PG.net Sohbet Konusu

RDT

B-K-B WHO?
Konular
52
Beğeni sayısı
276
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Sabu kariyer incelemesi yok mu? Ne olduğu önemsiz, Sabu'lu bişiler istiyom kardeş ben.
Feci akar ya. Nisan'ın 25'i ECW'nun kuruluş yıl dönümü. O hafta özel içerikler yaparım. Not alayım bunu ben. Sabu incelemesini ise yarın gece yapar atarız.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
52
Beğeni sayısı
276
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Sabu, New Jack, Miss Congeniality, Roadkill, Danny Doring, Sandman... ortaya karışık.
ECW şovlarını bulmak lazım. Sabu girişteyken nükleer santrale dönüşen stage'in olduğu şovu bulmam lazım.

Netuno

The Last World Beater
Konular
224
Beğeni sayısı
2,198
PG Nakit
1,095
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
İnceleme yazısı gibi bir şeyler mi geliyor?
Kim reytinglerde ne kadar etkili, kim draw, kim değil diye bir proje var ama bütün yılı kapsayacağı için uzun sürecek.

Styles Clash

littlefinger
Konular
97
Beğeni sayısı
2,072
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
AJ Styles
İlkokul hocamı zerre sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Sebebini de açıklayayım. Bunu bir çoğunuz yaşamışsınız belki. Ödev yapmadık diye soruyu yanlış bildik diye kulağımızdan çekip kafamızı tahtaya vuracak kadar manyaktı. Tabii o zamanın velileri annemiz babamız da hocadır bir bildiği vardır, okusun adam olsun kafasında oldukları için sesimiz hiçbir zaman duyulmadı. Şimdi o kadının halen daha görevde olduğunu fark ettim kahroldum. Kadın ben ilkokuldayken 40 yaşlarındaydı şimdi min 60 vardır. Allah aşkına ne öğretebilir ki? Valla şeytan diyor ki git cimere şikayet ama 20 sene geçen olay üzerine işlem yapılmayacağı gibi delilsiz hiçbir şey yapamayız. Kaldı ki bu kadın hakkında törende bir çocuğun kafasına şişe attığı için açığa alındığına yönelik haber de duymuştum ama yok halen daha devam ediyor şaka gibi. Allahınızdan bulun cidden.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: