RPG Hayali Podcast #1 w/ Broken Dreams & jaques & keka

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Ağzınıza, emeğinize sağlık beyler. Hulk Hogan ve TTP'nin AlperSoylemez'in üstündeki etkisi gözlerimi doldurdu...

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Baştan sona dinledik. Keyifli sohbet olmuş. RPG'ye yeni yüzlerin pek girmemesi konusu benim adıma önemli. DC'de bir kere biri beni rpg grubuna almıştı. Hakikaten çok oynayan var bu oyunu aslında ama platformlar farklı olduğundan denk gelemiyoruz. Bu veletleri ivedilikle buraya çekmek lazım. Hikaye odaklı çocuklar kalacaktır. Kadronun dar olması kekanın dediği gibi bence de daha avantajlı bir durum ama ayda 1-2 yeni çarın gelmesi de kadroyu tazeler. Farklılık katar. Ağzınıza sağlık.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
gtw.png

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Baştan sona dinledik. Keyifli sohbet olmuş. RPG'ye yeni yüzlerin pek girmemesi konusu benim adıma önemli. DC'de bir kere biri beni rpg grubuna almıştı. Hakikaten çok oynayan var bu oyunu aslında ama platformlar farklı olduğundan denk gelemiyoruz. Bu veletleri ivedilikle buraya çekmek lazım. Hikaye odaklı çocuklar kalacaktır. Kadronun dar olması kekanın dediği gibi bence de daha avantajlı bir durum ama ayda 1-2 yeni çarın gelmesi de kadroyu tazeler. Farklılık katar. Ağzınıza sağlık.
Hepsi toxic abi vallaha. Burada olgun karaktere sahip birkaç kişi var onlar yetiyor bence buraya.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi