- Konular
- 211
- Beğeni sayısı
- 1,115
- PG Nakit
- 30
- RPG Karakteri
- John Morrison
- Favori Güreşçi
- Lexi Luna
"Kendi yüzüme kapadım, kocaman kapıları. Düşünmedim şu an."
??¿¿HANIMEFENDİİİİ
??¿¿HANIMEFENDİİİİ
Tek kişilik Bang Bang Gang'den gangbang yiyeceksiniz diye yorumladım.The Sex vs. Bullet Club Gold : KOYAR GEÇERİZ
Valla geçen hafta 3'e 2 triple penetration yedik. Bu hafta da double penetration'u kaldıramaz bu yürek. Debut mebut demeyeceğiz vuracağız kırbacı kusura bakma kral.Tek kişilik Bang Bang Gang'den gangbang yiyeceksiniz diye yorumladım.
Takipteyiz şovda, sahalara döndük.
KANKA GAME OF THRONES DA İZLERSİN AMA YA SEKS SAHNELERİ İÇİNTommaso Ciampa vs. Bron Breakker - PURE CHAMPIONSHIP: Kemer el değiştirecek gibi geliyor bana ama bakalım.
The Sex vs. Bullet Club Gold : KOYAR GEÇERİZ SIKINTI YOK GEÇEN HAFTANIN TELAFİSİ ŞART
Will Ospreay, PGW Championship için Open Challenge yapıyor! : Askere gitmeden son bi kerane yapayım demiş çiftçinin dostu ospreay.
HOLD THE DOOR: BU NE AG?
Şov başlığını da Hodor=Otis karakterlerinin benzeşmesinden niyese Otis'le alakalı bir şey gibi anladım ben ama belki de alakasızdır. Elite'in bitmesine az kaldı diye tahmin ediyorum. Yandan seçtiğim karakterlerin aşırı pasif kalması kötü oldu. Bu haftaki k.gösterisini de ona binaen açmıştık senaryoya yedirerek.
Edit: Bir araştırdım Hodor ne demekmiş diye. Ulan var ya imge seksinden güzeli yok.
Şimdiden eline sağlık Özer'cim olur da bir feud çıkarsa.Valla geçen hafta 3'e 2 triple penetration yedik. Bu hafta da double penetration'u kaldıramaz bu yürek. Debut mebut demeyeceğiz vuracağız kırbacı kusura bakma kral.
Kanka izledim de Hodor'un açılımının ne olduğunu bilmiyordum. Seks sahnesi izlemek istesem Val Venis def. Wes Lee maçları izlerim, sağol. ;););)KANKA GAME OF THRONES DA İZLERSİN AMA YA SEKS SAHNELERİ İÇİN
adam değilsin valla bakKanka izledim de Hodor'un açılımının ne olduğunu bilmiyordum. Seks sahnesi izlemek istesem Val Venis def. Wes Lee maçları izlerim, sağol. ;););)