PG.net Sohbet Konusu

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
C6d9KWFXQAApQZd.jpg

Çin yolcusu kalmasın.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Profesyonel güreşe dair en büyük pişmanlığım ve üzüntüm sanırım Ultimate Warrior’un HOF oluşuna çok tepki göstermemdi. Evet CV kesinlikle hak ediyor ama arka plandaki kişiliği sebebiyle tepkiliydim. Raw’daki promosunu da gömmüştüm. Sonra adam vefat etti.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Profesyonel güreşe dair en büyük pişmanlığım ve üzüntüm sanırım Ultimate Warrior’un HOF oluşuna çok tepki göstermemdi. Evet CV kesinlikle hak ediyor ama arka plandaki kişiliği sebebiyle tepkiliydim. Raw’daki promosunu da gömmüştüm. Sonra adam vefat etti.
Ben o zaman zar zor internete erişebiliyorum. All Stars oynadığım için Warrior'u görmüştüm sadece. Adamı HOF görünce sevindim. Sonra tam öldüğü gün internete girmişim siteye bir girdim ölmüş adam. Çok sonraları araştırınca kendisinden biraz soğuduk ama öldüğünü görünce üzülmüştüm.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Ben o zaman zar zor internete erişebiliyorum. All Stars oynadığım için Warrior'u görmüştüm sadece. Adamı HOF görünce sevindim. Sonra tam öldüğü gün internete girmişim siteye bir girdim ölmüş adam. Çok sonraları araştırınca kendisinden biraz soğuduk ama öldüğünü görünce üzülmüştüm.

Yani baktığın zaman Triple H ve Shawn Michaels’ın UW’den aşağı kalır yanı yok. O dönem cahillik işte.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi