalkmasını bekliyor. Melo ayaklanıyor ve Phenomenal Forearm! Tuşa gidiyor. 1...2..... Hakem? Hakem yok. Biri hakemi ringin dışına çıkarmış. Biri köşede bekliyor ama AJ bunu göremiyor çünkü arkasında. AJ arkasını dönüyor ve CLAYMORE! Drew McIntyre'dan Claymore! AJ yerde! Drew, hemen olay yerinden uzaklaşıyor. Melo yavaş yavaş ayaklanıyor ve yerdeki AJ Styles'ı görüyor. Sağ solu kontrol ettikten sonra köşeye çıkıyor. AJ'in ayaklanmasını bekliyor ve DIVING LEG DROP! Melo, hemen hakemi ringin dışından alıp içine sokuyor ve tuşa gidiyor. 1...2...3! MELO KAZANIYOR! MELO İLK ADAY OLUYOR!

Carmelo Hayes def. AJ Styles


Carmelo zaferini kutluyor. AJ ise olayın şokunu halen atlatabilmiş değil. RWF World Championship için ilk aday Carmelo Hayes oluyor. Ringin ortasında tauntunu yaparken şovun sonuna geliyoruz.

carmelo-hayes-carmelo-wwe.gif


Roullete Wrestling Federation
Blackjack #1
All Rights Are Reserved.


 
Son düzenleme:

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
HABERLER

*Serdar Ortaç bir sonraki şova duyurulmuş. İlk şovda gözükmeme sebebi ise müzik klibi çekiyor olmasıymış.

*Carmelo Hayes'in rakibini belirlemek için Triple Threat maç duyurulmuş. Katılımcılar ise ; Kota Ibushi, Adam Page ve Drew McIntyre.

*Joey Janela vs. Alex Riley maçının türü Last Man Standing olarak duyurulmuş.

*Bu ayın Pay-Per-View'u ALL IN olarak duyurulmuş.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1

bj2.jpg

BLACKJACK #2 : Yaşamak için öldürmek gerek bazen

- Melo'nun rakibi belli oluyor.
- Gigi, intikam peşinde.
- AJ Styles ve Drew McIntyre yüzleşiyor.
- YARIM KALAN BİR HESAP


gXYMAo.gif


Bahisler kapanıyor, top atılıyor, pyrolar patlıyor ve BLACKJACK başlıyor!

d73v-0.gif


Ekrem Abi : Rüyaların gerçek olduğu, bazılarının ise yıkıldığı o yerden, LAS VEGAS'dan herkese merhabalar! Ben spikeriniz Ekrem ve yanımda ekürim Ufuk var. Bu gece sizlere Blackjack boyunca eşlik edeceğiz.

Ufuk Reis : Geçen şov bir çok şeye tanıklık ettik. Bakalım bu gece neler izletecek bize RWF süperstarları. Gecenin açılış maçında Melo'nun rakibi olmak için üç adam kozlarını paylaşacak. Bu isimler Kota Ibushi, Adam Page ve olay adam Drew McIntyre. Melo'nun rakibi kim olacak bakalım.



Entrance%2B3.gif


Kota Ibushi girişte beliriyor. Bakalım Melo'nun rakibi olabilecek mi?



giphy.gif


"Hangman" Adam Page! Adam Page, girişte gözüküyor pyrolar patlıyor, seyirciler bağırıyor! Page ağır adımlarla ringe geliyor.



drew-mc-intyre-entrance.gif


AJ Styles'ı potanın dışına iten, olay adam burada! DREEEEW MCINTYREEE! Seyircilerden yoğun bir boo alarak ringe geliyor Drew. Yüzünde tam bir p*ç gülümsemesi var. Hakem son kontrolleri yapıyor ve zili işaret ediyor.

Kota Ibushi vs. Adam Page vs. Drew McIntyre

Maçın sonlarında Ibushi ringin dışında. Adam Page ve Drew McIntyre ise ringde. Drew, Adam'ı yakaladığı gibi Vertical Suplex vurur. Kılıç tauntunu yapar ve köşeye çekilir Claymore için. Adam Page ayağa kalkar ve CLAYMORE! AMA O DA NE CLAYMORE'DAN HEMEN SONRA HAVADA BİRİ UÇUYOR BU AJ STYLES! PHENOMENAL FOREARM! DREW'DAN İNTİKAMINI ALIYOR AJ! Bu olayları ringin dışından seyreden Kota hemen ringe geliyor. Yerde yatan Drew'i dışarı atıyor ve tuşa gidiyor. 1...2...3! Kota kazanıyor! Melo'nun rakibi Kota Ibushi oluyor!

Kota Ibushi def. Adam Page & Drew McIntyre


____

Arka alandayız. Kota, maçın kazanmanın sevinciyle sırıtarak soyunma odasına gidiyor. Bu sırada karşısına Carmelo Hayes çıkıyor.


20221011_NXT_E_Carmelo--272a19fbb77bf5cfd1a2541064918ac0.jpg


Carmelo Hayes : Buraya tebrik etmeye geldiğimi sanıyorsan, çok yanılıyorsun. Buraya sana hayatının en büyük hatasını yaptığını söylemeye geldim. Seni öyle bir rezil edeceğim ki, siz Japonlar buna bir sansür uygulamak zorunda kalacaksınız. İlk biletle memleketine dönüp çiftçiliğe başlayacaksın aptal. Bir an bile olsun bana rakip olabileceğini düşündün mü? Hayatında yaptığın en büyük hataya, Carmelo Hayes'e hoşgeldin.

Melo ortamdan uzaklaşırken Kota, biraz bozulmuş bir bakışla Melo'nun gidişini izler sonrasında soyunma odasının yolunu tutar ve kameralar kapanır.

____




c2ee6e1ccb62c35d4955fe05ec80608d.gif


GOLDEN GODDESS!

Mandy Bağdaçiçek girişte gözüküyor. Las Vegas abazaları ön sıralara yığılmış durumda izdiham var adeta tribünlerde. Hepsi bu afetin suçu. Güzel olduğu kadar güreşebiliyor mu bakalım?



alexa-bliss-entrance.gif


SPITEFUL!

Bir diğer tanrıça geliyor. Alexa ağır adımlarla kıvırta kıvırta ringe geliyor.




gigi-dolin.gif


WATCH ME NOW!

Çingenem geliyor, çingenem. Geçen hafta GM ile bir tartışma yaşayan Gigi Dolin girişte! Bakalım o çok istediği maça çıkmaya hak kazanabilecek mi?


Mandy Rose vs. Alexa Bliss vs. Gigi Dolin

Maç baştan sona Gigi Dolin üstünlüğü ile geçiyor. Resmen domine ediyor ve diğer ikisine şans tanımıyor. Mandy'e Gigi Driver vurarak maçı kazanıyor ve Penelope'nin rakibi oluyor

Gigi Dolin def. Mandy Rose & Alexa Bliss


____

Kameralar ringde açılıyor. Ringin ortasında AJ Styles var eline de bir mikrofon.

AJ Styles : Bu gecenin başında bir intikam aldım ve o pisliğe kemer kazanma hakkı vermedim. O gelip benim şansımı elimden almasaydı ben de ona karışmazdım. Şimdi ne olacak? İnanın bilmiyorum. Tek bildiğim onun bir korkak olduğu. Drew, beni duyduğunu, dinlediğini biliyorum. Eğer şu kadar cesaretin varsa şu s*ktiğimin ringine gel ve benimle yüşleş!

AJ Styles, mikrofonu yere bırakıyor ve beklemeye başlıyor. Ama gelen giden yok. Mikrofonu yerden alır ve konuşmaya başlar.

AJ Styles : Bir korkak olduğunu biliyordum Drew. Arkadan saldıran bir korkakdan fazlası değils-

DREW MCINTYRE! ARKADAN SANDALYE İLE VURUYOR! AJ STYLES YERDE! DREW MCINTYRE HIRSINI ALAMIYOR SANDALYEYİ PARÇALARCASINA AJ STYLES'A VURUYOR SANDALYEYİ! SANDALYE KULLANILAMAYACAK HALE GELDİĞİNDE YERDEKİ MİKROFONU ALIYOR VE KONUŞMAYA BAŞLIYOR.

Drew McIntyre : Ben korkak bir adam değilim AJ. Bende sadece cahil cesareti yok. Senden daha zekiyim bu sayede ben seni iki, sen beni bir kere yere serebildin. Anlayabiliyor musun? Sen benim elimden kemer şansını aldın. Ben, senin elinden ringe çıkma şansını alacağım. Duyuyor musun AJ, seni ben emekli edeceğim. Bundan çok zevk alacağım gibi duruyor.

Mikrofonu yere bırakır ve arka alanın yolunu tutar Drew. Ringe gelen sağlık ekibi AJ Styles ile ilgilenirken kameralar kararır.

_____

Reklamlardan dönüyoruz ve artık sırada gecenin ana olayı var. Vahşet dolu bir maç bizi bekliyor.




alex-riley-wwe.gif


SAY IT TO MY FACE!

Riley geliyor! Seyircilerden çok büyük destek var. Yarım kalan hesabını kapatmaya geliyor Alex. Ringe geliyor tauntunu yapıp köşesine çekiliyor.



joey-janela.gif


BAD BOY!

Bad boy Joey Janela alanda! Hardcore maçların aranan adamı Joey, karışık tepkiler alıyor seyircilerden. Ağır adımlarla ringe geliyor.

Ekrem Abi : Bu maçın türü Last Man Standing. Yani katılımcılardan en az biri 10 saniye boyunca ayağa kalkamazsa kaybeder. İkisinin birden kalkamaması durumunda berabere biter maç. Ve bu maçta herhangi bir kısıtlama yok. Güreşçiler ölesiye dövülşebilir.

Hakem son kontrolleri yapıyor ve maçı başlatıyor.

Alex Riley vs. Joey Janela

Maç başlıyor. İkisi birbirine ölümüne girişiyorlar. Yumruklar, tekmeler havada uçuşuyor. Alex, Joey'i saçından tutuyor ve köşeye defalarca vuruyor. Joey'in kafası kanamaya başladı bile! Üstünlük Joey'e geçtiğinde Alex'in kafasını çelik merdivenin orta basamağına koyuyor ve diğer merdivenle kafasını eziyor! Alex, son saniyede ayaklanıyor. Joey, ringin altına sakladığı etrafı çivilerle kaplı sopayı Alex'in kafasına geçiriyor ama kaçtı Alex! Şimdi sırtına bir dropkick! Joey, bariyerlere yüzünü vuruyor, sopası da düşüyor. Alex, eline geçiriyor sopayı. Bir süre süzüyor sopayı ve Joey'in sırtına vurmaya başlıyor. Joey'in sırta kan gölü olmuş halde. Alex, durmuyor. Bir sandalye kapıyor ve Joey'in ayağını sandalyenin arasına koyup sıkıştırıyor! Joey, çok büyük acı içinde! Ringin altından bir çuval çivi çıkarıyor Alex. Yere döküyor çivileri. Joey'i ayağa kaldırıyor ve çivilerin üstüne doğru POWERBOMB! JOEY ARTIK DUR DİYE YALVARIYOR! Alex, durdurulamıyor! Güvenlik ona bakmazken belinden kelepçeyi dızlıyor Alex ve Joey'i köşe direğine kelepçeliyor. Alex zarar verecek bir şey arıyor. Spiker masasının yanındaki çöp kutusunu kafasına geçiriyor Joey'in. Çivili sopayı alıyor ve vurmaya başlıyor. ÖLDÜRECEK RESMEN BİRİ BU ADAMI DURDURMALI!

Serdar Ortaç : Alex! DUR! LÜTFEN! O adamın da bir ailesi var yapma. Sen kazandın. Daha fazla zarar verme artık.


SERDAR BOSS BURADA! ALEX'E YALVARIYOR RESMEN DURMASI İÇİN! ALEX DURUYOR. Kafasını sallıyor ve geldiği hale bakıyor. Canavara dönüşmüş gibi hissediyor. Elindeki sopaya bakıyor, düşüncelere dalmış gibi kafasını kaldırıp Serdar'a bakıyor ve ORTA PARMAK ÇEKİYOR! ALEX VURMAYA DEVAM EDİYOR. 10 BELKİ 20 KERE VURUYOR! JOEY ÖLÜMLE BURUN BURUNA! SERDAR HEMEN ARKA ALANDAN GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ YOLLUYOR. ALEX'İ ALIP GÖTÜRÜYORLAR ARKA ALANA. JOEY JANELA'YA BİR SAĞLIK EKİBİ GELİYOR VE HEMEN ALIP HASTANEYE KALDIRIYORLAR. YÜZÜNDE PATLAMAMIŞ BİR YER YOK! YAŞADIĞINDAN ŞÜPHELİ HALDEYİZ. BU GÖRÜNTÜLER İLE BLACKJACK #2 SONLANIYOR!

Alex Riley Def. Joey Janela



Roulette Wrestling Federation
All Rights Are Reserved






 
Son düzenleme:

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Şirket gibi şirket!

Blackjack şovuna baktım agam. Daha baştaki AJ Styles ve Carmelo Hayes segmentinde eğlenmeye başladım. Yönetim ekibinin ve şirketin kurucusunun bu ortama çok fazla etkisi var, öteki türlü herhangi bir şirket de diyebilirdik. Kazananlara gelirsek: Bulaşık makinesi battle royale’i hiç ilgimi çekmedi. Ancak sonrasındaki Gigi-Blizerian segmentinde vardık. Alex Riley pick’ine hala gülüyorum, adam piksel piksel ringe geliyor. Kazanması sevindirdi. Janela karşısında kendisini tutuyoruz. Esas maçta Drew itinin karışmasını kaldıramadık valla. Ama Melo’yu da başka türlü öne çıkartamazdın sanırım. Eline sağlık. 🫂
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
HABERLER

- Joey Janela'nın hayati bir sorunu olmadığı ancak ringlerden belirsiz bir süre uzak kalacağı düşünülüyor.

- Alex Riley, bir süreliğine kadro dışı! Süperstara aynı zamanda yüklü miktarda para cezası uygulandı. Sinir hastalığı için psikolog seanslarına gönderilecek.

- Kota Ibushi vs. Carmelo Hayes maçı ve AJ Styles vs. Drew McIntyre maçı ALL IN'e duyurulmuş. Ancak maçların türleri belli değil henüz.
 
Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
BJ #1

İlk tercih-ikinci tercih konseptinin düşünülmesini beğendim açılış segmentinde. İki isim de rekabete sokulabilecek isimler bir de. Melo, Styles babayı ölmeden mezara koymuş ya. Styles’ın şu yaşında bile cebinden çıkaracağı çok adam var sektörde, hakikaten inanılmaz iyi pick. Oyyyy kuzi evrendeki favori 4 karısını battle royalde son 4’e bırakmış, ama favorisine kazandırmamış. Hamle itibariyle tam Penelope’lik galibiyet. Serdar Ortaç patron Dan Bilzerian GM nasıl şirket oğlum bu puhahahahahahahahah. Bu adam burayı pornoya çevirir yalnız ben diyeyim. Oyyyy tüm draftı sallayan, kimsenin ilk bakışta tanıyamadığı o pick Alex Riley… Bu adamdan neler çıkaracağını merak ediyorum ne yalan söyleyeyim. Janela inanılmaz bir gerginlikle gelmiş, arka alanda Penelope’ye denk gelmiş olabileceğine yoruyorum bunu. No Rules değil de Deathmatch olarak duyurulsa daha tatlı olurmuş bu maç, ama extremein her türlüsünde vardır Janela baba o yüzden nemo problemo. Oyyy gecenin merakla beklenen kısmına geldik sonunda. NEEEEEE McIntyre hamlesi ne alaka????? Baba burada da heel olarak booklanacak demek, sevdim bunu. Melo’nun kendini salaktan kemer maçına atmasına sevindim, öte yandan da Styles vs. Drew feudu kendini hayli merak ettiriyor. Nereden baksan winwin bir main event olmuş.


BJ #2

Açılış maçının güzelliğe bak kafayı yedik… Aha McIntyre’dan intikamını almış Styles, McIntyre’ı maçta görünce bunun yaşanacağını tahmin etmiştim zaten. ALL IN’de garanti kapışır bu ikili. Melo vs. Ibushi de iyi booklanırsa akılda kalıcı nitelikte bir maç olma vaadi veriyor. Mandy Bağdaçiçek puhahahaahahahhaahah. Gigi geçen haftaki iddialı konuşmasını dominant bir galibiyetle süslemiş, gümbür gümbür geliyor. Styles’ın söylediği şeyin cümlesi daha tamamlanmadan teyitlenmiş olması… McIntyre da Styles’a şansımı elimden aldın diye zırlamış sanki geçen şov kendisi yapmamış gibi, Styles’ı emekli falan edemen paşam sen, Styles kendi istemediği sürece emekli olmaz. Olum bu maç No Rules olmayacak mıydı ne ara LMS’e döndü? Oyyyyyy Alex Riley napmış lan öyle, Serdar Babayı koltuğundan kaldırıp ringe kadar getirmiş olaya bak. Janela uzun süre insan içine çıkamaz, mecazi anlamda demiyorum bunu mahvolmuş ulan adam… Ama dönüşünde sağlam bir intikam planı olacağını biliyorum, yılların detmeççisi bunu kimsenin yanına bırakmayacaktır.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Şirket açılışı için güzel bir segment olmuş.

Penelope Ford baya sürpriz oldu, hem de şirkette Kip Sabian'da yokken. Kemeri Gigi Dolin ablanın götünde görmek ferahlatır.

Alex Riley'i sen almasan büyük ihtimalle kimse almazdı, LoP'den kullanışına az çok hakimiz zaten ama başka bir BaB'ta yaşadıkları olayları buraya aktarmak legal mi bilmiyorum. Legal değilse bile yapacak bir şey yok artık, bu feudun devamını burada görmek sarar.

LAN?! Şirkete göre en absürt adam Drew gibi gözüküyordu, nerede kullanacağını merak ediyordum ama böyle bir şey hiç beklemiyordum. Baya sürpriz oldu, ama maçı Hayes'in kazanacağını az çok tahmin edebiliyordum. Hem şirketin konseptine uygun, hem genç, hem de W,TF'den çaldığın için kemer vermek istemen normal. Neyse ikinci şova geçelim hemen.
--------------------
Baya baya sürprizlerin şirketi oldun hacı, burayı da en beklenmedik isim kazandı.

Melo, Ibushi'yi iyi karşılamadı. Bu eşleşmede ve bu şirkette Melo rakibine dediklerini uygulayacak gibi.

Gigi Dolin galibiyeti rakibine hiç acımadan alacaktır, şirketteki favorimiz belli.

Abicim her gelen de AJ Styles'a dede muamelesi çekiyor. Düzgün adam kardeşim, ben onu yıllardır tanıyorum. Parayla bu sevgiyi gönlümden satın alamazsın, adam hanımına kalkıp bir bardak çay koy diyemiyor, bahane ne? AJ Styles. Şaka maka AJ Styles, PPV'de Drew'u benzeteceğe benziyor.

Joey Janela ölürse patlarız. Alex Riley'i de ilk şov iki övdük, lavuğun bir yerleri kalktı.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: