PG.net Sohbet Konusu

Konular
270
Beğeni sayısı
1,658
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
İstanbul depremi tarihin en büyük safsatası olabilir ya. Yok öyle bir şey.
İstanbul'da 245 yıl arayla depremler olmuş hep. Sonuncusu üstünden 245'den fazla geçmiş ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor, Marmara tam deprem cenneti falan.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
702
Beğeni sayısı
1,140
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
İstanbul'da 245 yıl arayla depremler olmuş hep. Sonuncusu üstünden 245'den fazla geçmiş ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor, Marmara tam deprem cenneti falan.
Valla ben bu konuda Şener Üşümezsoy hocanın anlattığı şeylere inanıyorum. Saatlerce dinledim ve izledim. Gayet net anlatıyor olayı. Ayrıca rant konusu da var. Deprem diye diye arazilere çöküp bina dikip "bakın İstanbul'da deprem olacak yeni binalara geçin" diye milleti kekliyorlar.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Valla ben bu konuda Şener Üşümezsoy hocanın anlattığı şeylere inanıyorum. Saatlerce dinledim ve izledim. Gayet net anlatıyor olayı. Ayrıca rant konusu da var. Deprem diye diye arazilere çöküp bina dikip "bakın İstanbul'da deprem olacak yeni binalara geçin" diye milleti kekliyorlar.
Ülkede maalesef işler hep Kriz-Fırsat olarak ilerliyor zaten böyle akbabalar vardır tabii fakat ben de yukardaki arkadaşa katılıyorum.

Brave Dragon

PG.net Kullanıcısı
Konular
14
Beğeni sayısı
237
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Anasayfa Üst Alt