- Konular
- 719
- Beğeni sayısı
- 362
- PG Nakit
- 930
- Favori Güreşçi
- Bryan Danielson
Şovları takip etmediğimden yorum yapamayacağım. Kemeri en yakın zamanda Zayn'a salması dileğiyle..
Katılıyorum ancak eksik kaldığını düşündüğüm için popüler olmayan bir görüş ile ekleme yapacağım: Rollins hiçbir zaman buraların adamı olmadı. Ana olayda bulunması tamamen yönetim kararı ile dayatılan bir mevzu. Kitleri harekete geçiremiyor.Rollins reignleri hep böyle.
Usta reytingler hakkında konuşacak son kişi sensin ya. AEW reytingleri ATL diye konuştuğumuzda reytingler önemli değil vs diye küçümseyen sen değil misin?RAW reytingleri nasıl bir şey olduğu hakkında yeterli fikir veriyor. Korkunç bir şey.
Ben karşılaştırmada önemli değil TNT bandı USA Network ile kıyaslanamaz gerçek sonuç vermez dedim. USA Network'te aldığın 1.3 milyon elbette önemli veri. RAW son yıllarda 600 bin seyirci kaybetti.Usta reytingler hakkında konuşacak son kişi sensin ya. AEW reytingleri ATL diye konuştuğumuzda reytingler önemli değil vs diye küçümseyen sen değil misin?
Dynamite da başladığı gündem bugüne 700k izleyici kaybetti. Bugün 800k alıyor. Collision ortalama 600k alıyordu Punk varken. 200k’ya düştüler bu hafta.Ben karşılaştırmada önemli değil TNT bandı USA Network ile kıyaslanamaz gerçek sonuç vermez dedim. USA Network'te aldığın 1.3 milyon elbette önemli veri. RAW son yıllarda 600 bin seyirci kaybetti.
Hocam, Collission saat değiştirip duruyor prime time şovu değil. Dynamite ortalaması 900 bin sadece ilk şovu 1.2 milyon izleyici aldı sence 600 bin kayıp ile 200 aynı mı?Dynamite da başladığı gündem bugüne 700k izleyici kaybetti. Bugün 800k alıyor. Collision ortalama 600k alıyordu Punk varken. 200k’ya düştüler bu hafta.![]()
Dynamite ortalaması nasıl 900k? Özel şov yapmadıkları sürece 800k bandında takılıyorlar. Collision da saat 8 est’de yayınlanıyor. Cumartesi günü prime time’da.Hocam, Collission saat değiştirip duruyor prime time şovu değil. Dynamite ortalaması 900 bin sadece ilk şovu 1.2 milyon izleyici aldı sence 600 bin kayıp ile 200 aynı mı?