Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WWE 2K25 yükledik. İlk maçtan CM Punk aldık rakibe de Bronn Breaker'ı koyduk. Lavuk 15 dakika aralıksız dövdü bizi ama tuşlardaki hızlı tepki süremizle ve bir kaç GTS ile maçı kazandık. Tam WWE şov maçıydı ana karakter 15 dakika dayak yedi 1 finisherla bitirdi işi. hfdhsfhdsgh
The Last Of Us 5. bölümü bitirdim az önce. Başlamadan evvel sosyal medyada Ellie'yi oynayan kıza çok sövüldüğünü görünce çok kötü oynuyor diye falan sanmıştım ama kız baya iyi oyuncuymuş. Pedro zaten yine muhteşem.
The Last Of Us 5. bölümü bitirdim az önce. Başlamadan evvel sosyal medyada Ellie'yi oynayan kıza çok sövüldüğünü görünce çok kötü oynuyor diye falan sanmıştım ama kız baya iyi oyuncuymuş. Pedro zaten yine muhteşem.
Kız gerçek hauatta reşit fakat rolünü oynadığı şahıs reşit değil diye biliyorum. Reşit olmayan bir kızdan albeni beklemek potansiyel pedofililiğe işaret bence.