PG.net Sohbet Konusu

Baylaz

Gifted Talent
Konular
40
Beğeni sayısı
123
PG Nakit
210
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
İlkokul hocamı zerre sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Sebebini de açıklayayım. Bunu bir çoğunuz yaşamışsınız belki. Ödev yapmadık diye soruyu yanlış bildik diye kulağımızdan çekip kafamızı tahtaya vuracak kadar manyaktı. Tabii o zamanın velileri annemiz babamız da hocadır bir bildiği vardır, okusun adam olsun kafasında oldukları için sesimiz hiçbir zaman duyulmadı. Şimdi o kadının halen daha görevde olduğunu fark ettim kahroldum. Kadın ben ilkokuldayken 40 yaşlarındaydı şimdi min 60 vardır. Allah aşkına ne öğretebilir ki? Valla şeytan diyor ki git cimere şikayet ama 20 sene geçen olay üzerine işlem yapılmayacağı gibi delilsiz hiçbir şey yapamayız. Kaldı ki bu kadın hakkında törende bir çocuğun kafasına şişe attığı için açığa alındığına yönelik haber de duymuştum ama yok halen daha devam ediyor şaka gibi. Allahınızdan bulun cidden.
Bizim ilkokul sonda gelen öğretmen kılıklı şahsiyet hayat bilgisi dersinde bize bölücülük aşılıyordu. Biz ortaokula geçtiğimizde soruşturma yedi diye biliyorum. 5. Sınıftayken eski ilkokul arkadaşlarımla beni müdür çağırmıştı çok iyi hatırlıyorum bize tam olarak bu durumu sormuşlardı. Hepimiz yaşandığını söyledik. Sonuç olarak öğretmenliğine devam etti ve büyük ihtimal hala ediyor.

İşin komik kısmı ilkokul üçe kadar dersime giren adam (dünya üzerindeki en iyi öğretmenlerden biridir) sırf f*tö dershanesinde geçmişte kaydı bulunduğu için meslekten alınıp telefon tamirciliği yapmak zorunda kalırken, bahsettiğim şahsiyetin mesleğe devam etmesi.

Ekli dosyalar

• 1735997368439.png
    1735997368439.png
    97 KB · Görüntüleme: 3

Styles Clash

littlefinger
Konular
97
Beğeni sayısı
2,072
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bizim ilkokul sonda gelen öğretmen kılıklı şahsiyet hayat bilgisi dersinde bize bölücülük aşılıyordu. Biz ortaokula geçtiğimizde soruşturma yedi diye biliyorum. 5. Sınıftayken eski ilkokul arkadaşlarımla beni müdür çağırmıştı çok iyi hatırlıyorum bize tam olarak bu durumu sormuşlardı. Hepimiz yaşandığını söyledik. Sonuç olarak öğretmenliğine devam etti ve büyük ihtimal hala ediyor.

İşin komik kısmı ilkokul üçe kadar dersime giren adam (dünya üzerindeki en iyi öğretmenlerden biridir) sırf f*tö dershanesinde geçmişte kaydı bulunduğu için meslekten alınıp telefon tamirciliği yapmak zorunda kalırken, bahsettiğim şahsiyetin mesleğe devam etmesi.

Daha kazısak neler neler çıkar ama toplumda bir algı var sanki bütün öğretmenler Mahmut Hoca'ymış gibi.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: