- Konular
- 33
- Beğeni sayısı
- 441
- PG Nakit
- 0
- RPG Karakteri
- Jeff Hardy
- Favori Güreşçi
- Adam Cole
Ulan poster de kendimizi gördük...
abi sen hala rpg mi oynuyorsun ya adam 37 yaşına geldi hala rpg oynuyorUlan poster de kendimizi gördük...
Jeff Hardy ile emekliliğeabi sen hala rpg mi oynuyorsun ya adam 37 yaşına geldi hala rpg oynuyor
Hoca Dune böyle bir şey işte. 2 edebiyat ödüllü bir şaheser.asoiaf’a laf atan adamda sıkıntı ararım abı
g*t denen bok yapımın 5. sezonundan sonrası için katılıyorum ama pop-culture yorumuna güzelim seri mahvoldu neyse biz winds of winter beklemeye devam
Harry Potter ile birlikte en uzak olduğum fantastik evren olabilir. Harry Potter direkt sevmiyorum ama Dune hakkında fikrim yok kitabı geçtim filmi bile izlemedim. Merak etmiyor değilim aslında.Hoca Dune böyle bir şey işte. 2 edebiyat ödüllü bir şaheser.
Hoca hem filmi izlemiş hem kitabı okumuş biri olarak filmden uzak durmanı öneririm. Kitabı oku direkt. Film, atmosferi güzel verse de filmin ana fikrini yakalayamıyor.Harry Potter ile birlikte en uzak olduğum fantastik evren olabilir. Harry Potter direkt sevmiyorum ama Dune hakkında fikrim yok kitabı geçtim filmi bile izlemedim. Merak etmiyor değilim aslında.