Kurtlar Vadisi (1-97) Genel Sohbet Konusu

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Hücrede şınav çekerken girdiği tripler duvara kafa attırır.

Yine günlük dozu almaya gidiyorum ben akşama görüşürüz. @Beast Incarnate Eren gibi zırtapoz karakterin ben var ya..... Kdldldlodııds
Eren Eylül karakteri mafyalara özenen, salak salak hallere giren cahil gençleri temsil ediyordu dizide. Tüm ucube hareketlerinin sebebi buydu. Milletin peşine dolanıp abi abi diye gezdi ve alakasız yerden şişi yedi karnına. Bu yollara girmeye çalışıp hayaller kuran gençlerin maksimum sonu bu oluyor işte.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther

Eren Eylül karakteri mafyalara özenen, salak salak hallere giren cahil gençleri temsil ediyordu dizide. Tüm ucube hareketlerinin sebebi buydu. Milletin peşine dolanıp abi abi diye gezdi ve alakasız yerden şişi yedi karnına. Bu yollara girmeye çalışıp hayaller kuran gençlerin maksimum sonu bu oluyor işte.

Adam gerçekten mallığı güzel yansıtıyormuş. Kdkdkdldlzlld

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Mafyanın ne demek olduğunu tam olarak bu tespitten okuyabilirsin işte… Dizinin amaçlarından, ana fikirlerinden birisi de bu.
Adam güya silah kaçakçısı. Bir kere bile iş yapmaz mı adam ya! Anca Oy asiye asiye deyip kafayı buluyordu. Bir yerden sonra ciddiyeti kalmadı. Birini bile öldürmedi yahu. Orhan'ı bile kendisine öldürttü.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
@Beast Incarnate KV yine bitti Pusuya başlasam mı acaba hiç izlemedim reis kalite çok mu düşüyor?

Şimdi kanıta başladım hızlıca 30 bölüm indirdim izleyeceğim. :)
İlk 93 bölüm (İskender ölene kadar) akar bence. Ben 77’ye kadar falan gelmiştim sonrasına devam edemedim, bir de en heyecanlı kısımlarıydı tam.

Mesut Can Tomay Laz Ziya taklidi ha. @Beast Incarnate
Mesut Can Tomay Azeri freeci taklidi >>>>

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: