Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Championship Wrestling from Mid-South (CWMS), Tulsa'nın bir banliyösü olan Bixby, Oklahoma merkezli bir profesyonel güreş promosyonudur. Efsanevi bir güreş yorumcusu ve WWE ile AEW'nin eski yöneticisi olan Jim Ross tarafından 2023 yılında kurulmuştur. Ross, bir zamanlar Orta Güney bölgesine...
profesyonelgures.com
Evren kapsamında ilk şovumu attım. Farklı bir şeyler okumak isteyenleri beklerim.
Hikayesi Tommy Dreamer önderliğinde Philadelphia'da kurulan bu şirket ECW ve ROH'un varisi konumundadır. Holigan bir taraftar topluluğuna sahip bu şirket 2300 Arena'yı mabedi yapmıştır. Roster Erkek Güreşçiler Alex Shelley Angel Garza Jr. Austin Aries Bryan Danielson Bobby Fish Bully Ray...
Açtığım ilk ve tek BAB'ın üzerinden 9 sene geçmiş. Şirket kurup sıfırdan yönetmektense "Rise of Punk" adıyla senaryo kurmuştum. Şimdi BAB bölümü revaçta iken bu tarz hikayeler görmek isterdim.
Serdar Ortaç, son parasıyla kumarhaneye gider ve milyarlar kazanır bu sefer hatalarından ders almış şekilde yatırım yapmaya başlar. İlk yatırım olarak bir eğlence şirketi kurmaya karar verir. Eric Bischoff ile kontak kuran Serdar Ortaç, herkesin ikinci bir şansı hakettiğini düşünmektedir. Bu...
profesyonelgures.com
şovu kendi salaklığım yüzünden 3 kere baştan yazdım. sonunda bitti.
buralar da ölmüş be kardeşim azıcık canlandıralım.
Şampiyonların değişmemesi iyi olmuş, Rock - Reigns maçı da ilgi çekici, diğer ppvyi bekliyoruz. Angle hikayesi de ilgimi çekti bu arada, Gable banko alacak bence kemeri.