RPG senden nefret ediyoruz çünkü seni çok sevmiştik (hayali şirket)


Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
26
Mesajlar
1,720
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Hayali şirket, hayali forum...


Delikanlı gibi yine underdog adamı oynayıp ana kemer almıştık... Sadece ara verildikten sonra oynanılan son çeyrekte yoktum. Benim için PURE'da ana kemer almaktan daha fazla eğlendiğim bir süreç olamayacağını düşünerek 7 8 senedir bir kere bile ara vermediğim RPG oyunculuğumu sonlandırmıştım.
 

eta

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
6
Mesajlar
106
Beğeni sayısı
69
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Bruno Alves
Bizim PG/tezat zamanları da ara ara böyle yazardım belki hatırlayan olur. Yine bir günü sabah etmişken konuyu gördüm, yazayım üç beş şey.

Normalde böyle özellikle forum konularında duygusallık kasmayı çok sevmiyorum ya da artık sevmiyorum, ne bileyim. Ama PURE mevzusu beni duygulandırdı ya. Zaman çok hızlı akıp gidiyor, tutamıyoruz maalesef, yaş aldıkça alıyoruz.

Şu hayali RPG muhabbetinden hiç hoşlanmadığımı söyleyerek başlayayım öncelikle. Daha önce de birkaç arkadaşa söylemiştim bu durumu. Profesyonelgüreş'i ve PURE'u kuranlardan biri olduğum için toz konduramamaktan ziyade, hatırlamak isteyeceğim bir dönem olduğu için hoşlanmıyorum.

Keka ve İlkay başta olmak üzere yakın arkadaşlarım benim eskiden hikaye, sinopsis falan yazdığımı bilirler. 4 sene önce bırakmıştım, bilinçli değil, bırakmıştım sadece. Tugay'ın vefatını atlatmam (atlatmak denirse) dört yıl sürdü, dört yıl sonunda ilk defa birkaç hafta önce bir hikaye yazdım. Biliyorsunuz Tugay'ın vefatının ardından çok kısa bir süre sonra pandemi patladı, eve kapandık. Oğlum böyle bir acıyla anca kafanı dağıtarak başa çıkabilirsin, di mi? Tüm dünya eve kapandı...

O aralar @Sikiru bana mesaj attı, bir forum açılacağını, RPG'yi bizim yazmamızı istediklerini söyledi. Sg dedim tabii ben de. Alpi de kafanı dağıtırsın, sanki başka ne yapacaksın, başka işin gücün mü var, eve kapandık minvalinde nazik yorumlarda bulundu. Ben de okayledim sonuç olarak. Ardından bizim klasik ekibi toparladık ve daha seraysever.com yokken PURE ile ilgili bütün detaylar hazırlandı. 4 sene boyunca belki hikaye bile yazmadım, kitap ya da benzer bir şey düşünmedim, öykü yazmadım ama yine, yeni, yeniden RPG yazdım.

Hem Mustafa'nın halihazırda elinde bulundurduğu domain (profesyonelgures.com) ile birlikte seraysever.com'dan kopup kendi forumumuzu kuruşumuz, hem de PURE benim için en büyük terapi oldu o dönemler. Bu yüzden bu hayalet makarasına alınıyorum birazcık. Tabii ki wakara olduğunu biliyorum da, oğlum biz de kendimizce yaşlandık, azcık ağlak olmakta sorun yok bence.

Özellikle Alpi ile çok konuştuğumuz bir şeydi, DoR çocukluğumuz/ergenliğimizden bu yana yaptığımız en iyi iş diyorduk RPG açısından. Ama PURE ezdi geçti bence. Ekibe girmiş çıkmış olanlar bilir, hakikaten muazzam bir sistem vardı, bizim bu rpg dalgasındaki Selimiye'miz gibi bir şey oldu. PURE'un ilk WrestleMania'sına kadar yazdım, sonra bıraktım. Sanırım takribi 5 aylık bir sürece denk geliyor. O 5 aylık PURE benim gördüğüm en üst seviye Türk güreş RPG'siydi. İçinde bulunduğum için objektif bakamıyor olabilirim ama hakikaten başka bir keyfi vardı. Yazması ayrı, oynaması ayrı, oynatması ayrı, dramaları ayrı keyifliydi. O günlerdeki acı haricinde geri kalan her şeyi özlediğimi fark ettim. Belki tekrar 18-20 olamam ama en azından o zamanlara dönebilsem döner miydim acaba, bilmiyorum.

İyi ki de yollarımız öyle ya da böyle kesişmiş, online bile olsa güzel bağlar kuruldu. Bugün benim 5 yıl aynı evde kaldığım adamla, forumda tanıştığım ve hayatımda yüz yüze görmediğim adam birlikte oyun oynuyor, maç izliyor, vakit geçiriyor. Kolay kazanılabilecek bir şey değil dostluk.

Öptüm sizi.
 

jaques

çlk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
3,135
Beğeni sayısı
915
PG Nakit
80
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
Hayali şirket şakaları bir yana 1 koca sene oyuncu (öyle böyle değil ama hayvan gibi oynamalı) + 1 sene ekipte bulunmuş biri olarak PURE'un ve SOILED'ın yeri her zaman ayrıdır benim için.

Fakat objektif bakmam gerekirse PGW şu ana kadar içinde bulunduğum en kaliteli RPG olabilir. PURE + SOILED'da oyuncu olarak çok şey elde etmiş biri olarak rahatça söyleyebiliyorum bunu. Özer de aynısını podcast'te demişti diye hatırlıyorum. Senaryoların kalitesinden tut, yazılan maçların gerçekçiliğine kadar büyük bir fark yaratıyor. Geçmişteki tüm şirketler toplansa ve "gerçek hayattaki bir güreş şirketi" gibi yazılsa ortaya PGW çıkardı. Burada en önemli faktör hem oyuncuların hem ekibin artık tam anlamıyla olgunlaşmış olması bence. Çok profesyonel bir şekilde yazılıp oynanılıyor oyun şu an. Bu yayın botu mevzusuyla zaten RPG'de tarih yazıldı.

Burada tebrik en başta @keka ve ekibe düşüyor tabii.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: