PG.net Sohbet Konusu

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,550
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Dibe giden hayatım şu sıralar tam tersi yönde yukarıya fırlıyor. @Beast Incarnate senin haklılık seviyesi yüksek bayağı.
Hepimizin sırası gelecek bir gün ya, sabır işi şu hayat mevzusu. Her şey daha da iyiye gider umarım Kuti'm.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Hepimizin sırası gelecek bir gün ya, sabır işi şu hayat mevzusu. Her şey daha da iyiye gider umarım Kuti'm.

Bir benim ki daha iyiye gitmiyor heralde, tam iyi olacak diye başladığımız her gün daha da batıyoz 🤣

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Bir benim ki daha iyiye gitmiyor heralde, tam iyi olacak diye başladığımız her gün daha da batıyoz 🤣
Aynı hissiyatı 5 yıldır yaşıyorum şimdi değişmeye başladı. Sanırım yukarı çıkmak için zemini arıyormuşuz. En dibe çöküyorum derken tam tersine döndü. Sende de öyle olabilir. Zemini bulmaya bak.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Bizimkiler çıkarmak için değil daha dibe sokmak için uğraşıyor be Kuti'm.. 😌
Aynısını düşünüyordum. Kendi isteklerini baskılıyorlarmış gibi hissediyordum. Kaçtım 1 sene uzak kaldım. Kendimi en dibe sürükledim ama karşılığında bugünlere geldim çabalıyorum ve karşılık alıyorum artık. Bir süre uzaklaşabilirsen iyi gelebilir. En azından uzak bir yerde bir süre yaşamayı dene. Olmadı kısa bir süre kafa dinleyebileceğin bir yere git birkaç gün uzaklaş ailenden. Belki işe yarar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi