Payback #16 Değerlendirmem:
Açılış geçen şovun Main Event'i ile bağlanmış, güzel bir hype yöntemi. Hikayede biraz durulmaya gidilmiş, Alberto geçen şov kemeri alarak intikamını almış olsa da Angel'ın ona yaşattıklarından ötürü ona karşı biraz daha sinirli olmasını beklerdim. Şimdi Angel kendi intikamını almanın peşinde. Bu böyle sonsuz bir döngüye de gidebilir, ilk celsede bite de bilir. göreceğiz. Patron seyircilerin adamı olacağını simgelemiş, ne kadar olduğunu göreceğiz. Hala çok güvenmiyorum. Nathan Jones önce Zeke, şimdi Cole üzerinden momentum kasmayı sürdürmüş. Elbette Cole'u temiz mağlup etmesi şu aşamada beklenemezdi ama kazanması dahi değerli. Ospreay geçen şov yaptığı akıl oyunlarına devam ediyor, Cole bu karakter evriminden istediğini şimdiye dek alamadı. Bunun üzerine gidecektir, daha agresif bir Cole bizi bekliyor olabilir. Wes Lee haklı olduğu bir davada, O'Neil'ın tutumu beklediğim şekilde gerçekleşmedi ama onun felsefesinin dümdüz iyiyi sev kötüyü döv olduğunu da düşünmüyorum. Bize belki biraz daha açılabilir ileride bu. SEX, Lee düşmüşken tekmelemek istemişse de Wes Lee doğru cümlelerle henüz ölmediğini de göstermiş. Karakter hala toparlanabilir, umudu kaybetmemek gerek. Hobbs'un dönüşünü izlemişiz, şirketin en potansiyelli ismi olabilir şu an son dönem debut yapanlar arasında. Kemeri tınlamaması da bunu gösteriyor zaten. Kemerin akıbeti de bence doğru belirlenmiş, PURE kemerinin bu formasyonu cidden çok sağlıklı değildi. Yani bu oyun içerisinde bu kemeri de ilgi çekici kılacak kadar aktif oyuncu barındırmıyor zaten, şirkette minik çaplı bir küçülmeye gidildiği de söylenebilir bu bağlamda. Şovun bu segmentle kapanmasının sebebi de bence Uso ailesinin, başta Jey Uso olmak üzere işin içinde olması. Yani değersiz görülen bir kemerin iptalini main event unsuru kılan etmenlerden bahsediyorum. Jey bu yolda giderse, o pankartların yakında olduğunu görmek mümkün. Christopher Daniels iki haftadır kafa izninde gibi duruyor, Melek olduğu yerde sabit. Görünmesi ya da görünmemesi bunu değiştirmez. Bekliyoruz. Emeğinize ve kaleminize sağlık tekrardan.
Aktiflik notum:
Son iki haftadır şiddetli gripler geçirdim ve gündelik hayat düzenim bombok olmuş bir durumdaydı, bu fiziki yorgunlukla boğuşurken bir yandan da vizelerime çalışıyordum ve onlar da kapıdalar şu an önümüzdeki hafta içi sınavlarımı olacağım. Bu yüzden bir süredir aktif değilim öncelikle bunun için üzgünüm. Ancak önümüzdeki cuma son vizemi verdikten sonra, aynı günün akşamına Payback 17 yapılırsa, ve ekstra acil bir durum olmazsa burada canlı bir şekilde bulunacağımı mutlulukla belirtmek isterim.