Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
normalde benlik bir is degil ama dun gece canim fena sıkıldı no mercy 16i inceleyeyim dedim hem uzun degil hem de sevdigim bir sov ulan basladim yazmaya daha ilk mactan beynim uyusmaya basladi bi de mac 10 dk falan surdu bunun daha aj vs dean vs cena maci var 22 dklik ne zaman bitiririm allah bilir
normalde benlik bir is degil ama dun gece canim fena sıkıldı no mercy 16i inceleyeyim dedim hem uzun degil hem de sevdigim bir sov ulan basladim yazmaya daha ilk mactan beynim uyusmaya basladi bi de mac 10 dk falan surdu bunun daha aj vs dean vs cena maci var 22 dklik ne zaman bitiririm allah bilir
İyi günler arkadaşlar. Bu zamana kadar süregelen şov inceleme formatına Profesyonelgures.com'da bir revizyon getirme kararı aldık. Bu revizyonun sebeplerinden ve yeni formattan size bahsetmek isteriz. Biliyorsunuz ki, eski ve bilindik formatta maçların ve segmentlerin kelimesi kelimesine...