Ben cidden kadınları anlayamıyorum. Bundan 2 hafta önce kahve içelim diye teklif sunuyorum, kadın bu hafta olmaz yoğunum gelemezsem üzülğrüm diye mesaj atıyor ve bir sonraki haftaya istiyor. O hafta ise ben şehir dışında olduğum için ben uygun olmdığımı söylüyorum. Buraya kadar sorun yok.
Şehir dışına çıkmadan önce ise irtibat kesilmesin diye merhaba nasılsın nasıl gidiyor mesajları atmaya devam ediyorum. Fakat çok boğmadan işte hikaye atarsa veya birkaç günde bir. Maşallah Cimer başvurusu gibi aylar yıllar sonra dönüyor. Bana hiç yoğundur vs demeyin bir insanın 17-18 saat bir mesaja dönmeme olasılığı yok ya. Hani iki elin kanda olsa en azından müsait değilim dersin dimi. Kimse kimseyi kandırmasın bu telefonlar 7/24 elimizden düşmüyor. Ayrıca kolumuzda saatler var oradan da bildirimler akıp duruyor. Kaldı ki attığım mesaj görüldü'de kalıyor.
Fakat mesele bu değil. Pekala yoğun olabilir, mesajlaşma sevmeyebilir. Bunu da anlıyorum. Ben de çok sıkboğaz etmemek adına mesaj atmayı kestim. Siz olsanız cidden ne yapardınız merak ediyorum. Birisine mesaj atıyorsunuz kız veya erkek hiiiiç fark etmez. Nasılsın diyorsun geri dönmüyor. Hadi kız olsun. Benimle aynı düşünürsünüz değil mi? Peki ben dönünce ne yanıt alıyorum? 3-4 gün mesaj atmayıp buluşalım mı diye mesaj atıyorsun rahatsız oldum

Hatun sen şaka mısın?
Mesaj atıyorum dönmüyorsun. Atmıyorum rahatsız oluyorsun. Bir de yani buluşmaya okeyleşiyoruz. Daha dur bismillah ilk buluşmadan sonra nikah dairesine gitmeyeceğiz değeil mi? Birbirimizi tanıyacağız. Belki sevgili değil de düz arkadaş olacağız. Ne yapmamı bekliyorsun?
Senin ve tıpkı senin gibilerinin en büyük rahatsızlığı ne biliyor musun Hatun? Ne istediğinizi bilemiyor oluşunuz. Bir ilişkiye cesaret edemiyor oluşlarınız ve kritierlerinizin aşırı yüksek oluşu. Siz istiyorsunuz ki bütün erkekler beyaz atlı prens gibi olsun. Diyeceğim tek söz inşallah o beyaz atlı prensi bulursunuz. Ne diyebilirim ki?