Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
polat alemdar gerçektede çok tehlıkelı bır adam dıkkat edın şaşmaz aılesı buyuk bır organızasyon kurtlar vadısındede bır çok olayı onceden bılmıştır orneğin: pan
demı . suriye savaşı , amerıkan savaşı bunların hepsını bılmıştır şaşmaz aılesı
Öbür konuya erişemiyordum yeni konu açılması iyi olmuş. Bu aralar tekrar izliyorum(çocukken TV'de izliyordum en son) ağır keko motifleri var ama gerçekten özel ve epik iş. Kült gerçekten.
Favori karakterim Seyfo dayı. En etkilendiğim karakter Laz Ziya. Oy Asiye her çaldığında öyle bir moda sokuyor ki...
Eren Eylül gerçekten inanılmaz gıcık ediyor. Hani tam düzeldi adam oldu diyorsun yine başlıyor... Elif daha ne yapsın sana aga. Laf dinlemedin mapuslara düştün hala akıllanmıyorsun.
@Beast Incarnate Yahu Laz Ziya ilk başlarda barondan sonra en güçlü karakter iken 80'e geldiğimizde güllü Erhan bile ondan daha güçlü hale geliyor. Bu nasıl saçmalık arkadaş ya!
@Beast Incarnate Yahu Laz Ziya ilk başlarda barondan sonra en güçlü karakter iken 80'e geldiğimizde güllü Erhan bile ondan daha güçlü hale geliyor. Bu nasıl saçmalık arkadaş ya!