Seth Rollins'in Reign'i Hakkında Düşünceleriniz?

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Rollins reignleri hep böyle.
Katılıyorum ancak eksik kaldığını düşündüğüm için popüler olmayan bir görüş ile ekleme yapacağım: Rollins hiçbir zaman buraların adamı olmadı. Ana olayda bulunması tamamen yönetim kararı ile dayatılan bir mevzu. Kitleri harekete geçiremiyor.

Buna Shield sonrası heel turn’ü ve o dönemki saltanatını örnek verecek olanlar illaki çıkacaktır. O dönem için iki argümanım var. İlki Rollins’in Shield gibi WWE programlarında uzun zaman boyunca üst düzey olarak gösterilen bir grubu dağıtan adam olup patronun gözdesi olarak tepeye oturtulması. İnsanlar elbette bu süreçte Rollins’i ciddiye alacaklar. Şirket ona bir şeyler atfettiği için kendisi üzerinde merak oluşması çok doğal. İkinci husus ise rakipleri. Rollins bu süreçte eski ekip arkadaşları Reigns ve Ambrose, Orton, Lesnar, Kane, Cena ve Sting gibi isimlerle güreşiyor. Shield ekibinin dağılmasından ötürü diğer ekip arkadaşlarının da merak uyandırdığını düşünürsek Kane hariç bu adamlar dönemin hep marka isimleri. Düşmanlıkları hep onlar, otorite karşıtlığı ile taşıdı.

İnsanların bu saltanat dışında Rollins’i sıkıcı bulmasının sebebi de bundan kaynaklı. Rollins’in kendi başına bir şirketi omuzlayabilecek, ana olayda olup şirketin bilet satışlarını artıracak bir ağırlığı yok. Indylerden çıkmış, üç beş hareket yapabilen herhangi bir adam. Midcardda tutulsa kendisi için daha iyi olurdu eminim.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
RAW reytingleri nasıl bir şey olduğu hakkında yeterli fikir veriyor. Korkunç bir şey.
Usta reytingler hakkında konuşacak son kişi sensin ya. AEW reytingleri ATL diye konuştuğumuzda reytingler önemli değil vs diye küçümseyen sen değil misin?

NoOne

Rafine Düşünceler Merkezi
Konular
0
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Sting
Usta reytingler hakkında konuşacak son kişi sensin ya. AEW reytingleri ATL diye konuştuğumuzda reytingler önemli değil vs diye küçümseyen sen değil misin?
Ben karşılaştırmada önemli değil TNT bandı USA Network ile kıyaslanamaz gerçek sonuç vermez dedim. USA Network'te aldığın 1.3 milyon elbette önemli veri. RAW son yıllarda 600 bin seyirci kaybetti.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Ben karşılaştırmada önemli değil TNT bandı USA Network ile kıyaslanamaz gerçek sonuç vermez dedim. USA Network'te aldığın 1.3 milyon elbette önemli veri. RAW son yıllarda 600 bin seyirci kaybetti.
Dynamite da başladığı gündem bugüne 700k izleyici kaybetti. Bugün 800k alıyor. Collision ortalama 600k alıyordu Punk varken. 200k’ya düştüler bu hafta. 🤷‍♂️

NoOne

Rafine Düşünceler Merkezi
Konular
0
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Sting
Dynamite da başladığı gündem bugüne 700k izleyici kaybetti. Bugün 800k alıyor. Collision ortalama 600k alıyordu Punk varken. 200k’ya düştüler bu hafta. 🤷‍♂️
Hocam, Collission saat değiştirip duruyor prime time şovu değil. Dynamite ortalaması 900 bin sadece ilk şovu 1.2 milyon izleyici aldı sence 600 bin kayıp ile 200 aynı mı?

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Hocam, Collission saat değiştirip duruyor prime time şovu değil. Dynamite ortalaması 900 bin sadece ilk şovu 1.2 milyon izleyici aldı sence 600 bin kayıp ile 200 aynı mı?
Dynamite ortalaması nasıl 900k? Özel şov yapmadıkları sürece 800k bandında takılıyorlar. Collision da saat 8 est’de yayınlanıyor. Cumartesi günü prime time’da.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: