En İyi GTA Ana Karakteri Niko Bellic'dir


Rise Above Hate

PG İle Giderim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
204
Mesajlar
3,296
Beğeni sayısı
1,135
PG Nakit
1,240
Konum
Kartal
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Savaş görmüş, badisinden okkalı ihanete uğramış, ılımlı ama kafası attığında Mesut komiser arızalığına bağlayan bir adam. Sırplar ve Türkler birbirlerinden nefret eder ama bu adam bir babadır bizim için. Yeri ayrıdır.
 

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
158
Mesajlar
2,866
Beğeni sayısı
1,253
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Spoiler içerir.

Kendisiyle çelişen, öyle pek derinliği olmayan, sıradan bir tetikçi ve ruh hastası karakter. Oyun başından sonuna kadar suçlu ve masum ayırt etmeden ücret karşılığında önüne geleni infaz ediyor. Çelişki kısmı şudur ki finalde iki sevdiğinden birini kaybedince "onların bir suçu yoktu" diye bağırıyor düşmanlarına. Demezler mi infaz ettiğin onca kişi kime göre suçluydu? Kendisi zaten bunu pek sorgulamazdı. Zaten genel olarak her şeye tamam diyen ve adam öldürmekten başka bir konuya kafası çalışmayan, paragöz, cahil, Vlad'ın dediği gibi köylü bir karakterdir. Oyunun her şekilde kötü sonla bitmesi tam olarak bu karakterin hak ettiği sondur. Ek paketlerle gelen Johnny Klebitz ve Luis Fernando Lopez kendisinden çok daha iyidir.
 

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,312
Beğeni sayısı
984
PG Nakit
325

Annesi için döndüğü koca bir şehir karşısındaydı. Polisler tarafından en kral mobbingi gördü. Ballalar sokakta bisiklet bile sürdürmüyordu. Ağabeyi ve Cesar Vialpando hariç herkes onu sattı. Ama en sonunda herkesi kucağa aldı. Daha iyisi gelmedi gelmeyecek malesef.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: