BAB EVRENİ Bombshell Wrestling Federation ‘’BWF,,


Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Donald Trump baba iyisinden bir vergi kaçırıyor deriz. Eric Bischoff'u da ayakta uyutuyor, yoksa Bella'lara güzellik merkezini kim açacak kardeşim. Baba da kendine göre haklı. Ilja Dragunov baba... Avukatın kurbanı oldu, başka bir evrende, en güzel halinle. Punk açılışta acımamış ama ana olayda Nick Aldis temiz maç abi ayaklarına yatıp satmazsa işi zor. AJ Lee bu ayakları bırak kardeşim, vasatsın. Ronda Rousey karşısında şansın yok. Ronda Rousey turnuvanın en net favorisi olma yolunda ilerliyor. Kardeşim Okada babaya yapılan bu kumpas karşısında kameraya bakan Volkan Demirel tepkisi veriyoruz. Bir babadır bizim için, ama maalesef Samoa Joe öküzü tarafından yenilecek gibi. AoP bu takım divizyonunu Ellering tarzı bir şaka gelecekken illüminati tayfa geldi. Takım divizyonlarında pek sözleri geçmeyecektir, bu debut fazla bile gelmiş. New Day'i bu şov galiba göremeyeceğiz. Biz Nick Aldis adama iyilik yapar dedik, adam Nick Aldis'e sallıyor. Nick Aldis sağlamından bir sopa çekecek gibi gözüküyor. Ezekiel Jackson'ın dalıp ringtekileri elden geçireceği maçın ilk cümlesinde falan zaten bağırmaya başlamıştı. Merdiven maçında The Corre ile birlikte vereceği performansı merakla bekliyoruz. Bu ne kardeşim? İASHGSAJFİSAKJGİSADJKİASGJKADSİJİSA Altlı üstlü patlayıp gittik segmente. Devamında ne olacak merakla bekliyoruz. Oğluşlar berabere kalmış, tamam la Okada baba ikinize de eşit çakacak deriz. Bu sonuca keyiften dört köşe olduk, Okada'dan lavuklara bir muamele bekliyoruz. Kedicikler deriz, @Rohan Süvarisi 2.0 Bryan Danielson depresyon nedeniyle şirketten ayrılmasın yaaaa. Tamam hacı Giulia, Amerikan pazarında şov yapacak. Giulia'nın güzellik merkezi yok, kazanan belli. Haydaaaa. Punk'a operasyon işi var, Ilja Dragunov'a şekil yapanın çocuğu olmaz, şirkette korumamız altında olan bir isim. Lan biz de Vladimir Kozlov'u görünce Santino ile takım olup Punk'ı koruyacak sandık, lavuk dayak arsızı oldu yaaaaaa. Eline sağlık.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,144
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
#3: Otunga şirkete iyiden iyiye ağırlığını koyuyor, zaten ilk şovdan beri olan Trump'la dirsek teması başka boyutlara da taşınmış gibi duruyor. Bu işten kara para aklama falan elli tane mevzu çıkar. Lan yoksa bu Otunga yakında şirketin sahibi olmasın???? Neyse. IC ekibi tam o dandik IC'nin ekiplerinden olmuş derken Sandow baba toparlamış orayı epey. Bence kemeri de o alacak, şirketin ilk gününden beri kendisine yavaş yavaş yazılan bir yol var ilk IC şampiyonluğu da bu yolculuğun önemli parçalarından birisi olabilir diye düşünüyorum. Joe BABA. Ryback'i de bayıltmış, çok başka geliyor çoook. Kemer için olağan şüpheli. AJ Lee üzlüme, sen bu şirket için çok şey yaptın... AMA ABİ O SEGMENT NE YAAA. Belli oldu abi kara para işi offff offf. Otunga ağabeyi de götürecekler yanlarında, gerçi bir şekil sıyrılır ağabey ama Trump baba Bella'ları götürmeden yetişirse iyi. CM Punk... Sessizlerin sesi baba. Bu işte de haklı çıkacak, beklemedeyiz. Bischoff bu işe neresinden dahil olacak bilmiyorum ama bir bit yeniğinin de onda olduğunu anlamış olduk. Genel olarak şirketin hikaye yükünü, yöneticiler ve Otunga-Punk'dan dallanan işler sırtlıyor, bence iyi bir karar bu. Devamını bekliyoruz bu işin sabırsızlıkla. Santos Escobar feci yazılıyor burada ya ben mid-carder olarak düşünürdüm fakat herif main-eventte Okada hoplatıyor. Joe yine canavar şeklinde kapamış şovu, bu işler başına bela olacak ama hayırlısı diyelim babaya güven tam... Eline sağlık dosto, şovun uzunluğu yazımı falan kararında olmuş.

#4: Bu drama dizisi şeklinde ilerleyen mevzuların nereye bağlanacağını merak ediyorum. Bischoff'da Russo'ya racon kesti ama o da Trump'ın karşısında ne yapacağını bilmiyor gibi her şey çok karışık ilerliyor. Trump'ın yaptıkları da yavaş yavaş belli oluyor gibi ama bu şirketi nereye sürükleyecek onu merak ediyorum sabırsızlıkla. Otunga yine Punk'a yapacağı ibneliği yapmış, Punk bu işin içinden de sıyrılabilir diye düşünüyorum bir şekilde ki Ilja maçını rahat geçmesini bekliyordum. Ilja'yı da yamultmuş geçerken baba. Rousey bence şirketin 1. kadını rolünü oynamayı hak ediyor mu emin değilim, bir türlü ısınamadık şu karıya. Charlotte abla ağır gelir söyleyelim. AJ Lee, tabi sıkıntı olur içinde bacım be... kolay mı tüm bunlar... bir ara baş başa da konuşmak lazım tabi bunları... Usos'ların galibiyetini zaten bekliyordum ama şu Ascension'u görmek beklediğim son şeydi ashdfahsdfahsdf. Bence iyi işler yapacaklar, rakipleri güçlü ama kemerden ziyade biraz daha ağırlığa oynamalarını bekliyordum. Punk baba casusluğa da başlamış, bu işin içinden şirketi o çıkartacak gibi. İpler yavaş yavaş onun eline geçecek gibi geliyor önümüzdeki şovlardan itibaren, bekliyorum bakalım. IC mevzularında dediğim gibi benim hala favorim Sandow. Bu işler kafamızı karıştırmaya yetmiyor hiç, gerçi Otunga'nın atacağı bir elle Ezekiel kemeri kapabilir belki ama bana uzak ihtimal gibi geliyor. Şirketin ilk IC şampiyonluğu ağır gelir diye düşünüyorum. Bu segment koca bir ?????, ben de hiçbir anlam veremedim olan bitene, devamına göre yorumlayacağız. Escobar'ın Joe'ya bu kadar diş geçirebilmesini beklemiyordum önceki şovda da dediğim gibi Escobar gözümde daha mid-card ama bu halini de çok sevdim. Onun yukarılarda olması iyi görünüyor şimdilik, şirketin en canavar adamına karşı da bu direnç gözlerimizi yaşarttı. Aferin oğlum be... Bischoff harbi can sıkmaya başladı, hem ne yaptığından haberi yok hem de yardım kabul etmiyor. Şirketin yönetim ekibinin komple LAĞVEDİLMESİ lazım. Başka türlü olmayacka bu iş, CM Punk yine 1vsALL'dan sağ çıkamamış. Canı sağolsun. Otunga ağırlığını koymuş, Kozlov'da tetikçiliğe başlamış eee o memlekete normal diyelim. Eline sağlık dosto, iyi şov olmuş yine baya.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Mehmet Aydın detayına gümledim. BWF Bank kjnjkg. David Otunga çok psilik bir heel olmuş. Punk'ın hikayesi çok ilgi çekici bir şekilde ilerliyor. Punk, Ilja'yı geçmiş ama Aldis karşısında işi zor. Ronda, AJ'e barı koymuş kemer için ciddi bir aday kesinlikle. Joe ise bu şirketin e büyük silahı ve kendisini direkt şampiyon olarak görüyorum. Wilde ve Mendoza'nın koftiden Eddie'nin mirasına çökmesi... AoP nedir aga oha. The Ascension da gelmiş. Umarım burada iyi booklanırlar zira onlarda yeni nesil Road Warriors olma potansiyeli vardı bir dönem. Damien Sandow'un Fazıl Say kişiliği... The Corre'a bak aga bizi 2011 yılına ışınladılar. Ya bu JJ'in Küçük Emrah mevzuları lknklnglg. Adama baba oğul mezusunda özel takıntın var. Samoa Joe kemeri alıp 750 gün tutmalı. Bu işin sonunda Donald Trump ile Saçsız'ın fotosu ile sonuçlanacak herhalde. Önce Mehmet Aydın sonra Nikki Bella'nın Dilan Polat göndermesi... Valla yakında Fatih Terim, Seçil Erzan falan da akarsa şaşırmam. Kadın dediğin iri olacak aga. Giulia iyi bir tercih Bella kokonaları yenmemiş iyi. Direkt resme baktım Chris Benoit'ı görünce çok mistik gelmişti ama sonra temsili olduğunu fark ettim. Aldis'in bu çeşmekeşte kazanması hoşuma gitti. Vladimir Kozlov'u da gördük bakalım bu gözler daha neler görecek. Ellerine sağlık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: