BAB EVRENİ Roulette Wrestling Federation (ÜÇÜNCÜ BÖLÜM VE PPV TANITIMI YAYINDA)


Arthur Morgan

#Hedef24
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,492
Beğeni sayısı
173
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Harland
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Öncelikle son zamanlarda foruma çok sık giremedim o yüzden anca konulara yazabiliyorum şirket hayırlı olsun. AJ, Melo iyi açılış olmuş. Cory Chase'i dediğim şekil staffa katmışsın güzel oturmuş. Onlyfans Battle Royal ve sonrası Dollin'in hakkını arama olayı keyifli olmuş. Alex Riley Noam Dar maçının randomluğu ayrı patlattı. Joey Janela'yla Alex Riley'nin mevzu da sardı baya. Hayes vs AJ Main Event kısa ama öz bi maç. İkinci şova gelirsek Mcintyre'la AJ husumeti nereye bağlanacak acaba. Hayes Ibushi normalde çok seveceğim bir maç olmasa da doğru bookingle seyir zevki yüksek bir maç olur. Mandy Bağdaçiçek kahkaha attırdı. Gigi Dollin'in Onlyfansçılar kraliçesi olmasını bekliyorum. Janela Riley muhabbeti ve Serdar Boss'un olaylar da patlattı baya keyif aldım. Eline sağlık.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
#1

Ulan AJ Styles ulan kahpe TNA dedik Impact dedik 6 köşeli ring dedik sen Serdar Ortaç ile rulet atmayı tercih ettin. Carmelo Hayes ise çok yüksek kalibreden girmiş ya. Tamam NXT'de bu adamın bir ismi var da daha genç. Bana kalırsa mid-card'dan kendi rüştünü ispatlayıp öyle ana kemere zıplasa daha iyi olurdu. İlk maçında AJ Styles'ı yeniyor. Mevzu şu adama en başta huge push verirsen ileride çok tekrara düşüyor. Ya Cory Chase ne alaka nkfmlfkmfl aga bu kadını çok kullanma tehlike. Penelope Ford'u tebrik ederim. Şampiyonluğu şerefine OF'de bir indirim bekliyoruz. Dan Bilzerian fşlmklmglg yani Gigi Dolin'e herhaldeahlaksız teklifte bulunacak sandım. Alex Riley'i yeniden dinç bir şekilde ringlerde görebilmek mutluluk verici. Joey Janela ile çok alakasız dursalar da iyi bir booking ile maçları ilgi çekici olur. Gerçi bir önceki BAB'dan mevzuları varmış o ilgimiçekti. Yav Carmelo'ya yem mi edecektin bizim reisi ya valla olmadı bu kardo.

#2

Postere bittim nfknklg Ezel göndermesi müthiş. Yav adam Kota Ibushi'nin yendiği adamlara bak ya. PWG'de bile böyle alakasız galibiyetler olmuyordu. AGA BU MANDY ROSE ŞAHANE BİR GACI ALLAH KAHRETSİN KEŞKE MAÇI DA O KAZANSAYDI! Drew vs AJ feudu akar gider iki baba isim. Bana kalırsa bu feud ana kemer çerçevesinde olsaydı daha iyi olurdu. Alex Riley'nin Janela'yı yenmesi şaka mı.Vallahi bu şirket bütün sürprizlere gebe.
 

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
394
Mesajlar
3,849
Beğeni sayısı
1,370
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Tiffany Stratton & Goldust
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
Melo'nun Styles'a takışta evde takla atan tayfa... Penelope seçimi de sürpriz oldu yalan yok. Cory Chase gelişine de büyük şapka çıkardık. Riley imparatorun da akış sevindirdi.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
BLACKJACK #3 : DAY1

01.01.2024 - 19:00


Şovu izlemek için 5 sebep!

- Carmelo Hayes ve Kota Ibushi kontrat imzalıyor.

- Çingene mi? Kraliçe mi?

- Riley'in geleceği...

- TV ve TT kemerleri için adaylar belli oluyor!

- ALL IN ÖNCESİ KILIÇLAR ÇEKİLİYOR!


gXYMAo.gif


Bahisler kapanıyor, top atılıyor, pyrolar patlıyor ve BLACKJACK başlıyor!

d73v-0.gif


Ekrem Abi : 2024'ten, yeni bir yıldan herkese selamlar! Bugün ben ve Ufuk sizlere yeni yılın ilk şovunda eşlik edeceğiz.

Ufuk Reis : Evet Ekrem abi, 2023'ü arkamızda bıraktık. Yeni yıl, yeni hedefler belki de yeni şampiyonlar. İzleyip göreceğiz.



MESAFE!

BOSS BURADA! Serdar Ortaç şovu açıyor. Girişte belirmesiyle beraber büyük bir pop geliyor. Müzik kesiliyor ve elindeki mikrofonla konuşmaya başlıyor.

Serdar Ortaç :
Hepinize selamlar canlarım. Yeni yılınızı kutlarım. Yılın ilk şovunda neler izleyeceğinizi merak ediyorsunuzdur. Hemen merakınızı ortadan kaldırayım. İlk olarak HOOK ile Matt Riddle, ALL IN'de gerçekleşecek olan TV Championship maçına dahil olmak için kozlarını paylaşacaklar. Sonrasında o maçın galibinin rakibi olmak için Marty Scrull ile Bo Dallas karşı karşıya gelecek ve gecenin sonunda ALL IN'de gerçekleşecek maç şekillenmiş olacak. Diğer iki maçta ise Tag Team Championship'in adayları belli olacak. Bu maçlar Young Bucks vs. D-X ve Breezango vs. SCSA & Val Venis. Hepinize keyifli seyirler diliyorum!

Seyirciler son duyurulan takıma anlam veremez. Mesafe çalarken Serdar arka alana doğru yol alır. Reklamlara gidiyoruz.

____

EONb2rrXUAAD4z8.jpg


Kameralar açıldığında Cory Chase'yi görüyoruz. Bir masa ve iki sandalyenin başında durmaktadır.

Cory Chase :
Baylar ve bayanlar, RWF World Championship kontrat törenine hepiniz hoşgeldiniz! İzninizle ilk ismi çağırıyorum. KOTAAA IBUSHIIII.



GOLDEN STAR!

Ibushi girişte beliriyor ve seyircileri selamlayarak ringe geliyor. Sandalyesine oturup rakibini beklemeye başlıyor.

Cory Chase :
Ve şimdi sırada bir diğer ismimiz, CARMEELOOO HAYEESSS!



MELO DON'T MISS!

Melo geliyor! Seyircilerden karışık tepkiler var. Çoğunlukla olumlu olsa da olumsuz tepkiler de mevcut. Ringe geliyor, sandalyesine oturuyor ve ayağını masaya uzatıyor.

Kota Ibushi : Bu özgüveni ne sağlıyor dostum? Göt zoruyla AJ Styles'ı yenmiş olman mı?

Carmelo Hayes : Hayır dostum, SENDEN önce seçilmiş olmam. Ortada o kadar seçenek varken ikinci sıradan neden ben seçildim sence? Çünkü bende özel bir şeyler var. Sen de olmadığı kesin ki benden sonra seçildin.

Kota Ibushi : Bu draft mevzusuna çok takılmışsın dostum, senin perspektifinle bakarsak AJ Styles, senden iyi ha? Öyle olması gerçeğinin yanında onu adil bir maçta yenebilir miydin? Sen sadece fırsatlardan yararlanan bir çakalsın. Sana bir fırsat daha vermeyeceğim Melo, seni ALL IN'de yerin dibine gömeceğim al şu siktiğimin kalemini eline ve imzala şu kontratı.

Kota, kalemi Melo'nun üstüne fırlatır.

Carmelo Hayes : Ohhh, seni çekik fırlama. Bu kadar kendine inanıyor olman ne kadar güzel biliyor musun? Çünkü seni yenip kemeri kazandıktan sonra, bu kemer için bir şansın daha olmayacak. Bir daha ana olayda ismini göremeyeceksin. Bunları duymak üzücü biliyorum ama duyman gereken bir şey bu. (Kendi isminin altına imza atar ve Kalemi Kota'ya fırlatır.) Şimdi sen al şu siktiğimin kalemini ve ALL IN'de yaşayacakların için hazır ol!

Kota ayaklanır, onun ayaklanmasıyla beraber Melo da ayaklanır. İkili face-to-face yapmaktadır. Seyircilerden "OOO" tepkisi gelmektedir, ortam iyice ateşlendikten sonra Kota'dan bir tokat geliyor. Melo yüzünü tutup arkasını dönmüşken bir anda Kota'ya dönüyor ve masanın üstünden Kota'nın üstüne atlıyor. İkili kavgaya tutuşuyor, kavgadan üstün çıkan kişi Melo oluyor. Masanın üstünde duran RWF WC'yi alıyor ve Havaya kaldırıyor. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

____


Reklamlardan döndüğümüzde arka alanda Röportaj veren Penelope'yi görüyoruz.

923c704a0aeb7f295de52c2d507703d1f3f31a13.gif


Lexi Luna : Merhabalar RWF izleyenleri yanımızda Women's Champion Penelope Ford var. Hoşgeldin Penelope

Penelope Ford : Hoşbulduk Lexi.

Lexi Luna : ALL IN'deki rakibin geçen şov belli oldu, Gigi Dolin. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında?

Penelope Ford : Kendisini zorlu bir rakip olarak gördüğümü söylemem, bu şirketin kraliçesi olduğumu kanıtladım. Bütün kadınları yendim. Söyle, sence rakibim var mı bu şirkette?

Lexi Luna : Çok doğru konuştun Penelope, ALL IN'de kesinlikle kemerini koruyacağını düşünüyorsun o zaman?

Penelope Ford : Ter bile atmadan koruya-

Kadraja biri dahil olur tam o sırada.

maxresdefault.jpg


Gigi Dolin : Koruyacaksın demek ha? Bu işi acilen bırakıp komedyenlik yapmalısın. Çok komiksin, ayrıca güreşemiyorsun. Kendi kendini kraliçe ilan etmen de çok komik. Seni tahtından edeceğim ALL IN'de hiç şansın yok.

Penelope Ford : Bir çingene mi yenecek beni? ALL IN'de görüşürüz, şekerim.

Penelope el sallayarak ortamdan uzaklaşırken Gigi'nin uzaklaşan Penelope'ye kesildiğini görürüz bu görüntülerle kameralar kararıyor.

____



riddle-entrance.gif


BRO! Riddle girişte gözüküyor. Scooterı ile beraber ringe geliyor ve köşesine geçiyor.



tenor.gif


Chairman's Intent! HOOK geliyor. Sert bir bakış ve hızlı adımlarla ringe geliyor. Köşesine geçiyor, hakem de kontrollerini yapıp maçı başlatıyor.

Matt Riddle vs. Hook

Riddle zorlanmadan HOOK'u yeniyor ve ALL IN'de güreşecek ilk güreşçi oluyor.

____



marty-scurll-njpw.gif

THE VILLIAN! Draftın tartışmalı seçimlerinden Scurll girişte! Seyircilerden olumsuz tepkiler gelirken ringe doğru geliyor.



SHOOT FOR THE STARS! Bo Dallas'ın müziği çalıyor ama gelen giden yok. Bu işte bir terslik var! Ekrana bir kamera yansıtılıyor. Bo Dallas'ın soyunma odasının kapısı gözüküyor, kapıyı çalıyor güvenlik. Ses yok. Zorla içeri giriyorlar ve içeride Bo Dallas kafasında bir çöp tenekesi ve üzerinde not ile bulunuyor. Çöp tenekesi kafasından çıkarılıyor, Bo Dallas'ın yüzü dağılmış haldedir. Not da ise "HER ZAMAN BİR KURBAN VARDIR!". Arkadan biri kapıyı kameraman ve güvenliğin üstüne kapatıp kitler! Kimse ne olduğuna anlam veremez, bir süre sessizlik oluştuktan sonra girişte maskeli biri belirir. Ringe kadar gelir, merdivenlerden yavaş yavaş çıkar ve ringe girer. Marty ile bir süre kesiştikten sonra maskeyi çıkarır ve maskenin altındaki kişi...

riley_crop_north.jpg


ALEX RILEY! KADRO DIŞI BIRAKILAN RİLEY İÇERİ GİRMENİN BİR YOLUNU BULMUŞ VE ŞUAN RİNGDE! HAKEME MAÇI BAŞLATMASINI SÖYLÜYOR, BAŞLATMAZSA ONU DA BO DALLAS'A BENZETECEĞİNİ SÖYLÜYOR. HAKEM MAÇI HEMEN BAŞLATIYOR!


Alex Riley vs. Marty Scurll

Sert ve çekişmeli geçen bir maçta Alex'in üstün geldiğini görüyoruz. Televizyon kemeri için ALL IN'de Riddle'ın rakibi oluyor.

____

Kameralar açıldığında sandalyesinde oturan Serdar Ortaç'ı ve yanında dikilen Dan Bilzerian'ı görüyoruz.

Serdar Ortaç : Öncelikle bu gece yaşanan olaylar için sizden özür diliyorum. Kadro dışı bıraktığımız güreşçinin arenaya kafasına göre girip sağa sola saldırmasını ve sonrasında maça dahil olup kazanmasını onaylamıyorum. Bu sebepten ötürü Riley arenaya girerken dikkat etmeyen güvenliklerin işine son verdim. Marty Scurll için ise onu Riddle'ın rakibi yaptım. İkili ALL IN'de çarpışacaklar. Bu kesinti için özür dilerim, iyi seyirler dilerim.

____

Young Bucks vs. D-X

YB, yaşlarının verdiği avantajla D-X'i mağlup ediyor ve kemerler için aday oluyorlar.

____

Breezango vs. SCSA & Val Venis

SCSA ve Val Venis, anlaşamadığı için Breezango'ya mağlup oluyor. Böylece Breezango vs. Young Bucks maçı kitlenmiş oluyor.

____

Ringin ortasında kılıcı ile bekleyen Drew McIntyre'yi görüyoruz.

Drew McIntyre : Kılıcı her erkek taşıyamaz. Bunu taşımak bir sorumluluktur, AJ Styles gibi zayıf erkekler için değildir bu. Bu kılıcı çekiyorsan bir savaşta, ölmeyi göze alırsın. Söyle bana AJ, çekecek misin kılıcı?

1-2 dakika süren sessizlikten sonra Phenomenal duyuluyor ve AJ Styles geliyor. Elinde bir kılıçla! Ringe ağır adımlarla gelirken gözünü bir an olsun Drew'dan ayırmıyor.

AJ Styles : Ben kılıcımı çektim Drew, uzun zaman önce. Ve halen ölmedim. Hiç bir savaştan da kaçmadım. Şimdi söyle bana sen ölmeye hazır mısın?

AJ ve Drew kılıçlar ile birbirine saldırmaya kalkar ama kılıçlar havada çarpışır ve ikilinin birbirine bakışlarıyla şovu sonlandırıyoruz.


Roulette Wrestling Federation

ALL RİGHT ARE RESERVED
 
Son düzenleme:
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,143
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
İlk iki şovu yorumlamamıştık, hızlıca yorumlayalım 3. şov öncesi.

#1- Spikerler, yorumcular gayet konsepte uygun olmuş asdhfashdfash. Şirketin açılışından da anladığımız üzere şirketin yüzünü bu ikili çekecek gibi. Kadınlar şampiyonluğu da çok çabuk belirlenmiş ama bu şirkette kadınların rolü az çok bu olacak gibi. İlk şampiyon olarak ben Mandy Rose'u tercih ederdim ama bu da olur, her hatuna tavız şirkette. ALEX RILEY BABA. İlk maçını kazanmış, arkasındayız sonuna kadar. Abi Janela ile Riley'in nasıl husumeti olabilir diye düşünmekten tüm odak kaçtı adsfhasdfhasf, bu feudda Janela daha üstün çıkar gibi muhtemelen, haftaya gerçekleşecek maç için bekliyoruz. Main-Event'in sonucu çok şaşırtıcı olmuş açıkçası, Melo çok yüksekten girmiş böyle de devam edecek gibi duruyor. Eline sağlık dosto, ilk şov için oldukça hızlı ve güzel geçmiş.

#2- Şov yine çok hızlı açılmış, ben burada Triple Threat bir maç yerine 1v1 maç tercih ederdim önceki maç gibi. Biraz haksızlık olmuş bu üçlüye yani, sonuçta şaşırtıcı oldu baya. Ibushi'yi beklemiyordum hiç, Carmelo rahat geçip ilk şampiyon olacak gibi gözüküyor. Haydaaaaa. Buradaki sonuçta şaşırttı felaket, en beklemediğimiz adam kazandı yine. Bu adamın kafanın içine giremeyeceğiz belli oldu arkadaş. McIntyre vs. Styles feudu da fena olmaz gibi, ana kemer maçından daha çok heyecanlandırdı beni açıkçası. Abi Alex Riley'den nasıl böyle bir şey çıktı hayretler içerisindeyim, maç çok sert geçmiş ama bu kadar sert geçen bir maçta Janela'nın ezilmesi de kafayı karıştırdı. Riley'e büyük bir ceza gelecektir ama akıbeti ne olacak merak ettirdi, şimdilik en dolu dizgin ilerleyen isim gibi şirkette. Eline sağlık dosto.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
ALL IN

black-and-purple-background-ncacwppi5dvfsax4(1).jpg


Tema Şarkısı



Match Card

resim_2024-01-05_014025378.png

RWF Tag Team Championship Match

Young Bucks vs. Breezango

resim_2024-01-05_013100010.png

RWF Women's Championship Match

Gigi Dolin vs. Penelope Ford (c)
resim_2024-01-05_013417859.png

RWF Television Championship Match

Matt Riddle vs. Marty Scurll


resim_2024-01-05_014333084.png

Drew McIntyre vs. AJ Styles

resim_2024-01-05_012746690.png

RWF World Championship Match

Kota Ibushi vs. Carmelo Hayes
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
SCSA & Val Venis ??? Cory Chase ve Kota Ibushi aynı sahnede ise Kota'yı otomatik olarak sansürlemek lazım lol. Adam İngilizce'de epey akmış. Aga Cory Chase, Lexi Luna derken benim tepki şu oldu ya;



Şu Gigi Dolin karısını sevmiyorum hiç ya. Riddle ise Hook'u bir zahmet yensin ya. Riley şirketin ana adamı aga bütün olaylar adamın etrafında dönüyor müthiş hikaye veriyorsun adama. Serdar Ortaç, Riley'i kovsa da bir şekilde maça dahil olur hatta kemeri de alır. DX vs TYB nedir yarabbi. Val Venis ve SCSA takımı ise aşırı mistik ve üni tezi olacak konu. Ya Drew zayıf dediğin adamın 10 tane çocuğu var alüminyum. Derken şovun kılıç kalkan gösterisi ile bitmesi değişik olmuş.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
İlk 2 şov aceleye geldiğinden sanırım şovları kısa kesip TV ile TT'ye dair bir şey duyurmamıştın. Bu şov biraz daha ilk 2 şovda sahne almayan isimleri izleyeceğiz gibi, TT için spo yedik fakat TV için de tahmin yapmayalım, çok belirsiz. İzleyip görelim. Segmentlerde gereksiz bir küfür silsilesi ve küfür var gibi, mesela şu segmentte babyface olarak booklanan Kota Ibushi'nin küfürü falan gereksiz olmuş. Penelope sürpriz dedik, underdog dedik, şirketin ağababasını aşağılıyor, sen kimsin ulan? Yanında Kip Sabian'da yok, duba yok, bir şey yok... Sürpriz dediğim buydu, mesela ben bu maçı HOOK kazanabilir derken Matt Riddle kazandı. Gerçi Riddle keş olduğu için konsepte daha çok uyuyor, o yüzden normal. Bu vahşilikten Riley olduğunu anlamıştık, kardeşim biz zamanından beri Janela'cıydık, bu adamı tutmayı beceremeyen güvenliğe de yazıklar olsun, maalesef TV kemerini alacaktır. Bak bu iyi oldu, kafayı çalıştıran Serdar babayı tebrik ederiz. ALL IN'de keş abi, Scurll'u yamultacaktır. Maçların arasına keşke birer ikişer segment sıkıştırılsaymış, yaşlılar vs. orta yaşlılar olmuş, orta yaşlılar tokatlamış. Açıkçası beni ana kemer maçından çok daha fazla hypelayan bir maç oldu. Bekliyoruz.

PPV Tahminleri: Young Bucks --- Gigi Dolin --- Matt Riddle --- AJ Styles --- Carmelo Hayes
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: