Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamda hello ile aynı mantık. Kabul etmediğin selamunaleykümde hello ile aynı mantık. Hepsi selamlaşmak için kullanılıyor. Sadece kökeninden bahsetmiyorsan şunu da diyelim, bu ülkede inşallah, maşallah diyen ateistte var. İstesen de istemesen de dini terimler diline işliyor. Kullanıp kullanmamak senin tercihin. İnşallah yerine umarım falanda diyebilirsin. Çıkıp selamunaleykum değil Türk'ün selamı olan merhabayı kullanıyorum demek biraz ironik. Irkı seversin sevmezsin umrumda değil ama sırf arapça ve içinde dini terim geciyor diye kelimelere düşmanlık yapmaya çalışmanız daha da ironik.
Selamda hello ile aynı mantık. Kabul etmediğin selamunaleykümde hello ile aynı mantık. Hepsi selamlaşmak için kullanılıyor. Sadece kökeninden bahsetmiyorsan şunu da diyelim, bu ülkede inşallah, maşallah diyen ateistte var. İstesen de istemesen de dini terimler diline işliyor. Kullanıp kullanmamak senin tercihin. İnşallah yerine umarım falanda diyebilirsin. Çıkıp selamunaleykum değil Türk'ün selamı olan merhabayı kullanıyorum demek biraz ironik. Irkı seversin sevmezsin umrumda değil ama sırf arapça ve içinde dini terim geciyor diye kelimelere düşmanlık yapmaya çalışmanız daha da ironik.
Hepsi selamlaşmak için kullanılıyor. -> Ben kullanmıyorum. bu ülkede inşallah, maşallah diyen ateistte var. -> Napim. İstesen de istemesen de dini terimler diline işliyor. -> Bana işlemiyor. İnşallah yerine umarım falanda diyebilirsin -> Diyorum. Çıkıp selamunaleykum değil Türk'ün selamı olan merhabayı kullanıyorum demek biraz ironik. -> Sebep sırf arapça ve içinde dini terim geciyor diye kelimelere düşmanlık yapmaya çalışmanız daha da ironik. -> Nefret etmek için yeterli bir sebep
Alsancak, Bornova her yer tas kafa tıraşlı embesil ergen kaynıyor. Anneleri bunları doğrumamış adeta... Cidden iğreniyorum bu tiplerden. Bunları toplayın alayını kısırlaştırıp barınaklara gönderin. Sokaklar, avmler, meydanlar daha güvenli olur. Ülkenin refahı artar.
Dünya giderek daha kötü bir hale geliyor. Çünkü bilinçli insanlar, doğum kontrolü ile daha bilinçli ama daha az ürüyorlar. Fakat bilinçsiz, cahil insanlar ise bilinçsizce üreyip tohumlarını sokaklara salıyorlar. Onlar da dışarıda suç makinesine dönüyor.