BAB Be a Booker Genel Sohbet Konusu

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Bu son açtığım çok içime sindi kadrolar az biliyorum ama onlara sonradan adam da ekleyeceğim. Promk falan baya akar. İçimdeki hikaye yazma aşkınj buraya aktarıyoruz. Kimsenin takip etmemesi benim için iyi zaten kasmadan kafama göre yazar geçerim.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,323
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Önceki BaB'da 2 bölüm yazmıştım fakat bu sefer sıfırdan yapacağım. onda da Biraz detaylı yazıyordum.. Hatta örnek atabilirim sana istersen.
Şov örneğine baktım.

Gerek kadrodaki isimler, gerek yazış şeklin World of Sports kafasında. Hardcore tandanslı adamlardan, entertainerlardan uzak durmak lazım mümkün mertebe. Verdiğin listede bu profile uygun bir tek Regal var.

Tavsiye olarak isimler yerine profillere odaklanmanı öneririm.

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
51
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Şov örneğine baktım.

Gerek kadrodaki isimler, gerek yazış şeklin World of Sports kafasında. Hardcore tandanslı adamlardan, entertainerlardan uzak durmak lazım mümkün mertebe. Verdiğin listede bu profile uygun bir tek Regal var.

Tavsiye olarak isimler yerine profillere odaklanmanı öneririm.

Valla seçimleri yaptık bile kral. Birde dediğim gibi yazım şeklini biraz değiştireceğim.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
391
Beğeni sayısı
391
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
EWR'de yaptığım şovları keyfi paylaşacağım bi BAB açasım var. EWR'da Backyard company olarak başlayıp global şirket olma serüveni her zaman sarmıştır bakalım uzun süre sonra yine aynı etkiyi yapacak mı?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
EWR'de yaptığım şovları keyfi paylaşacağım bi BAB açasım var. EWR'da Backyard company olarak başlayıp global şirket olma serüveni her zaman sarmıştır bakalım uzun süre sonra yine aynı etkiyi yapacak mı?
Özlemişiz bu adamdan BAB okumayı, bekliyoruz merakla.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: