RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟔 "𝐾𝑎𝑓𝑎𝑚𝑑𝑎𝑦𝑑ı𝑛 ₂₄/₇"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,287
Beğeni sayısı
1,179
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Açılışta El Patron'u görmek güzeldi. Garza'nın büyüklüğüne erişemese de bu sakallı hali ile de tam bir babyface havası yakaladı. RPG'den sonra Alberto Del Rio'ya asla eskisi gibi bakamıyorum. Ekibi bu güzel imaj çalışmasından dolayı ayrıca kutlarım. Yalnız yeni GM, The Miz'in maçta kullanılması tuhaf geldi, yalan yok.

Nathan Jones maçları resimleri ile mest etmeye devam ediyor. O gün okurken de yarılmıştım. Ancak yine genel olarak güreşte eleştirdiğim bir şeye denk geldim bu maçta. Adam Cole, bitiricisini vurup maçı kazanacakken Ospreay'in müziği çalıyor ve duruyor. Ospreay 5 dakika boyunca konuşuyor ve Cole sadece durup seyrediyor. Ne oldu, Cole aniden inme mi geçirdi. Bu bana sahada maç oynanırken futbolcuların maçı bırakıp köfte almak için yerinden kalkan taraftarı izlemesi kadar saçma geliyor. Bu husus bir kenara konulursa Nathan Jones için büyük bir galibiyet. Adam Cole kemeri @Netuno kardeşimden aldıktan sonra mutlaka karşılaşacaklardır.

Wes Lee'nin O'Neil'ın odasını basması kendi adına ahmaklıktı ki @keka başkan geldiğine geleceğine pişman etti. Bu adamın RPG'ye kattığı şey bambaşka. Artık Wes Lee evde ağlayarak "hatıratını yazar". Ancak sonda Sex'in onunla dalga geçmesi ilginç. Muhtemelen ppv'de Wes Lee, Sex'in kemerleri kaybetmesine neden olacak. Gelişmeleri bekliyorum.

Bu maçı yayında yakalamıştım. Tertemiz maç. Sonda zaten damgamızı koyup ppv'e adımızı yazdırdık. @Kras Mazov 'u yarın akşam emekli edeceğim. Evli barklı adam, RPG mi oynar?

OLEY BE! Dandik kemer dedik, Chairman kemeri ortadan kaldırdı. Zararın neresinden dönülürse kârdır. Ancak yerine bir şey gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz. Beklemedeyim.
Çocuğum da oynar olm..
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: