BAB EVRENİ Wrestling, The Federation

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
192
Mesajlar
3,629
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
1
Lucha Underground benzeri bir iş olacağa benziyor. Zamanında onu izlerken de zevk almıştım, Sef'in daha iyi yazacağına inancım tam. Kadro zaten bomba, Maalesef Swerve pickini kaptırdık. İlk şovdan da kemeri çözmüş ağabeyim. Benim de elimde olsa ben de kemeri verebilirdim. İlk bölümden ana kemer verme işi bana garip geldi biraz. Ama bir Battle Royal maçının tamamını booklamak taştaş ister. Eline sağlık dosto.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
Swerve'ün şampiyon çıkmasına köpekler gibi sevindik köpekler gibi. Royal Rumble türevi her maçın dibine kadar hastasıyız. Müthiş fikir olmuş, şirket ileride farklılaşacak olsa da fikir babasına da selamı çakmış. Omos'un performansı inanılmaz, 8 eleme. Tertemiz kullanım Swerve'e maçı hazırlamış resmen. Maçın içerisinde de çok güzel anlar var, Spike & Noir anı bayağı hoşuma gitti özellikle. Stable da çok çok kaliteli gerçekten OMOS ve Hobbs gibi iki etten duvarı aşıp Swerve'e ulaşabilecekler mi bakalım, House of Black ile bir şeyler döner. Bir sonraki şovu bekliyoruz, senaryoları daha iyi anlarız. Eline sağlık.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
ERKEK ŞOVU OLMUŞ TAM ANLAMIYLA. Hiç oyalanılmadan araya bir şey karıştırılmadan başlamış ve bitmiş. Aztec Warfare maçının sonucunun Swerve lehine biteceğinden ben zaten emin gibiydim ama sonunda yaşananlar şaşırttı. Omos ağabey tüm maçı domine ettikten sonra ekibi için feda etmiş kendisini ahhhhh ulan ağabey. Sondaki 4'lü de şirketi alıp sırta taşıyacaklar gibi duruyor. Diğer şov, diğer konulara daha çok odaklanır gibi ama bu ekibin hakkından gelse gelse LOWKI baba gelir gibi bir hissiyat var bakalım... Beklemedeyiz diğer şovu sabırsızlıkla, hem bu ekibin gidişatı hem de şirketin diğer parçalarının yolu biraz daha belli olur gibi, eline sağlık dosto iyi şampiyon seçimi.
 
Üst
Click here to login using your socials account