- Konular
- 0
- Beğeni sayısı
- 37
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Sting
1-Tamam da zaten bu yüzden ortalamaya bakılır.1. Haftalık şovların dengesi belirsizdir. Okumada hata yaratabilir. O hafta olan başka bir programla çakışmasından ötürü vs aldığı reyting yanıltıcı okuma yapmaya sebep olur.
2. RAW'ın bu haftaki reytingi 1.3m değil, 1.520m. Aralık 2022'nin son şovunda 1.075m gibi dip bir reytingden toparlanma sürecinde şov.
Taraftarlık gözünü kör etmiş kardeşim. Ben sapına kadar WWE ve Vince McMahon düşmanıyım. Ürünlerini alternatif olarak kaliteli iş yapan bir şirkete kıysala beğenmedim. Ancak bu adamlara haklarını vermeme engel değil.
2-Raw ortalamasının altında reytingler alıyor bu biçimde devam ettiği sürece ortalaması daha da düşecek.
Veriler çok açık bunu gösteriyor bence sen verileri nasıl yorumlaman gerektiğini bilmiyorsun. Benim lisansımın büyük bir kısmı olmasa bile istatistik benim aldığım multi disiplinin bir parçası ve senin veri yorumlama biçimini hiçbir akademik araştırmada görmedim, mantığa uygunda değil. Objektif olarak bakarsan sonucun dediğime çıktığını zaten görebilirsin. Taraftarlıkla ilgili bir tartışma yapmıyoruz iki şirketin verileri bunlar.