Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normalde bunu yazmayacaktım ama üyelerimizin haberi olsun diye belirtmek istedim. Yaşadığım sıkıntılar ve malum birkaç sebepten dolayı bir süre buralarda eskisi kadar olamayacağım. Arada tabii ki uğrayacağım ama şu süreçte artık çok zor görünüyor. Şu aralar hayat ne kadar boktan gitse bile bugün Wyatt sayesinde bir kez daha anladık bu forumun değerini… Acıyı da mutluluğu da birlikte yaşıyoruz.İyi ki varsınız pg.com üyeleri iyi ki burayı açmışız. Hepinizi çok seviyoruz <3
Normalde bunu yazmayacaktım ama üyelerimizin haberi olsun diye belirtmek istedim. Yaşadığım sıkıntılar ve malum bir kaç sebepten dolayı bir süre buralarda eskisi kadar olamayacağım. Arada tabii ki uğrayacağım ama şu süreçte artık çok zor görünüyor. Şu aralar hayat ne kadar boktan gitse bile bugün Wyatt sayesinde bir kez daha anladık bu forumun değerini… Acıyı da mutluluğu da birlikte yaşıyoruz.İyi ki varsınız pg.com üyeleri iyi ki burayı açmışız. Hepinizi çok seviyoruz <3
Yeni değil, bir süredir eski keyfin yok herhalde zaten. Umarım bir süre dinlenip daha iyi hissedersin kardeşim. ReQuem’siz forum yetim kalmış çocuğa döner.
Yeni değil, bir süredir eski keyfin yok herhalde zaten. Umarım bir süre dinlenip daha iyi hissedersin kardeşim. ReQuem’siz forum yetim kalmış çocuğa döner.
Normalde bunu yazmayacaktım ama üyelerimizin haberi olsun diye belirtmek istedim. Yaşadığım sıkıntılar ve malum birkaç sebepten dolayı bir süre buralarda eskisi kadar olamayacağım. Arada tabii ki uğrayacağım ama şu süreçte artık çok zor görünüyor. Şu aralar hayat ne kadar boktan gitse bile bugün Wyatt sayesinde bir kez daha anladık bu forumun değerini… Acıyı da mutluluğu da birlikte yaşıyoruz.İyi ki varsınız pg.com üyeleri iyi ki burayı açmışız. Hepinizi çok seviyoruz <3
Babam benim her zaman buradayız discord'dan da yazabilirsin, senin o neşeli halini görmek bizleri de yükselten duygulardandı. Kendine çok iyi bak, buraları boşlama, her şey güzel olacak canım kardeşim benim.
Babam benim her zaman buradayız discord'dan da yazabilirsin, senin o neşeli halini görmek bizleri de yükselten duygulardandı. Kendine çok iyi bak, buraları boşlama, her şey güzel olacak canım kardeşim benim.
Babam umarım öyle olur her şeye rağmen güçlü kalmaya çalışıyorum inan ki ama cidden artık çok zorlanmaya başladım. Düşüncelerin göz doldurdu ve bu forumu tekrar iyi ki açtık dedim. İyi ki varsın kardeşim benim. <3