RPG Hayali Podcast #1 w/ Broken Dreams & jaques & keka


Layne Staley

🍓 original
Katılım
2 Tem 2023
Konular
15
Mesajlar
1,322
Beğeni sayısı
545
PG Nakit
155
Favori Güreşçi
alper mizanin
Dostlarımın hepsine yönelteceğim iki sorum olacak.

İlki, kültür Ohannes Burger var mı?
İkincisi, pandemi döneminden günümüze kadar uzanan geniş bir periyodu kapsamak suretiyle en çok zevk aldıkları rpg dönemi hangi dönemdi?

Teşekkürler, Long dostuma da ek olarak kolay gelsin diyorum.
 

Netuno

Lightswitch
Katılım
2 Tem 2023
Konular
211
Mesajlar
10,010
Beğeni sayısı
1,774
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
keka sana sorum, sürekli benim kemerimi almaya çalışan isimler RPG'yi bırakıyor, kemeri benimle emekli edecek misin?

jaques sana sorum, Angel Rumble'da dönüp yine WM Main kopartacak mı? Yoksa son anda MiTB'e katılıp WM Main'e cash-in mi atacak?

Broken Dreams sana sorum, feuda girdiğim herkes oyunu bırakıyorken, benden win alan tek kişi olarak, daha ne kadar durmayı planlıyorsun? Bir de, insan sevdiği kadına bunu yapar mı kardeşim?
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,484
Beğeni sayısı
769
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
@jaques'e sorum, Angel Garza'yı oynamanın kolay ve zor tarafları?

@keka'ya ilk sorum benim de daha önce bulunduğum ekiplerde de yaşanılan ve burada da elbette ki olduğunu düşündüğüm bir durumla alakalı, özellikle senaryo planlamaları yapılırken ortaya onlarca fikir bir anda atılabiliyor ve bununla beraber o an dikkat çekse de üzerine düşülmeyen, hatta bazen hiç dikkat edilmeyen nice fikirler kaybolup gidebiliyor. PGW'nun başından beri olan süreçte bu tip arada kaynadığını düşündüğü senaryolar nasıldı?

İkinci sorumla üçüncü sorumu birleştireceğim ve Chairman'e soru sorma fırsatı denk gelmişken kendi karakterimle alakalı geçmişe dönük merak ettiklerimi soracağım. Belki yanılıyorumdur ama galibiyet serisi muhabbetinin şovlara taşınma durumu biraz eskaza ortaya çıkmıştı, Daniels'ın yenilmez gittiği istatistiği benim bile haftalar sonra dikkatimi çekmişti ve hali hazırda bir yenilmezlik senaryosu (Yota Tsuji) dönüyordu o sıralarda. Peki bu serinin bitişiyle ilgili plan hep Velveteen üzerinden mi döndü yoksa öncesinde kemerin ortada olmadığı bir maç da olsa kaybettirme fikriniz var mıydı? Sorunun diğer etabı da adı geçmişken elbette Christopher Daniels vs. Velveteen Dream ile alakalı, bu hikayenin yazım aşamasında kaç haftalık planlar yaptığınızı, hikayeyi genel olarak nasıl şekillendirdiğinizi ve arada planlayıp yapmadığınız içerikleri dinlemek isterim. Bunu sormamın bir diğer sebebi de feudun son kısmının (Daniels'ın kumpas kurduğu kısımlar) ve Velveteen'in karakteristik evriminin son aşamasının biraz hızlandırılmış şekilde yansıtıldığını düşünmem oldu. Bunda elbette bazı şeylerin tadına kalması ve çok da uzamaması gibi detaylar da söz konusu olabilir. Şimdiden teşekkür ederim ve ben iyi programlar iyi yayınlar.
 

GBB

👑
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
5,561
Beğeni sayısı
1,607
PG Nakit
370
Denk gelirse veya olmazsa ilerleyen bölümlerde bir şekil zaten damlarım programa o şekil sorarız ondan çok bir sorum yok şu an ama başlıca sorularım:

kekaya:

OMOS mu Humberto mu Hawkins mi?
Genç arkadaşları RPG'ye nasıl çekeriz? Ben oynayan genç arkadaşları heveslendirmek için özellikle çaba sarf etmeye çalışıyorum. RPG'nin geleceği için çok önemli bence. Geldik kaç yaşına hala bizim tayfa en aktif oynayan konumunda.

soylemeze:

Artık feuda girme vaktimiz gelmedi mi?
En zevk aldığın RPG serüvenin hangisi?

picciye sorum yok.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: