Her sene oynarım ama 17'den sonra bırakmıştım oynamayı. 23'ü Gamepass'ten oynadım, 6 sezon mu 7 sezon mu ne oynadım ve oyun gerçekten bir süre sonra sinir bozucu oluyor. Manisaspor'u 1. ligde şampiyon yapıp süper ligde de orta sıralarda bitirince 3.sezon Okan Buruk istifa edince Galatasaray'a tarih yazmaya gittim. Avrupa kupası alamasam da Galatasaray ile 4 sezonda 3 lig şampiyonluğu ve 2 CL çeyrek finali yaptım. Bence takıma gelir gelmez Muslera, Mertens, Mata gibi isimlerin emekli olması ve Okan'ın takımda işe yarar herkesi satmasını düşünürsek gayet başarılıydım. Hayır yani o kadar oyuncu gitmiş, para da yoktu kulüpte anlamadım. Geleceği parlak oyuncuları elimizde tutmak imkansız. Ha, GS'den sonra Real Madrid'e gittim ve orada çok böyle sorunlar yoktu ama yıldız topluluğundan dolayı orada da sürekli arıza çıkıyordu. Hadi bu durum gerçekçi olabilir yani o kadar yıldızın olduğu bir kulübü yönetmek kolay değil ama Galatasaray'da iken mümkünatı yok oyuncuları değerlendiremiyordum. Gelişiyor, geliştikten sonra tam böyle formunun zirvesinde adam yani 1 sene daha dursa 1-2 takviyeyle ve alttan gelen yeteneklerle kesin Avrupa kupası falan alacağım. Hedefim Şampiyonlar Ligi'nde en az yarı finaldi, eğer uefa'ya gitseydim kupayı almaktı ama oyuncuları elimizde tutamadığımız için mümkünatı yok alınmıyor. Satmadığın zaman zaten mutsuz oluyor ve tüm takımı etkiliyor. Hiçbir oyuncu mu kulübüne sadık olmaz anlamıyorum. Yaşlı oyuncu alsak zaten bekleneni veremiyor. En sonunda zaten GS'den Real'e gitme sebebim bu duruma sinir olmamdı ama istediğimi gerçekleştiremediğim için oyundan da soğuyup Real'de yarım sezon bile oynamadan silmiştim. Umarım oyuncularla anlaşmayı biraz daha kolay yaparlar. Bazı oyuncuların karakterlerine göre tepki vermeleri güzel ama bu durumu çözmeleri lazım. Oyuncuları memnun etme üzerine kurulmuş oyun diyeceğim de taktiksel zekama hakaret olur. Gegenpress'i kesinlikle deneyin.