PG.net Sohbet Konusu

Konular
172
Beğeni sayısı
986
PG Nakit
434
1 1
Bende şöyle bir durum var tipten veya paradan bağımsız yeni bir ortama girince o ortamın en güzel kızı çok kısa sürede sevgilim oluyor. Artık bende ilginç bir çekicilik mi var, haberimiz yok da dışarıdan iyi mi görünüyoruz bilmem yani elimiz yüzümüz düzgün hatta girdiğimiz ortamların en karizması ve en eğlencelisiyiz o ayrı konu. Ama bunun nedeni benim arsızlık diye düşünüyorum. Güzel kız görünce duramıyorum hemen lovebombing hop benim kolda kız 2 günde. Diğer erkeklerin içten içe aşık olma durumu var mesela, kızlara açılamıyorlar veya daha da tanıyıp doğru anı bekliyor, o sırada ben hiç utanmadan kıza ne zaman sevgilim olacaksın falan ya diyebiliyorum. Mesela bu sene üniversitede oldu böyle bir şey, bi çocuk var sınıftan bir de kız. Kız aşırı güzel, çocuk da böyle kısa boylu bütün gün reels kaydıran npc bir şey. Eli yüzü düzgün de lavuk böyle chill guy memeindeki şortlu ayı gibi yani aq. Ben de bu kıza hiç o gözle bakmıyorum. Bu lavuk da normalde arkadaşız her gün konuşuyoruz ediyoruz bu kızdan hoşlanıyor belli, tam söyleyemiyor utancından bana bile ama ben anlıyorum neyse bana bir konuda yanlış yaptı bu sığır. Ben de dedim ki tmm madem öyle şimdi zikerttim seni. Bunun 2 ay ağzı açık izlediği kızı 1 günde manita yaptım bildiğiniz 1 günde. Yanına gittim dedim böyle böyle sevgili olcaz kız şaşırdı. Sen bana bakmazsın diye düşünüyordum, senin için falan diyorlardı, üzmezsin beni di mi falan demeye başladı. Ben de dedim ki ne alaka kızlardan hoşlanmak suç mu falan neyse o şekil çözmüştüm mevzuyu. Bir de buna ek eskiden yapmazdım ama şimdi çok fena ghosting yapıyorum kız malca bir şey yaparsa, bunu yapınca daha da bi takıntılı oluyorlar. Son iki tanesine deyip engellemiştim mesela, ikisi de daha da takıntılı oldu. Bir tanesi geç yazmaya başladı sonra ben ilgilenmedim bunla sürekli hadi buluşalım, artık beni sevmiyorsunlar falan. Kaçan kovalanır hesabı. İlgiyi verince götü başı ayrı oynuyor bunların hani şu bad boy muhabbeti varya o kişi olursanız afedersiniz ama kız yok Türkiye'de. Baya sistemin açığını buldum diyebilirim. Kızlara ne kadar vazgeçilmez ve ona ihtiyacınız olmadığını hissettirirseniz o kadar size bağlanıyorlar. Bu ve bunun gibi bir sürü şey. Sizin bu konuda görüşünüz nedir dostlar, isteyene karıların yeni takıntılı travması olmanız için taktikler veririm. Bir elin parmağını geçecek kadar farklı fenotiplerde zıt kutuplardaki kızlarda denendi hepsinde onaylandı bunların bugı bu.

Tabii benim de 14 yıldır platonik olduğum bir kız var ilkokuldan bu yana tanıdığım. Denk düşebilsek bi yerde konuşsam valla onunla evlenirim büyük ihtimal o kadar nefes kesici benim için de denk düşemiyoruz, sosyal medyada da detoksa gitmiş bulamıyorum. O kız dışındaki herkes boş geliyor mesela bana. Bu şey muhabbeti doğru erkekler sadece 1 kıza aşık olur gerçekten, sonra diğer herkeste onu arar. Aksini iddia eden kendini kandırmaya devam etsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi