Yavrum Ace Steel'in Elite'in odaya girdiğini görüp sorgusuz sualsiz giriştiğini Elite dışındaki kaynaklardan da söylendiğini biliyorum. The Elite'i insanlar Kliq gibi zorba falan sanıyor Omega'nın ring dışı saatlerce görüntüsünü izlemişimdir temper tantrum geçirip oda basacak bir adam değil zaten.
Odaya sadece kendisi değil, Pat Buck da girdi. Girdiğinde çoktan kavga başlamıştı. Ben Ace Steel içeride Dick Murdoch olmadı demiyorum, oldu. Ancak Elite orada tatlı tatlı sohbet etmiyordu. Haftalardır Colt Cabana üzerinden adamı karalamaya çalışmamışlar, Hangman bunun üzerinden işin içine sıçmamış gibi odasını 3 kişi birden basıp adamı sıkıştırmışlardı. Maval okumayın boşuna Elite şöyle iyi diye. Hepsi içten pazarlıklı karı kılıklı tipler, istediklerini alamayınca ağlıyorlar.
Açıklamaya kalmadan Punk kendini tekrar kovdurdu çünkü.
Olayın üzerinden 1 sene geçmiş. Hepi topu 10 şahit var olayı gören. Sonuca varmak bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum. Profesyonel yorumunu merak ettim.
@Beast Incarnate
Punk’ın kovulması Punk’a bir şey kaybettirmedi. Bunu dün gece hep beraber gördük. Kaybeden güreşin çok sesliliği oldu. AEW, yüksek prodüksiyonlu bir outlaw şirketi olarak güreş tarihinin kara lekelerinden birisi oldu bile maalesef.