PG.net Sohbet Konusu

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker

Şer'im her şeyin en iyisini hak ediyor ya.

Seninle konuştuğumuz zamanlarda bitirmemiştim, Miura'nın kendi sonuna kadar geldim ve orada tatmin oldum açıkçası. Devamını da övüyorlar ama Griffith'in o gözyaşı ile bitirmesi benim için yeterli oldu. Devamında yine Black Swordsman arc gibi tek başına diyorlar ama bakmadım.

Tarihimin Günahları... bu parçaya ölünür ya. Şer de zaten albümündeki en özel parça bu demişti.

Affettim seni dedim dünya, ama bi an için unutmadım yaptığını...

Ben geçen hafta reread attım 330 lara kadar 1 haftada geldim. Şu an saldım pek devam edemiyorum.Güncelden 20-30 sayı gerideyim.

Miura reis gitti aynen, arkadaşı devam ettiriyor. Neyse en azından Vagabond gibi olmadı.

Netuno

The Last World Beater
Konular
216
Beğeni sayısı
1,919
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Tarihimin Günahları... bu parçaya ölünür ya. Şer de zaten albümündeki en özel parça bu demişti.

Affettim seni dedim dünya, ama bi an için unutmadım yaptığını...

Ben geçen hafta reread attım 330 lara kadar 1 haftada geldim. Şu an saldım pek devam edemiyorum.Güncelden 20-30 sayı gerideyim.

Miura reis gitti aynen, arkadaşı devam ettiriyor. Neyse en azından Vagabond gibi olmadı.
Miura son çiziminde "The End" diye bitirmiş, sanki daha devamının gelmeyeceğini anlamış gibi. Sonradan ne olacağını arkadaşı, Miura'nın kendi söylediklerinden bildiği için devamını getirebiliyor. Zaten Miura varken dijital çizime geçmişlerdi, Miura'nın ekibi yine çiziyor deli gibi. Kalite açısından düşmemiştir ama ben Miura'nın finali ile okeyim açıkçası.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
Miura son çiziminde "The End" diye bitirmiş, sanki daha devamının gelmeyeceğini anlamış gibi. Sonradan ne olacağını arkadaşı, Miura'nın kendi söylediklerinden bildiği için devamını getirebiliyor. Zaten Miura varken dijital çizime geçmişlerdi, Miura'nın ekibi yine çiziyor deli gibi. Kalite açısından düşmemiştir ama ben Miura'nın finali ile okeyim açıkçası.
Devam ediyor musun seriye peki şu güncel haliyle?

Netuno

The Last World Beater
Konular
216
Beğeni sayısı
1,919
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Devam ediyor musun seriye peki şu güncel haliyle?
İlk üç chapteri okudum ama devamını getirmedim, Miura sonrası pek takip edesim gelmedi.
Harbisinden her baktığımda ekonomi, siyaset vs. görür oldum. Ama sorun yok np.
Vallahi keşke daha iyi durumda olsak da daha iyi konular açabilsem. Biliyorum, millet buraya kafa dağıtmaya giriyor ama yine de açıyorum konuyu. Sonra ulan açmasaydım diyorum ama iş işten geçmiş oluyor. :/

Re7o

Capeless Crusader
Konular
389
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
İlk üç chapteri okudum ama devamını getirmedim, Miura sonrası pek takip edesim gelmedi.

Vallahi keşke daha iyi durumda olsak da daha iyi konular açabilsem. Biliyorum, millet buraya kafa dağıtmaya giriyor ama yine de açıyorum konuyu. Sonra ulan açmasaydım diyorum ama iş işten geçmiş oluyor. :/
Milletin kafasını dağıtabileceği forum oyunlarını yakında oluşturacağız...

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: