"2 Milyon Memurla da Bu Devlet Döner"

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,471
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Ee abicim 10 15 vekilinizden 1 tanesi özgürlükçüyse bu baya 2002 AKP oluyor. Bu filmin sonunu görmedik mi?
Konudan çok alakasız bir yere geldik fakat noktayı koyalım. Daha önce de konuştuk Taylan bu konuyu hatırlarsın, seçenekler arasında bana en makul geleni bu şimdilik, umarım daha makulu hatta tam makulu gelir.

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Konular
211
Beğeni sayısı
1,162
PG Nakit
1,240
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Olum hepiniz gördünüz sonrasında, ''Ayıp ettik adama'' triplerine girdiniz... Özgür Özel'den daha vatansever olduğuna eminim...
Vatansever olmak iş yapmıyor Türk siyasetinde Tanercim. İnce'nin alnına loser yazıldı bir kere, bu adam silemez onu artık. Maalesef diyorum bak.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Konudan çok alakasız bir yere geldik fakat noktayı koyalım. Daha önce de konuştuk Taylan bu konuyu hatırlarsın, seçenekler arasında bana en makul geleni bu şimdilik, umarım daha makulu hatta tam makulu gelir.
Böyle daldan dala atlıyorum bazen ya.

Punk City

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
0
PG Nakit
0
Vatansever olmak iş yapmıyor Türk siyasetinde Tanercim. İnce'nin alnına loser yazıldı bir kere, bu adam silemez onu artık. Maalesef diyorum bak.
E KK denen siyasetçi ağabeyimize yıllar yıllar önce yazılmasına rağmen 6 lider bir araya gelip çatı aday çıkardı hepimiz koşa koşa oy vermedik mi?

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: