PG.net Sohbet Konusu

Netuno

The Last World Beater
Konular
224
Beğeni sayısı
2,198
PG Nakit
1,095
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Bedava öğün iskender oluyor mu?
Bir Bursalı olarak söyleyeyim, il dışı birkaç yerde yemiştim, çok yağlı ve kalitesiz oluyorlar genelde, her gün çekilmez cidden. Pideli köfte daha iyi bir tercih olur.

Gloom

mrs foley's baby boy
Konular
2,190
Beğeni sayısı
1,763
PG Nakit
400
1
Bir Bursalı olarak söyleyeyim, il dışı birkaç yerde yemiştim, çok yağlı ve kalitesiz oluyorlar genelde, her gün çekilmez cidden. Pideli köfte daha iyi bir tercih olur.
peki Bursalı olarak en iyi İskender nerede yenir? Bir kez geldim, böyle bir alışveriş merkezine yakın, küçük butik bir yeri önerdiler, 1, 1.5 yıl öncenin parasıyla 300 falan vermiştim galiba.

Netuno

The Last World Beater
Konular
224
Beğeni sayısı
2,198
PG Nakit
1,095
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
peki Bursalı olarak en iyi İskender nerede yenir? Bir kez geldim, böyle bir alışveriş merkezine yakın, küçük butik bir yeri önerdiler, 1, 1.5 yıl öncenin parasıyla 300 falan vermiştim galiba.
Kapalı çarşının orada bir iki güzel yer vardı da bayağıdır gitmedim, bozmuşlarsa bilemem.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
52
Beğeni sayısı
276
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Bedava öğün iskender oluyor mu?
Pazar günleri evet. Geri kalan günlerde ev yemeği çıkıyor.
Baristalık denerdim ben yerinde olsam brom.
Aydında okuduğum zaman 2 katlı bir kafede çalıştım özellikle son 3 ay hem kasiyer hem barista hem de garsonluk yaptım. Günde 15 saat çalışıp uzun bir süre izin alamadığım dönem. O kadar yıprandım ki Trabzona geri dönmek durumunda kaldım.

agaoglu23

belair
Konular
29
Beğeni sayısı
799
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Pazar günleri evet. Geri kalan günlerde ev yemeği çıkıyor.

Aydında okuduğum zaman 2 katlı bir kafede çalıştım özellikle son 3 ay hem kasiyer hem barista hem de garsonluk yaptım. Günde 15 saat çalışıp uzun bir süre izin alamadığım dönem. O kadar yıprandım ki Trabzona geri dönmek durumunda kaldım.
Starbucks varsa ki kesin vardır abi Erzurum'da bile var, dene derim şartları bahsettiğin şartlardan çok daha rahat gibi.. Ortama girmiyorum bile, yolun açık olsun kral gönlünce olur umarım, okuyor muydun?

RDT

B-K-B WHO?
Konular
52
Beğeni sayısı
276
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Starbucks varsa ki kesin vardır abi Erzurum'da bile var, dene derim şartları bahsettiğin şartlardan çok daha rahat gibi.. Ortama girmiyorum bile, yolun açık olsun kral gönlünce olur umarım, okuyor muydun?
Su an maliye okuyorum ama sınava girip başka bölüme geçmeyi düşünüyorum. Memurluk nereye çıkarsa oraya atacağım kapağı.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: