RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟔 "𝐾𝑎𝑓𝑎𝑚𝑑𝑎𝑦𝑑ı𝑛 ₂₄/₇"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
622
Beğeni sayısı
1,520
PG Nakit
0
3bh5mym.png

PAYBACK #16
17 Kasım 2023 Cuma, 20:00
Enterprise Center
St. Louis, MO

Şovu Takip Etmek İçin Nedenler!

Alberto El Patron, omzundakinin sıcaklığını ve ağırlığını hissetmeyi seviyor...
Nathan Jones vs. Adam Cole
Wes Lee'yi neler bekliyor?
Velveteen vs. Tommaso Ciampa - Champ vs. Champ Match
J E Y O N F I R E



Pyrolar patlıyor ve PAYBACK #16 başlıyor!

PYRO.jpg


Kevin Nash: Onu bunu bilmem, halen geçen şovun ana olayını aşamadım Tazz.

Tazz: Sonunda gerçek bir şampiyonumuz var Nash. Bu sevinmeye değer bir şey.

Kevin Nash: Angel Garza denen p*çe de alışmıştık...



ŞAMPİYON ALLLLLLLBERTOOOOOOOOO ELL PATRONNNNNNNN GİRİŞTE! Seyirciler resmen aylardır bu görüntünün gerçekleşmesini bekliyormuşcasına ayağa kalkıyor. Alberto girişte görünür görünmez onun adını haykırıyorlar. Alberto yüzünde minnettar bir gülümsemeyle onlara bakıyor ve kemerini kaldırıyor.

MINI-scaled.png


Alberto El Patron: Oh! Gerçek beni özlediğinizi biliyorum. İşin doğrusu şu ki ben de sizi özledim. Hem de her şeyden çok!

Seyircilerden yoğun destek geliyor Alberto'ya...

Alberto El Patron: Gerçekten derin bir nefes aldığımı hissediyorum! Sonunda bu... Beklediğim şey! World Heavyweight Şampiyonluğu! Bana ait olan sonunda fiilen bana ait. Omzumda onun sıcaklığını, ağırlığını hissetmek. Dokusu... Bu her şeyiyle muhteşem. Ve ben, bunu savaşarak kazanan, Alberto El Patron... Aynı zamanda gururla taşıyacağım. Önceki şampiyonunun aksine bunu yapacağımdan emin olabilirsiniz.

El Patron gülümserken seyirciler onu alkışlıyor.

Alberto El Patron: Şu an televizyon ekranının karşısında beni izlediğini biliyorum Angel. Belki sinirinden kendini tokatlıyorsundur, hiç beklemediğin bir anda nasıl her şeyin olan bu kemeri kaybettiğini düşünüyorsundur... İşte senin benim hayatımı değiştirdiğin gün ben de böyle hissetmiştim. 29 Ağustos, MAYHEM #8. John Cena'nın bir soytarıdan ibaret olduğunu gösterip bu şirketteki en büyük isim olarak ayakta kaldığım o günün sonunda sen benim hayatımı elimden aldın. Hiç beklemediğim bir anda. Beni ve her şeyden çok değer verdiğim kadını buradan koparttın ve 1 ay boyunca işkence yaptın. SANA GERÇEKTEN BİAT EDECEĞİMİ Mİ SANDIN OROSPU ÇOCUĞU? Hayır, bekledim. Doğru zamanı bekledim. Senin bana cidden güvenmeni bekledim. Kolay olmadı. Haftalar sonra bile benden şüphe duyuyordun, o kemeri senin adına kazanmayacağımı düşünüyordun. Haklıydın, hayatımı elimden alan adama bunu yapmak istemiyordum. Fakat bunu yapmazsam günün sonunda "ona" zarar verip yine kazanacak olan da sendin. Bu yüzden devam ettim. O kemeri senin adına kazanıp kendi ellerimle seni şampiyon yaptım.İşte bu sefer tam anlamıyla bana güvendin. Tehdidinin beni sadık bir köpeğe çevirdiğini düşündün. Bay O'Neil benim hakkımı arayıp beni senin karşına koyduğunda bile yere yatmayı kabul edeceğimi düşündüm. Seni acınası orospu evladı... Doğru an geldi ve ben senden her şeyini aldım. Bana yaşattığın o hissi sana yaşattım. Değer verdiğin tek şey olan bu kemeri aldım.

Seyircilerden deli gibi tezahürat geliyor Alberto'ya.

Seyircilerden deli gibi tezahürat geliyor Alberto'ya.

Alberto El Patron: Artık zincirlerimden kurtulduğuma göre bu kemeri hak ettiği şekilde, hak ettiği kişilere karşı savunacağımdan şüpheniz olmasın. Ben hepinizin şampiyonu olmaya geliyorum. Size sözüm de tam olarak bu!



RAW_06062016cm_0615-0f5e8d0c8932b4a4e78d1b474b448ed2.png


Mr. O'Neil: Sana bundan bahsetmiştim. Alberto... İnsanların gözlerinden bir şeyleri anlamak gibi bir huyum vardır ve o gün, sana bu maçı bahşederken bunun bilincindeydim... (elini uzatır) Tebrik ederim. Sen bana, bu şirkete layık olan şampiyonun ta kendisisin.

O'Neil ve Alberto el sıkışıyorlar. İzleyiciler bu sekanstan oldukça memnun.

Mr. O'Neil: Şimdi gülümsemeye devam et Patron çünkü ziyaret edeceğimiz çok fazla savaşçı çocuk, çok fazla hastane var. Onlara dünyada da gerçek kahramanların olduğunu göstereceksin. Yaşadığın zorlukları, tüm o sıkıntılı süreçleri Matty gibi çocuklara anlatıp bir idol olacaksın. Onlara savaşmayı öğreteceksin Alberto. Bunu bu şirketin ana kemer şampiyonu olarak yapacaksın.

O'Neil'a eşi benzeri olmayan bir destek geliyor.

Mr. O'Neil: Şimdi k-



anglg.jpg


ANGEL GARZA GİRİŞTE! Eski şampiyonu hiç olmadığı kadar sinirli görüyoruz. Rampada bir süre öylece duruyor ve bakışlarını ringe çeviriyor.

Angel Garza: KESİN ŞUNU! Ne güzel! Buraya gelmiş birbirinizi paspaslıyorsunuz! MR. O'NEIL! Bana reva gördüğün bu muydu? Söylesene! Ya sen? HIJO DE PUTA! Bana yanındaki herifle kumpas kurdun. Bana, ekmek yediğin yere ihanet ettin! Bunu yaparken hiç sonuçlarını düşünmedin mi? Senden bir canavar yarattım. Sen benim... Sen benim savaşçımdın p*ç kurusu. Sen benim köpeğimdin. Fakat sen sahibinin elini ısırdın. Sadık olmayan bir köpek en kısa sürede uyutulur. Bugün Alberto... Ben seni uyutacağım.

Angel mikrofonu fırlatıyor ve hızlı adımlarla ringe doğru ilerliyor! Fakat O'Neil'ın sesi onu durduruyor.

Mr. O'Neil: Angel! Olduğun yerde kalsan iyi olur. Kumpas mı? Angel, yaşadığın dünyayı anlayabiliyorum ama Chairman'in olarak seni gerçeklere döndürmeyi görev biliyorum. Tanrı aşkına! Bu kemeri güreşerek almadın bile! En son Humberto ile yan yana güreştiğini hatırlıyorum sanırım. Hatırlıyor musun? Burada bir uppercut atmayı örneğin! Bana önce bunları kanıtla...

Mr. O'Neil: Alberto'yu karşında mı istiyorsun? World Heavyweight Championship'i tekrar kazanmak mı istiyorsun? Bunu bedavaya yapamayacaksın. Rövanş hakkını kullanman için bana güreşiyor olduğunu hatırlatman gerekiyor. Haftaya, Superstars şovunun yeni yöneticisi The Miz ile karşı karşıya olacaksın. Ve onu devirdiğinde, Prince of PGW şovunda Alberto'da olan bu şey için rövanş hakkını da kullanırsın. Sana sunabileceğim maksimum şey buydu. Görüşmek üzere.

Angel'ın yüzündeki öfke kaybolmazken ringdeki ikilinin keyfini oldukça yerinde görüyoruz. Alberto imalı bir şekilde kemerini kaldırırken reklamlara gidiyoruz.

9puq4fz.gif


https://www.youtube.com/watch?v=2bCNphdUZao

image.png


Nathan Jones geliyor! PGW'nin son haftalarındaki en dikkat çeken ismi! Bu gece Adam Cole'a karşı! Köşeye geçiyor ve sabırsız bir şekilde rakibini bekliyor.


image.png


Adam Cole! Edindiği yeni giriş müziği ile tekrardan girişte! Seyircilerden olumsuz reaksiyonlar alıyor. Nigel'e gerçekleştirdiği saldırıdan beri buna alışık olmalı. Tam odak şekilde ringe bakıyor. Nathan'a baktıkça biraz bakışları tereddütlü bir hal alsa da bu maça çıkacak. Dolayısıyla ringe giriyor ve ceketini, tişörtünü çıkarıp zilin çalmasını bekliyor.

Nathan Jones vs. Adam Cole

image.png
image.png
image.png


Adam Cole seyircilere dönüp Adam Cole Baybay tauntu atıyor. O sırada Nathan arkasına geçiyor. Cole bunu fark edip temkinli bir biçimde arkasını dönüyor Nathan bir anda boğazına yapışıyor! Nathan öküz gibi bağırarak kaldırıyor ve Chokeslam şeklinde uzağa doğru fırlatıyor! Cole sersemleyerek kalkıyor. Sonrasında ikili kavgaya duruyor. Cole Nathan'ın karnına bir Superkick sallıyor. Nathan'a işlemiyor. Nathan karnını sıkıyor. Cole bacağına bir tekme vuruyor. Nathan'a yine işlemiyor Nathan hadi diyor! Cole üst üste shoot kicklerle devam ediyor! Yine işlemiyor! Karnına karnına hızlı yumruklar! Nathan'a yine işlemiyor! Nathan hadi diyor! Cole Jumping Knee Strike! Ardından Spinning Heel Kick! Nathan'a yine işlemiyor! Cole üst üste tekmelerle devam ediyor! Nathan karnını tokatlıyor! Cole tekmelerle devam ediyor! Nathan'a yine işlemiyor! Bir Big Boot vuruyor. Sonrasında geri geri çekilip Bicycle Kick! Ardından tekrar Jumping Knee Strike vuruyor! Fakat Nathan'a yine işlemiyor! Cole geri geri çekilip Jumping Elbow Strike'la Nathan'ın kafasına atlıyor! Nathan hafif sersemliyor.

image.png
image.png
image.png


Cole tekrar Jumping Knee Strike vuracakken Nathan bunu Gorilla Press Slam'e çeviriyor. Gorilla Press Slamle yere doğru fırlatıyor! Cole sersemleyerek ayağa kalkıyor. Nathan üstüne koşup Shoulder Blockla Cole'a tren gibi çarpıyor! Cole yorgun bir şekilde kalkıyor. Nathan üstüne birde Cole'un karnına Side Kick vuruyor! Cole'a önce Nathan sonra köşe çarpıyor! Cole acıyla yere yığılıyor. Nathan seyircilere bakıyor. Seyircilerin reaksiyonunu süzüyor. O sırada Cole direnerek kalkıyor. İkili birbirlerinin üstüne doğru koşuyor. Cole havada Shinning Wizzard'ı oturtuyor! Nathan bu hareketten sonra sersemliyor! Cole Last Shot için hazırlık yapıyor ve Nathan'ın üstüne koşuyor! Last Shot!

image.png
image.png
image.png


Fakat Nathan bir bunu engelliyor! İki eliyle Cole'un boğazına yapışıyor! Kaldırıp Front Powerslamle yere vuruyor! Sonrasında Cole'u boğazından kaldırıyor! İki eliyle boğazına yapışıyor! Cole kollarına yumruk atarak kurtulmaya çalışıyor! Nathan öfkeyle bağırıyor ve avuç içiyle Cole'un boşluğuna sağlamca vuruyor! Cole geri geri çekiliyor! Çekilirken hakeme çarpıyor! Cole göğüsünü tutarak kalkıyor. Nathan üstüne koşuyor. Cole yere yatıp Nathan'a çelme takıyor! Cole Last Shot hazırlığında! Nathan dizlerinin üstüne kalkıyor. Cole iplerden sekip Last Shot istiyor fakat...


osp.jpg


Şampiyon girişte! Cole gözlerini kısıp alaycı şekilde Ospreay'e bakıyor.

Will Ospreay: Hep bu klişe hareketi yapmak istemiştim. Biliyor musun? Söz konusu Goldberg olunca bu pek mümkün olmuyordu çünkü en uzun maçı iki dakika falan sürüyordu... Benimle olanlar hariç. (gülümser) Devam et Adam... Dikkatini dağıtmak istemem. Karşındaki güçlü bir rakip. Benden güçlü mü orasını bilmiyorum ama sonuçta izlediğim kadarıyla seni zorluyor. Sahi ya, onun gözünde bir böcekten farkın yok. Ben en azından... Neyse. Sana acıyorum Cole. Prince of PGW'de yaşayacağın şeyler için üzülüyorum. Oh! Geliyor!

Nathan Jones arkadan Cole'u kavrıyor fakat Cole iplere tutunuyor! Dirsek darbeleri ile kurtulmaya çalışan Adam Cole, gelecek german suplexe karşı iplere sarılarak direnmeye çalışıyor! Şimdi çok sert bir dirsek darbesi ile Nathan'ı geriye doğru atıyor... NATHAN HAKEME ÇARPIYOR, HAKEM YERE YIĞILIYOR! Ospreay o sırada hızlı adımlarla ringe doğru yürüyor ve... Omzundaki PGWC unvanını eline alıyor. Ringdeki Adam Cole'u ayaklarından tutup aşağıya çekiyor ve kemeri kafasına geçiriyor! Onu tekrar ringe atıyor! Cole yarı baygın şekilde ayağa kalkmaya çalışırken BIG BOOT! Nathan yerdeki hakemi sarsıyor. Sarsan Nathan olunca hakem direkt kendine gelip sayıyor... 1........2........3!

Kazanan: Nathan Jones

cole.jpg


Nathan Jones bir galibiyet daha ekliyor PGW serüvenine! Hem de Adam Cole gibi bir isme karşı! Will Ospreay bundan tatmin olmuşçasına sırıtarak arka alana doğru yürürken biz de reklamlara gidiyoruz.

9puq4fz.gif


wes.png


Wes Lee'yi arka alanda görüyoruz. Geçtiğimiz PAYBACK #15 şovunda yaşadıklarından sonra öfkesinin nedenini fazlasıyla anlıyoruz. Kendisi bir süre koridorda ilerledikten sonra Chairman Mr. O'Neil'in adının yazdığı odada duraksıyor. Kapıyı tıklatmadan ve bir saniye bile düşünmeden odaya giriyor. Masasında şovu izleyen Chairman resmen şaşıp kalıyor. Wes'e bakarak ters bir şekilde konuşuyor...

oneil.jpg


Mr. O'Neil: Wes, kapı çalınır ve insanlar içeri öyle girer değil mi? Şanslısın ki toplantıda değildim.

Wes Lee: Bay O'Neil, geçen haftaki maç hakkında konuşmalıyız.Siz de gördünüz, olanlar adil değildi. Hakem hata yaptı ve bu da benim hakkımın yenmesine neden oldu. Orada devam etmesi gereken bir maç bitirildi.

Mr. O'Neil: Wes, bizim yaptığımız bu işin içinde bir sürü faktör var. Dış etkenler... En çok can sıkan da bunlar olur. Mike Chioda'nın ne denli iyi bir güreş hakemi olduğunu kendi güreştiğim zamanlardan bilirim. Kendisi 57 yaşında ve eskisi gibi dikkatli olamaması normal. Fakat bu ne kadar normal olsa da yaptığı hatayı yaşına verip kapatmamız hiç de doğru olmaz. Hatalar yapılır ve en sonunda bunların telafisi olur. Haklısın...

Wes Lee istediğini almış gibi sevinecekken O'Neil cümlesini bitiriyor.

Mr. O'Neil: Ama artık senin telafi edilecek bir durumun kalmadı Wes. Roman o maçı hile yaparak kazanmadı. Mike Chioda da bendeniz tarafından en uygun dille daha dikkatli olması konusunda uyarıldı. Bu yüzden buradan çıkacak ekstra bir karar yok. Devam etmesi ve yetişmesi gereken bir turnuva var. Prince of PGW turnuvası senin geri döner dönmez aldığın ikinci ve son şansındı. Bu yaşananlardan sonra belki de artık benim vereceğim şanslardan medet ummak yerine kendi fırsatlarını kendin yaratmalısın.

Wes Lee'nin yüzü bir anda düşüyor! Odaya girdiğinden daha sinirli bir şekilde devam ediyor.

weslee.jpg


Wes Lee: Bay O'Neil, o maçı kaybetmedim. Anlıyor musunuz? KAY-BET-ME-DİM! Ayağımı iplere atarak o tuşu geçersiz yaptım. Tüm bu olanlar saçmalık! İkinci bir şans istiyorum. Hatta buna şans bile denilmez, yapılması gerekeni yapmanızı bekliyorum. Bana hakkım olanı verin ve bu maçı tekrarlayın.

Mr. O'Neil: Wes sen beni anlamamışsın. Biraz önce söylediğim son cümle bir abi tavsiyesi değil, bu şirkette devam etmen için yapman gereken tek şey. Seninle ilgili çok büyük beklentilerim vardı. Ama beni hayal kırıklığına uğrattın. Şimdi bu kapıdan çık, bahaneleri bir kenara at. Kendini tekrar kanıtlamak için çalışırsan belki de benim seni koymak istediğim yere tek başına gelebilirsin. Fakat uzatırsan... Bu senin için iyi olmaz. Çünkü senin hikayenin de tıpkı bazıları gibi kötü sonla bitmesini istemem.

Wes Lee bu sözlerin ardından bir şey söylemek istiyor ancak vazgeçiyor. Sinirini içinde yaşayarak kapıya doğru yöneliyor. Wes Lee, odadan hırçınca çıkarken suratındaki hayal kırıklığı ve öfkeyle dolu bakışlarını gizleyemiyor. Fakat kapıyı açar açmaz koridorda gördüğü isimler onu daha da sinir ediyor.

joma.jpg
venis.jpg


The Sex ekibi! Gülerek Wes Lee'ye bakıyorlar.

Johnny Mayhem: Birileri Chairman'e sakso çekmekten sıkılıp biraz da domalmaya mı karar vermiş Val?

Val Venis: Karar vermesi zor olmamıştır. Bu veledi daha önce bizzat ben domaltmıştım diye hatırlıyorum.

Venis 32 dış sırıtarak takım arkadaşı JoMa'ya bakıyor. JoMa ise Lee'ye bakıyor.

Johnny Mayhem: Senin gibi fırsatçıların gerçekleri görmesi için illaha bir darbe yemeleri gerekiyor değil mi? Hatırladığım kadarıyla daha geçen haftalarda Ospreay'in karşısına bizzat Chairman'in kıyağıyla çıkmıştın. Al şimdi istediğin gibi Bay O'Neil'ını başına çal. Seni bir peçete gibi kullanıp attı. Tabii ondan nefret edeceksin... Ama sakın bizim tarafımızda olduğunu sanma. Çünkü hangi tarafta olursan ol, boklu bir peçeteden fazlası değilsin.

wes.jpg


Wes Lee: Kimsenin tarafında olduğum yok. Sizin de tarafınızı s*keyim. İçerdeki puşta hiçbir zaman ihtiyacım olmadı. Hakkımı aramaya geldim ve bizzat içerdeki adamın da parmağının olduğundan emin oldum. Fakat sen Johnny... Benim aksime gerçekleri görmeyecek kadar körsün.

Wes Lee imalı bir şekilde Venis'e bakıyor. Sonra tekrardan Mayhem'e dönüyor.

Wes Lee: Her neyse, sana turrnuvada başarılar Mayhem. Umarım bu şirkette defalarca kez kemer kazandırdığın, bedavaya köpeklik yaptığın ortağın senin kafana o tacı takan kişi olur.

The Sex'in feci tadı kaçıyor bu cümlelerden sonra. Wes Lee orayı terk ederken biz de ringe dönüyoruz.

9puq4fz.gif



Entrance%2Bwith%2BTitle%2B2.gif

TV Champ sahnede! Velveteen Dream geliyor! Ringe doğru geliyor. Çelik merdivenlerden havalı bir şekilde çıkıyor kameraya bakış atıyor sonrasında paralel iplerin arasından ringe girip rakibini beklemeye başlıyor.



tumblr_p5vf6utDuX1uvyu9yo1_540.gif

PURE Champ sahnede! Tommasso Ciampa! Kemeri elinde ciddiyetini bozmadan ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenlerden tırmanıp ringe giriyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Tüm hazırlıklar tamam. Champ vs Champ maçı başlamak üzere.

Champ vs. Champ Match
Velveteen Dream vs. Tommaso Ciampa


Maçı başlatan zil sesinin duyulmasıyla birlikte ikili birbirlerine doğru koşuyorlar! Ringin ortasında buluşmuş oluyorlar ve birbirlerine yumruklar atmaya başlıyorlar! Dur durak bilmeden birbirlerine yumruklar sallıyorlar! Aradan geçen zamanın ardından Velveteen'in daha üstün çıktığını görüyoruz. Rakibinin karnına diz attıktan sonra onu iplere gönderiyor. Tommaso iplerden sekiyor ve Velveteen'den Big Boot geliyor! Velveteen, tauntunu yapıyor ve arenadaki herkes ayağa kalkıyor! Diğer taraftan Tommaso'ya dönüyoruz, yerde oturur pozisyonda ve agresif bakışlarla insanlara bakıyor. Dizliğini düzelttikten sonra ayağa kalkıyor. Tommaso ayağa kalkar kalkmaz Velveteen'den bir Big Boot daha! Velveteen'in bir kez daha taunt yapmasıyla herkes bir daha ayaklanıyor! Tommaso çıldırmış durumda! Ringin zeminine birkaç kez vurduktan sonra ayağa kalkıyor. Tommaso ayağa kalktığında, Velveteen bir kez daha Big Boot yapıyor! Hayır, Tommaso eğilerek bundan kurtuluyor ve koşuyor iplere doğru. Bu esnada Velveteen arkasına dönüyor, Tommaso iplerden sekiyor ve Big Boot yapıyor! Velveteen yerde. Uğultu var. ''BOO!''

Tommaso kahkaha ata ata saçından tutarak kaldırıyor Velveteen'i. Onu köşeye gönderiyor, Velveteen sırtını çarptıktan sonra sırtını köşeye yaslayarak dinleniyor. Tommaso ağır tavırlarla o tarafa gittikten sonra bir eliyle ipi tutarak Velveteen'in karnına tekmeler atmaya başlıyor. Tekmeler attığı esnada temposunu gitgide arttırıyor ve bu da hakemin araya girip ayırmasıyla sonuçlanıyor. Velveteen yerde oturur pozisyonda. Hakem aradan çekildikten sonra Tommaso o tarafa gidiyor ve rakibini bacaklarından iterek ringin dışına atıyor. Velveteen düştükten sonra ayağa kalkıyor yavaş yavaş, Tommaso kendisine gösterilen tepkilere orta parmak göstererek yanıt veriyor. İplerin arasından apron'a geçtikten sonra Velveteen'in kalkmasını bekliyor. Velveteen ayakta, Tommaso koşmaya başlıyor ve Apron Running High Knee yapıyor! Olacak iş değil bu! Velveteen çekiliyor ve Tommaso dizlerinin üstünde yere çakılıyor. Adeta ciyaklayarak dizlerini tutuyor fakat Velveteen rakibinin dinlenmesine fırsat vermeden onu ayağa kaldırıyor ve ringin içine sokuyor. Devamında kendisi de ringin içine giriyor.

Velveteen rakibinin ayaklanmasını bekliyor. Tommaso ayakta, Velveteen'den Clothesline! Tommaso bir daha ayağa kalkıyor ve bir Clothesline daha geliyor. Tommaso daha ağır bir şekilde ayağa kalkıyor bu sefer. Velveteen'den DDT yapmak üzere Tommaso'nun karnına bir tekme! Hayır! Tommaso rakibinin bacağını havada yakalıyor. Velveteen'in ''Hayır! Hayır!'' diye ciyakladığını çok rahat işitiyoruz ambiyansa rağmen. Tommaso'dan Dragon Screw! Ekran başında izleyenlerin bile canı acımıştır! Tommaso hiç durmuyor, rakibinin kolunu yakalıyor ve bu sefer de Bridging Fujiwara Armbar yapıyor! Bridging Fujiwara Armbar! Bu sahiden muhteşem! Fazlasıyla zorluyor Velveteen'i. Velveteen pes etmemek için dişlerini sıkıyor! Bir taraftan da sürüklenerek iplere varmaya çalışıyor. Velveteen ayağını iplere atmaya çalışıyor, olmadı ıskaladı. Elini havaya kaldırıyor, pes etmek için bunu yapıyor olabilir!

Velveteen tüm gücünü kullanıyor ve ayağını ipin üstüne atmayı başarıyor! Rope-break oldu! Velveteen inanılmaz bir şekilde maçta kaldı diyebiliriz. Tommaso maçı kazanacağından emin gözüküyor ki hızla ayağa kalkıyor ve taunt'unu yapıyor rakibinin kalkmasını beklerken. Velveteen ayağa kalkıyor, Tommaso'dan rakibinin karnına bir tekme geliyor. Velveteen karnını tutarak eğiliyor. Porject Ciampa için Velveteen kafasını bacaklarıının arasına alıyor. Seyircilerden tuhaf sesler geliyor, bu yuhalama gibi değil. Tommaso buna fazla kafa yormamış gibi görünüyor fakat bu bir hata...

Seyircilerin arasında ortalığı hareketlendiren birisi var. Kalabalığın arasından hızla geçtikten sonra bariyerlerin üstünden atlıyor ve anca bu şekilde kameramız kendisini yakalıyor. Bu Powerhouse Hobbs! Hobbs'un burada olduğunu fark eden Tommaso, Velveteen'i bırakıyor. Velveteen dengede duramadan yere seriliyor. Hobbs hızla iplerin altından kayarak ringe giriyor. Tommaso onun üstüne koşuyor. O da ne?! Hobbs'tan Thrust Spinebuster geliyor! Hakem maçı bitirdi! Maçı sonlandırdı!

Kazanan: No Contest

hobbs-powerhouse.gif


Tommaso ensesini tutarak yerde yatıyor. Hobbs'un gözü anonsörün yanında duran PGW PURE Championship'e çarpıyor. Hiç tuşa gitmeye yeltenmiyor bile! Hobbs kendisini kemerden daha üstün gördüğünden tuşa gitmiyor bile! Hobbs hızla ringden çıkıyor ve anonsörün yanında yer alan kemerleri alıyor ve ringe geri dönüyor. Pure Kemerini umursamaz tavırlarla yere bırakıveriyor ringin içinde. PGW Television Championship'e uzun uzun bakıyor Hobbs. Bu esnada Velveteen'in ipleri tutarak ayağa kalktığını görüyoruz. Arkasını döndüğünde Hobbs kemer ile onun kafasına vuruyor! Velveteen yüzünü tutarak yerde uzanıyor! Kameramız kemeri ile yuvarlanarak Tommaso'ya dönüyor. Tommaso riski sezmiş olmalı ki kendisini derhal ringin içinden çıkarıveriyor. Durmuyor, bariyerlere doğru yöneliyor.

Tommaso seyircilerin arasına girdikten sonra ilerliyor bir taraftan da ringe bakıyor. Bir seyirci Tommaso ile fotoğraf çekinmek istiyor. Kafasındaki kapüşonu çıkarmadan selfie çekmek istiyor. Elini onun omzuna atıyor ve selfie çekmeye çalışıyor. Bir saniye! Tommaso seyircinin elinden kaptığı telefonu yere fırlatıyor, telefon paramparça olmuş durumda! Tommaso paramparça olan telefona bakıyor. Fakat seyirciyi unuttu! Kapüşonlu seyirci, Tommaso'yu Roll-up'a bağlıyor! Tuhaf bir şekilde hakem de olay yerinde var! Hakem sayıyor hemen! 1... 2...

3!

Kapüşonlu olan kişi kapüşonunu kaldırıyor. Herkes bu kişiyi çok yakından tanıyor. Batista! Batista!

Kazanan ve Yeni PGW PURE Şampiyonu Olan: Batista

Batista basamaklardan hızla çıkıyor! Koşuyor! Arkasına bakmadan koşuyor! Tommaso da olan biteni idrak ettikten sonra onun ardından koşmaya başlıyor! İkili bir süre sonra gözden kayboluyorlar, arka alana gidiyorlar. Kameralar ise ringin içine dönüyor. Hobbs kemeri ringin ortasında bırakıveriyor ve arka alana doğru ilerliyor ağır ağır. Velveteen kendisini toparlıyor, kameralar bunu görüntülüyor. Bu esnada karşımızdaki görüntüde ani bir değişme oluyor. Arka alana dönüyoruz, burası da neresi?

Otoparktayız! Bir sürü araba görüyoruz. Batista nefes nefese kalmış durumda. Arkasındaki Tommaso'ya izini kaybettirmiş ama bunu yaparken fazlasıyla yorulmuş durumda. Nihayet duraklıyor ve biraz nefesleniyor. Ortalıkta kimseler görünmediğinden rahatlamış gözüküyor. Fakat bu rahatlama uzun sürmüyor çünkü karşısında birisinin dikildiğini görüyoruz. Batista elindeki kemeri sımsıkı tutuyor. Peki Batista'nın karşısında duran kişi kim?

Ezekiel Jackson! Ne yaşanacak bunu merak ediyoruz. Batista savaşmak istiyor! Batista kemerini yere bırakıp, Ezekiel Jackson'ın üzerine gitmeye yelteniyor ki onu durduran bir sesi işitiyoruz.

X: Oi! Oi! (Hey! Hey!)

Batista hemen o tarafa dönüyor karşısındaki isimi görünce şaşkınlığını gizleyemiyor! Karşısındaki isim Yota Tsuji! Yota Tsuji burada! Batista'nın tam da karşısında! Batista kıskaca alınmış durumda! Ezekiel ile Yota'nın arasında kıskaca alınmış durumda! Yota'dan hiç beklenmedik bir hamle! Yota hızla koşmaya başlıyor ve Gene Blaster yapıyor! Batista karnını tutuyor. Yota kendisini Batista'nın üstüne atıyor. Batista ile birlikte kaçan hakem saymaya başlıyor. 1... 2... Ezekiel, Yota'yı ayağıyla kenara itiyor. Kendisini Batista'nın üstüne atıyor. Hakem bir kez daha sayıyor. 1... 2... Bu sefer de Yota onun kafasını ayağıyla itiyor! Bu sefer de Yota tuşu bozdu! Ezekiel ayağa kalkıyor ve burun buruna geliyorlar.

Gürültüden kaynaklı birkaç kişinin daha olay yerine geldiğini görüyoruz. Dip dibe olan Yota ve Ezekiel onlara dönüyorlar. Onlara dönmeleriyle kendilerini yerde bulmaları bir oluyor! Bunlar da kim? Ezekiel ile Yota'yı yere seren bu isimler kimler?

Onlar da buradalar: Rikishi, Solo Sikoa ve Jey Uso! Jey'den, Yota'ya Superkick ve Solo Sikoa'dan, Ezekiel'e The Samoan Spike; bunun replayini izliyoruz. Yota yerde, Ezekiel yerde. Batista ufak ufak ayağa kalkıyor. Nihayet tamamen ayakta. Rikishi'den Batista'ya Superkick! Batista da yerde. Kemer her an el değiştirebilir. Ama ayakta üç isim bulunyor, hangisi tuşa gidecek? Hangisi yeni şampiyon olmayı deneyecek?

Rikishi: Jey, bitir bu işi!

Jey kendisini Batista'nın üstüne atıyor. Hakem sayıyor. 1... 2...

3!

Kazanan ve Yeni PGW PURE Şampiyonu Olan: Jey Uso

Yeni şampiyonumuz Jey Uso! Jey Uso hızla ayağa kalkıyor. Bu esnada Rikishi yerdeki PGW PURE Championship’i alıyor ve Jey’e veriyor. Hep birlikte kutluyorlar Jey’in kemeri kazanmasını! Solo Sikoa ile Jey yumruk tokuşturuyorlar! Bu üç isim sevinme işini fazla uzatmıyorlar çünkü fazla dikkat çekmek istemiyorlar. Rikishi, Solo Sikoa ve Jey Uso olay yerini terk etmek üzere adımlar atıyorlar, derken…

Jey!

Rikishi arkasını dönüyor ve seslenen kişiyi görüyor. Ardından oğlunu dürtüyor ve ona arkasına bakmasını söylüyor.

6JnGTs1.png


Mr. O'Neil: Merhaba Jey. Beni tanıyorsundur. Ben... Chairman.

dxKutd7.png


Jey nötr bir surat ifadesiyle hiçbir şey söylemeden Chairman'i süzüyor.

Mr. O'Neil: Son zamanlarda seyahatlerim yoğunlaştı. Bir sürü yere gidip geliyorum. Projelerim için bunu yapmam lazım. Ve ben bu durumdayken, PGW'de işler bazen iyi gitmiyor. Dolayısıyla ben de birtakım kararlar almak zorunda kalıyorum. Ben herkesin işini iyi yapmasını isterim. Dolayısıyla kimseden işini almak zorunda kalmam. Ama uyarmak da bir yere kadar fayda getiriyor. Sizin de tanık olduğunuz gibi. Bu haftaya kadar bazı güreşçilerin giriş şarkıları çoğu kez yanlış çalınıyordu ve ben o çocuğa... Başka bir dalda iş vermek zorunda kaldım. Arka alandaki bazı posterler yerinden çok çabuk dökülüyordu ve ben başka bir görevli bulmak zorunda kaldım. Şimdi ise...

Jey'in omzundaki unvanı, PURE Championship'i gösteriyor.

Mr. O'Neil: Bunun için bir karar almak zorundayım. Jey, sana ait olan yerde düzeni sağlamazsan düzeni senin üstünde sağlarlar. Belki sen bunu pek iyi idrak edemeyebilirsin ama Rikishi, baban beni anlayacaktır. Şimdi... Jey, bu gece yaşananlar pek hoşuma gitmedi. Doğrusu arkadaşlarımın bu unvanı çıkarırken 7/24 özelliği konusunda bu kadar yanılacaklarını bilmiyordum. Sanırım onlar da bilmiyordu. Denediler ve tutmadı. Bu kadar düzensiz, ne olduğu belirsiz bir unvanı şirketimde istemiyorum. Dolayısıyla 7/24 özelliğini bu unvandan kaldıracağım. Bunu yapmam gerekiyor. Ve bunu yapmam için de...

Rikishi, Jey'in omzunu sıvazlarken Jey sinirli şekilde bakıyor. Sözün devamını anladı.

80iwpRD.png


Mr. O'Neil: Bana onu teslim etmen gerekiyor. PURE Championship'i boşa çıkaracağım Jey. 7/24'ü sen unvana sahipken kaldıramam. Bilirsin, adaletli olmak-

Jey Uso: (son sesiyle) Hey! Bana adaletten-

Rikishi: JEY!

Jey Uso: BUNU BENDEN ALMAK İSTİYORSAN BENİMLE RİNGE ÇIK!

fZ8kKAf.png


Mr. O'Neil: Jey, saçmalamazsan sevinirim. Ben ringleri terk edeli uzun zaman oluyor. Senden Chairman'in olarak dediğimi kabullenmeni ve unvanını teslim etmeni bekliyorum. Aksi halde.

Ceketinin cebinden bir kağıt çıkarıyor... Bu Jey Uso'nun sözleşmesi. Chairman, Goldberg'e yaptığının aynısını bu sefer diplomatik yoldan Jey Uso'ya yapıyor!

Mr. O'Neil: Jey, babanla aranı yeni düzeltmişken ve efsane bir takım olma yolunda ilerlerken bu kağıdı yırtıp senin geleceğini çalmak istemiyorum. Sana son kez söylüyorum, PURE Championship'i bana teslim et. Doğru olan şu anda bu. Canının yandığını bilsem de, karşı koyman fayda etmeyecek.

sfJQz57.png


Jey'in gözleri doluyor. Sinirden kendini parçalayacak durumda olsa da frenliyor ve elini kolunu serbest bırakıyor. Rikishi, onun omzundan PURE Championship'i alıp Chairman'e doğru uzatıyor.

Mr. O'Neil: Teşekkürler Jey. Unutma, sen doğru olanı yaptın. Bir gün geriye bakıp bu anı düşündüğünde hep bunu sayıkla. Ben inanıyorum. Bundan sonrasında...

Chairman, eline aldığı PURE Championship'e bakıyor.

Mr. O'Neil: "Jey Uso fired" değil, "Jey on fire" pankartları için, seni izliyor olacağım.

LDVms53.png
XTFZsgj.png
a1uNoeU.png


Jey gözleri dolu şekilde boşluğa bakarken Rikishi onun sırtını sıvazlıyor. Mr. O'Neil ise istediğini almanın tatminiyle oradan arka alandaki odasına doğru yürüyor. Bu görüntüyle kenarda şovun sonuna geldiğimizi belirten yazı çıkıyor ve PAYBACK #16'nın sonuna geliyoruz.

PGW PAYBACK #16:
"𝐾𝑎𝑓𝑎𝑚𝑑𝑎𝑦𝑑ı𝑛 ₂₄/₇"
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2023
All Rights Reserved ©
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
6,072
Beğeni sayısı
1,368
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
yeni yol.. nasıl bir şey bekliyor bakalım bizi şova kadar bir konuşma gösterisi atacağım kafamda ufak bir şey var.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: