PG.net Sohbet Konusu

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
702
Beğeni sayısı
1,139
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
İstanbulda yaşayıp istanbulu seven bir tek benim herhalde. Tabii yaşadığın konum da önemli, anadolu yakasında yaşayan biri olarak avrupa yakasında sabah 9'da işbaşı yapması gereken biri olsam muhtemelen şehirden ben de nefret ederdim. İstanbulun tüm güzellikleri de baktığında Avrupa yakasında.
Ben de seviyorum şahsen. Güzellikleri ağır basıyor.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
İstanbulda yaşayıp istanbulu seven bir tek benim herhalde. Tabii yaşadığın konum da önemli, anadolu yakasında yaşayan biri olarak avrupa yakasında sabah 9'da işbaşı yapması gereken biri olsam muhtemelen şehirden ben de nefret ederdim. İstanbulun tüm güzellikleri de baktığında Avrupa yakasında.
Ben yazları sık sık Üsküdar'a ve Büyükada'ya gidip geliyorum ve bence İstanbul mükemmel. Can sıkan tek kısım kuru kalabalık

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ben yazları sık sık Üsküdar'a ve Büyükada'ya gidip geliyorum ve bence İstanbul mükemmel. Can sıkan tek kısım kuru kalabalık
Gerçekten istanbulun eksisi kalabalığıdır. Onun dışında dünya şehirleri arasında 10/10 burada yaşamayı seviyorum.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Maraş depremi dönemi bende böyleydim. Sabahlama alışkanlığı orda geldi bana.
Benim psikolojim baya bozulmuştu o sıra. Geceleri hala nedenini bilmiyorum beynim oyunlar oynuyordu sanırım deprem oluyor gibi sallanarak uyanıyordum bi 20 saniye sürüyordu. Evdekileri deprem oluyor diye ayağa kaldırıyordum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi