RPG Güreşçi Kariyerleri

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
26
Mesajlar
1,720
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
how-much-time-has-wwe-tacked-onto-jeff-hardy-s-contract.jpg


Jeffrey Nero "Jeff" Hardy

Doğum: 31 Ağustos 1977 (46 yıl yaşında), Cameron, Kuzey Carolina, ABD
Kardeşleri: Matt Hardy
Kilo: 102 kg
Boy: 1,85 m
Eşi: Beth Britt (e. 2011)
Ebeveynleri: Gilbert Hardy, Ruby Moore Hardy


Albümler:

500x500.jpg
ab67616d0000b27323fc37fc0ace81cada4aa5c1



Başarılar: 1X Intercontinental Championship (8)
1X PGW Championship (55)

299d00e561d6afa1ad074e7f306d4f54.jpg


Debut:

Debutunu şirketin ilk şovu olan "Showdown: A Shot In The Dark" Pay-Per View şovunda gerçekleştirdi. Ace Austin, AJ Styles ve Randy Orton'un bulunduğu Fatal 4-Way Match türünde Ace Austin'i tuş ederek hem ilk galibiyetini hem de ilk Pay-Per View galibiyetini almış oldu.

Summerslam Süreci:

6137808.jpg


Jeff Hardy Mayhem #1 ve Furry #1 şovlarında gözüktükten sonra PGW'nun resmi sitesinde duyurulan brand ayrımında Mayhem'in güreşçisi olacağı duyruldu. Jeff Hardy'nin de Mayhem ile olan hikayesi böylelikle başlamış oldu. Öncesinde Furry #1 şovunda çıkmış olduğu Randy orton, AJ Styles ve Cody Rhodes'un bulunduğu Faral 4 Way Match türünde kendisi tuş olmasa da ilk mağlubiyetini aldı. Jeff Hardy ilk tekli maçını şirketin 6.şovu olan Mayhem #3'de çıktı. Hardy bu maçı kazandıktan sonra Ace Austin'i tebrik etmek istese de Ace Austin Armbar ile karşılık verdi. Jeff, acı içinde kalıp pes etmiş bile olsa Austin güvenlik ekibi araya girene kadar Jeff'in kolunu bırakmadı. Mayhem #4 şovunda William Regal Ace Austin ile Jeff Hardy'nin tekrar maç yapacağını duyurdu ama bu sefer kazanan kişi Summerslam şovunda Bobby Gunns'ı aynı şov yenen Randy Orton ile Kıtalararası Unvanı için karşı karşıya gelecekti. Jeff Hardy bu maçı rahatlıkla kazandı ve unvan şansını kazandı. Jeff Hardy bu süreç içerisinde Tüm bağımlılıklarından kurtulmuş ve basit bir hayatı tercih ettiğini söylüyordu. Artık tecrübesi ile güreşin bayrağını devralması gerektiğini ve bu tecrübesi ile bir sonraki nesle ışık olması gerektiğine inanıyordu. İnsanlar onun için ne kadar ön yargılı olsa da o bu ön yargıları kabul ettiğini ve genç neslin hevesler yüzünden hatalar yapmasını önlemek istediğini belirtti. Artık kaybettiği manevi şeylerin değerini biliyordur ve daha fazlasını kaybetmemek için ailesi ile mutlu olan hayatını sürdürmeye devam ediyordu. Randy Orton ise onun tecrübelerine saygı duymuyordu, Jeff de buna karşılık olarak Summerslam öncesi promosunda; geçmişte bazı çalışanları keyfi bir şekilde kovulmasına vesile olmasına dem vurup onun da zamanında yeterince etik br çalışan olmadığını vurguluyordu. Jeff Hardy Summerslam'de hakem'in hatası ile Randy Orton'u tuş edip ilk Kıtalararası şampiyonu oldu. Kutlama yaparken Randy Orton ona tekrar saldırdı ve şovu yerde kapatıyor.


Free-Style Süreci:

1598074681_597053_1598074752_noticia_normal_recorte1.jpg


Jeff Hardy Mayhem #5 şovunda kutlama yaparken onu bölen isim MJF oluyor ve MJF Hardy'nin sakin yaşamını saçma bulup tekrar aynı yola sapacağını savunuyordu. MJF Summerslam'de kazanma yönteminden ötürü Hardy'nin kemeri hak etmediğini söyledikten sonra Hardy onun meydan okumasını kabul etti ve konuşma biter bitmez maçı başlattılar. Hardy bu zorlu geçen maçı kazandıktan sonra Randy Orton'un giriş müziğine dikkatini verirken MJF bu durumdan faydalanıp ona arkadan saldırıyor ve Jeff Hardy yine bir maçı kazandıktan sonra kendini yerde buluyor. Mayhem #6 şovunda tekrar unvanı için meydan okuyan Randy ve MJF'e bu sefer unvanı koruaycağı kişiyi seyircilerin belirleyeceğini söyledi. Anket sonuçlarında Val Venis kazandı ve bir kafes maçında ikili karşı karşıya geldi. Bu maçta Jeff Hardy tüm SUPERSTAR brandi ve MJF tarafından saldırıya uğradı. Tek başına çaresiz kaldığı ve zorla kaybettirildiği bu maçtan sonra Superstars GM'i olarak tanınan kişi onun bu popülerliği hak etmediğini ve bu unvanın arkada yeterince vakit bulamayan güreşçiler için ne kadar önemli olduğundan bahsedip ezilen insanların hakkını savundu. Jeff Hardy Mayhem #5 şovundan sonra kovulanlar için tepki göstermesine rağmen böyle bir olay yaşaması ve saltanatının sekiz gün sürmesi onu derinden etkiledi ve Mayhem #7 şovunda bıraktığını söylediği alkolü tekrar kullanırken görüyoruz ve bu sefer de sıkça göreceğimiz siyah yelekli adam da kendini göstermiş oluyor. Free Style şovunda maça çıkmadı ve tekrar çakır bir şekilde gözüküyor ve Yelekli adam onu eskiye dönmesi gerektiği konusunda ikna etmeye çalışıyor.


Survivor Series Süreci:

jeff-hardy2.jpg


Bir sonraki Mayhem şovunda Cameron Grimes'ı yendikten sonra yelekli adam ortaya çıktı ve bu adamın Adam Page olduğunu ve Cameron Grimes'ı kullandığı ortaya çıktı. Şaşırtıcı bu girişten sonra Page, Hardy'e dostça yaklaştı ve Grimes'a saldırdı ve hardy'i extreme olma konusunda manipüle etmeye çalıştı. Bu süreçlere iyi insanı oynamaya devam etti ve bu tür işlerin onun kafasını karıştırmadığını ve alkol sürecinin geçici bir durum olduğunu arka alan konuşmalarında açıkladı. Ama ardından alkol alıp ringde kestiği promo yüzünden aldığı ihtar ile bir çok seyircinin gözünden düştü. Kayfabe bozma ve arka cebinden kağıt çıkarıp promosunun bir kısmını hatırlamaya çalışması gündem oldu ve sosyal medya takipçileri epey düştü. Bu durum ile ilgili PGW resmi bir açıklama yaptıktan sonra Jeff Hardy'nin durumunun belirsizliği üzerine sonraki şovda Mayhem'in tarafında kendisini gördük. Mayhem'de kemerini kaybederken Mayhem güreşçileri ve teknik ekibin arkasında olmaması ve yaşadığı mental zorluklara rağmen Mayhem için konuşmaya ve güreşmeye devam etti. Son Mayhem şovu olan Mayhem #10 de Adam Cole ile çıktığı maçı kaybetmesine rağmen Mayhem için önemli bir takım üyesi olmaya devam etti. Survivor Series'de kimseyi eleyemeden Adam Cole'a bir kez daha tuş oldu ve evi olarak gördüğü Mayhem için hiçbir şey yapamadan veda etmiş oldu. Bir çok güreş yorumcusuna göre (https://profesyonelgures.com/konu/8468/) alkollü olan promosunun bir cezasıydı.


Lockdown Süreci:

jeff-hardy-94949494.jpg


Jeff Hardy sakin yaşamaya ve yorgun olduğunu belirttikçe Adam Page'in onu manipüle etmeye çalıştığını gördük. Adam Page'in Hardy'i dost olarak görüp görmediğinden emin değildik ancak bir çok insana göre bu ikilinin takım olacağını düşünen insanlarda vardı. Page Hardy'nin iyi bir insan olduğu için yıprandığını savunurken Hardy ise bu durumdan memnun olduğunu ve hayattan keytif aldığını ima etmekte ısrarcıydı. Sonraki hafta maça çıkacağını bile duyurdu. Ezekiel Jackson'ı çok hızlı bir sürede tuş ettikten sonra Page olaya dahil oluyor ve Ezekiel'a saldırırken Hardy onu durdurmak istese de Page'in attığı kafa sonrası burnuna aldığı hasar sonrası yine kazandığı bir maç sonrası kendin yerde buldu ama bu sefer sedye yardımı ile dışarı çıkartıldı. Page üzüntü ile Hardy'nin yanında durup kasti bir şekilde yapmadığını ima ederken bir çok insan için bu ikilinin arkadaş olduğu düşünülebiliyordu. Payback #12 şovunda bir çok güreşçi Jeff'i ziyaret etti ve Lockdown için güreşebileceği duyuruldu. Adam Page ile olan maçı böylelikle resmileşmiş oldu. Sonraki şovda Page Hardy'nin uyuşturucu kullanmaya devam ettiğini ve arkadaşı olduğu için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Hardy için yaptıklarından bahsederken Hardy olaya müdahale etti ve yalan söylediğini ve onu dostu sandığından ötürü öfke duyuyordu. Jeff bu yalana insanların inanmasını istemiyordu, Page ise kanıtları olduğunu iddia ediyordu. Lockdown şovunda Jeff Hardy ringe kafası iyi olmadığı belli olacak bir şekilde geldi, suratındaki ifade ve hal hareketlerinden bir madde kullandığı belliydi ve bunu belli eden kamera kayıtları da olunca insanlar Page'i haklı buldu. Page maçı rahatlıkla kazandı ve bir kaç gün önce Yönetimin Hardy'den memnun olduğu söylentisi çok hızlı bir şekilde değişime uğradı ve ikinci ihtarını aldı. Bu olayın senaryo olduğunu düşünen insanlar varken Jeff Hardy Youtube hesabından yapmış olduğu konuşma ve hal hareketleri sonrasında tekrardan göz altına alındı. Senaryoyu ifşa edip etmediği veya söylediği arka alan olaylarının gerçekliği kesin olarak kanıtlanmadı. Yaşadığı ikinci ihtar kesinleşmiş olsa da PGW bununla ilgili bir haber paylaşmadı.

PGW Resmi olarak Jeff Hardy'nin kontratını bitirmek yerine onu kendi sağlık ekibi yardımları ile tedavi etmek istedi. PGW Tüm Jeff Hardy ürünlerini kaldırdı ve onu tüm posterlerden çıkarmadan önce onu son kez hikayeye dahil ettiler ve Powerhouse Hobbs ile bir hastane segmentinde yer aldılar. Ancak Jeff Hardy hem mental hem de fiziksel olarak iyi olmadığı için ve bu sürecin içine boşanma süreci de dahil olunca ekranlardan bir süre uzak kalmasına ve tedavi olmasında karar kılındığı söyleniyor. Bu söylentilerin ne kadar doğru olunduğu bilinmese de Jeff Hardy'nin sağlık durumu hikayeye artık dahil olmuştu ve PGW ona son bir şans tanımayı uygun görmüştü. Bunun en önemli sebebi ise Jeff Hardy'nin çalışkanlığını çok seviyor olmalarıydı ve onu gerçek anlamda güreşe kazandırabilmenin iyi bir fikir olduğu gözler görülür bir gerçekti.

Payback #18 Hodor

Jeff Hardy uzun bir aradan sonra şovlara geri döndü ama bu sefer yanında çok önceden bağımlılıklar ile mücadele eden bir ismi daha görüyoruz. Jeff Hardy ve Jon Moxley, beraber hastalığı yenmiş bir şekilde SEX ekibinin eğlencesini bozduktan sonra bizlere eskisinden daha iyi olduklarını hissettiğimiz ve inandığımız bir konuşma gerçekleştirdiler.

rehabilitation.jpg


Slammy Awards 2023 : Bir çok oylamada aday olsa da Jeff Hardy hiçbir ödülü kazanamadı. R-Truth'un hatası yüzünden ödül kazandıklarını zannettikleri bir anda şovda gözüktüler ancak bu yanlış anlaşılma ortaya çıktığında hiç sinirlenmeden beklenmedik bir tepki ile arenayı terk ettiler.

Güncellenecektir...

96bd6c2e2c11b582d41437290934c840.jpg



22 Maç 14G 8M GBO: %63,6

Ace Austin vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. Randy Orton (W)
Randy Orton vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. Cody Rhodes (L)
Ace Austin vs. Jeff Hardy (W)
Ace Austin vs. Jeff Hardy (W)
Jeff Hardy vs. Randy Orton (W)
Jeff Hardy (c) vs. MJF (W)

Jeff Hardy vs. Val Venis - Steel Cage Match (L)
Cameron Grimes vs. Jeff Hardy (W)
Adam Cole vs. Jeff Hardy (L)
Team MAYHEM vs. Team PAYBACK (L)

Jeff Hardy vs. Ezekiel Jackson (W)
Jeff Hardy vs. "Hangman" Adam Page (L)
Christian Cage vs. Malakai Black vs. Nic Nemeth vs. Yota Tsuji vs. Jey Uso vs. Tommaso Ciampa vs. Thomas Fish vs. Mr. Anderson vs. Jeff Hardy vs. Randy Orton vs. Ludwig Kaiser vs. Juice Robinson vs. Val Venis vs. Johnny Mayhem vs. Nathan Jones vs. Kenny Omega vs. Joe Gacy vs. Batista vs. Austin Gunn vs. Colten Gunn vs. +1 (JOKER) (W)
Jon Moxley vs. Jeff Hardy vs. Val Venis vs. Juice Robinson vs. Tommaso Ciampa vs. Malakai Black (W)
Will Ospreay (c) vs. Jeff Hardy (W)
Jeff Hardy (c) vs. Val Venis vs. Johnny Mayhem (W)

The Sex (c) vs. Rehabilitation - PGW Tag Team Championship (L)
Jeff Hardy (c) w/ Jon Moxley vs. Nathan Jones w/ Joe Gacy (W)
Jeff Hardy (c) vs. Alberto "El Patron" Del Rio (c) (W)

Jeff Hardy (c) vs. Joe Gacy vs. Val Venis (L)
Val Venis (c) vs. Jeff Hardy (L)

Jeff Hardy vs. Tyler Bate (W)


*********************************************

Görünmediği tek Mayhem şovu Mayhem #2
Göründüğü İlk Payback Şovu Payback #7

Promolar:

Pişmanlıklar 7/10
Birinci Sayfa 6.5/10
Günlük 6.5/10
Özlenilen 5.5/10
İkinci Adım 6.5/10
Pre-Match 6/10
Mayhem İçin 7.5/10
Whisper In The Wind 7/10
İstenilen Cevaplar 9.5/10 (güzel fikirden ötürü)*
Mayhem İçin Part 2 7/10
Yin Ve Yang 6.5/10
Saçmalık 8/10
Loop 8/10
Pişmanlıklar II 6/10
Trust The Process 8/10
Life After Rehabilitaton 7/10

Life After Rehabilitaton II
Life After Rehabilitaton III Part 1
MAYHEM için (Final) 9/10
Şampiyon? 6/10
Tarafsız? 7.5/10

Yeniden
 
Son düzenleme:

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
1
IMG_0220.jpeg
John Morrison & Johnny Mayhem

Yaş : 44
Boy : 1.83

Kilo : 98
Memleket : Los Angeles, California


Maçlar

Christopher Daniels def. John Morrison & Samao Joe & LA Knight

Big E def. John Morrison

Alberto Del Rio def. John Morrison

Garza's def. The Sex & Aussie Open


John Morrison def. Bray Wyatt

Aussie Open def. The Sex

John Morrison def. Danhausen

John Morrison def. Yota Tsuji

John Morrison def. Wes Lee


Christopher Daniels def. John Morrison

Team Payback def. Team Mayhem


The Sex def. Matt Riddle & Humberto Garza

Father and Seed & Wes Lee def. The Sex & Roman Reigns

The Sex def. Father and Seed

The Sef def. Bullet Club Gold


DoN Casino Battle Royale 2023

Jeff Hardy def. John Morrison, Val Venis - PGW Championship Match


Kariyer

eklenecek...

Promolar

daddy is home
sex arka alanda

Ring for SEX
SEXIEST CHAMP!
gerdek gecesi
gece piyasası
penissel buhranlar

Mayhem için pt.2
son kale
Arayış
Sana Bekaretimi Nasıl Kaybettiğimi Anlatayım
yol ayrımı
ben bile bilmiyorum
ben bende değilim ama seninleyim
prensini s*keyim, kral benim

bazen hayattan daha çok, hayaller yorar
kendi ateşimde yanmak istiyorum
one way ticket to sex town
tanıyorsun beni, tanımıyorum mesafe
ben de yıkılırsam
kendi yüzüme kapattığım kapılar
planlar değişir, hedef asla
rxckst4r
kaybedecek neyim kaldı?
sorun değil, yalnız kalmaya alışkınım
kafada bitti de, kafa da bitti




Başarılar

1x Tag Team Championship w/ Val Venis
PGW Tarihinin En Uzun Saltanatı (123)
2023 Gimmick of The Year
2023 Sad Moment of The Year
2023 Tag Team of The Year​
 
Son düzenleme:

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels

Ekli dosyayı görüntüle 2783

Yaş: 53
Memleket: Gökyüzü.
Boy: 6 ft (183 cm)
Kütle: 224 pounds (102 kg)
İstatistik: 13-0-2


MAÇ LİSTESİ:

-golden ticket match for pgw world television championship- Christopher Daniels def. John Morrison, Samoa Joe, LA Knight (Mayhem #1)
Christopher Daniels & LA Knight def. Cody Rhodes & Randy Orton (Mayhem #2)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. Cody Rhodes (Payback #2)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. Jack Swagger (Payback #3)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. Goldberg (SummerSlam 2023)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. Dean Ambrose (Payback #4)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. Danhausen (Payback #5)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. The Dream & Jack Swagger (Bad Blood 2023)
-champ vs. champ match- Christopher Daniels def. Val Venis (Payback #6)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. John Morrison (Payback #7)
-streak on the line- Christopher Daniels def. Tommaso Ciampa (Payback #11)
-for pgw world television championship- Velveteen def. Christopher Daniels (Lockdown 2023)
-prince of pgw tournament first round match- Christopher Daniels def. Eddie Kingston (Superstars #8)
-prince of pgw tournament final match- Humberto Garza def. Christopher Daniels & Roman Reigns & Hangman Page (Prince of PGW 2023)
-no disqualification match- Christopher Daniels def. Wes Lee (Double or Nothing 2023)


KARİYER:

Debut - PGW World Television Kemerini Kazanma Süreci

''The Fallen Angel'' Christopher Daniels, PGW debutunu 11 temmuz 2023 tarihli Mayhem #1 şovunda gerçekleştirdi. Şovun erken safhalarında Jim Cornette tarafından Television kemeri için yapılacak Altın Bilet maçına duyurulan Daniels, ilk görünümünü bu maç esnasında gerçekleştirdi ve çıktığı maçta John Morrison, Samoa Joe ve LA Knight'a karşı Fatal 4 Way maçı kazandı. Ertesi hafta gerçekleşen Mayhem #2 şovunda tekrar sahneye çıkan Daniels; Randy Orton, Cody Rhodes ve LA Knight arasında bir takım maçı konusu dönerken ringe gelmiş ve LA Knight'ın partneri oldu. Bu maçta Randy Orton ile Cody Rhodes arasında çıkan olaylar sonucunda galibiyeti alan tarafta yer aldı. Bu maçtan üç gün sonra gerçekleştirilen Fury (Payback) #1 şovunda Television kemeri için yapılan diğer altın bilet maçının sonunda kazanan Cody Rhodes'a göz dağı vermek için sahneye çıktı. O konuşmasını yaparken lafını kesen Cody Rhodes, ona kemer maçını haftaya yapmayı teklif edince Christopher Daniels alaycı bir biçimde bu isteği kabul etti. Bir sonraki hafta Payback #2 şovunun Main Event kısmında Cody Rhodes ile Television kemeri için karşılaşan Daniels bu maçtan galip ayrılmış ve sadece PGW World Television Champion olmakla kalmayıp, PGW sınırları içerisindeki ilk şampiyon olma özelliğini kazandı.

PGW World Television Champion 1/3 & Serinin Başlangıcı

Ertesi hafta gerçekleştirilen Payback #3 şovunu şampiyon olarak açan Daniels, bu şovda sıradan bir şamipyon olmayacağını belirtti ve mümkün olduğu sürece Open Challenge'lar açacağını duyurdu. Bu Open Challenge'ların ilki Jack Swagger ve Muhammad Hassan rakipliğe talip olur ve aynı segment Daniels vs. Swagger maçının duyurulması ile sonlandı. Bu segmentin hemen ardından gerçekleşen maçta kemerini Jack Swagger'a karşı koruyan Christopher Daniels üst üste dördüncü maçından da galip ayrıldı. Bu şovdan üç sonra gerçekleşen SummerSlam 2023'te Christopher Daniels kemerini Jack Swagger ve Cody Rhodes'un müdahaleleriyle git geller yaşanan bir maçta Goldberg'e karşı savundu. Bu şovdan sonra kısa süreliğine Mayhem #5'te de görünüm sergileyen Daniels, şirketin en üstündeki mücadeleden yara alacak olması gündemde olan Mayhem şovunun şampiyonlarından gelen saldırıda diğer Payback şampiyonları ile beraber pusuya düştü ve şovu yerde kapattı. Sonraki görünümü olan Payback #4'te Open Challenge açmak için tekrar ringe çıkan Christopher Daniels, kemerini Dean Ambrose'a karşı korudu.

PGW World Television Champion 2/3 & Velveteen 1/2

Bir sonraki hafta, Payback #5 şovunda ise Christopher Daniels kemerini bir kez daha korudu. Christopher Daniels'ın henüz yenilgi yüzü görmeden aldığı yedinci galibiyetinde rakibi Danhausen'dı. Galibiyetinin ardından ona ekrandan seslenen Velveteen ile aralarında içe dönük bir konuşma gerçekleştirirken Daniels bir anda Jack Swagger tarafından saldırıya uğradı ancak Jack Swagger ona bitirici hareketini yapmak isterken durumu tersine çevirdi ve bu segmenti ayakta kapattı. Bir sonraki görünümünde ise Bad Blood 2023 şovunda, Jack Swagger ve Velveteen'e karşı üçlü bir maçta kemerini bir kez daha başarıyla savundu. Aynı şovun devamında ise gecenin sonunda PGW kemeri için maça çıkacak olan Cody Rhodes'u ziyaret etti ve onu destekleyici bazı söylemlerde bulundu. Bu şovdan sonra Payback #6'da tekrar karşımıza çıktı ve dönemin Intercontinental kemerinin sahibi Val Venis ile bir ''Champion vs. Champion'' maçında karşılaştı. Şampiyonların savaşında gülen isim bir kez daha Christopher Daniels oldu. Maçın ardından bir konuşma gerçekleştiren Christopher Daniels, o dönem patlak vermiş Payback vs. Mayhem mücadelesini anlamsız bulduğunu söyledi ve içinde bulunmasına karşın ne Payback'i, ne de Mayhem'i desteklemeyeceğini açıkladı. Ertesi hafta, Payback #7 şovunun başında dönemin PGW şampiyonu Goldberg konuşmasını yaparken ringin kenarından dinleyenler arasında Christopher Daniels'ta vardı. Goldberg tarafından bir önceki hafta yaptığı açıklama için eleştirilen Daniels, bunu pek umursamadı. Aynı şov arka alanda Payback güreşçileri arasında gerçekleşen bir segmentte gözükmesine karşın bir aksiyonda bulunmadı, ancak aynı şovun main eventinde bir kez daha gördüğümüz Christopher Daniels inanılması güç şeyler başardı. Öncelikle ringe gelip Brand mücadelesi hakkında tekrardan birkaç kelam eden Daniels fikrinin değişmediğini açıkça belirtti. Ve bütün bu mücadeleler arasında kendi savaşını sürdürmeyi seçen Daniels, bir kez daha Open Challenge açtı. Bu sefer Open Challenge'a cevap veren isim John Morrison oldu. Teknik olarak Payback vs. Mayhem sayılabilecek bu maça Mayhem tarafından beş kişi karıştı. Christopher Daniels'ın kaybetmesi için ringe dalan isimler başta Nigel McGuinness, John Cena, Jeff Hardy ve Val Venis'ti. Christopher Daniels'ın yardımına ise hiçbir Payback güreşçisi gelmemişti. Val Venis ve John Morrison'ın bitirici hareketlerinden sonra gelen tuşu atarak Daniels tüm PGW evrenine şok geçirtmişti. Bu Kick-out'ın ardından ringe doğru gelen yaklaşık yirmi tane Payback tane güvenlik görevlisi, ve Nigel McGuinness ile olan kişisel kavgasından ötürü bir anda orada beliren Adam Cole'un desteğiyle ilk dalgadaki dört kişiyi yıkan Daniels'ın Morrison ile olan mücadelesi tekrar 1v1'e dönmüşken maça bir Mayhem ismi daha karıştı. Christopher Daniels'a saldırmak için gelen isim bu sefer Stardust'tı, ancak onun hamlesinden de sıyrılarak kaçan Daniels önce Stardust'ı alt etmiş ve ardından John Morrison'a bir Best Moonsault Ever uygulayarak tuşa gitmiş ve bu mücadeleden imkansızı başararak galip ayrıldı.

PGW World Television Champion 3/3 & Velveteen 2/2 & Serinin Sonu

Christopher Daniels'ın bir sonraki görünümü Survivor Series 2023'te gerçekleşti, görüntüsünü görmedik ancak efsanevi Dream vs. Velveteen mücadelesinin maç boyu kendi ağzından kimliğini gizleyerek anlatıp segmentin sonunda kendisini belli etti. Bir sonraki görünümü olan Payback #9 şovunda Christopher Daniels, Velveteen'e karşı olan komplonun sorumlusu olarak ifşalandı. Payback #10'da ise Velveteen ile arasında geçen mücadele oldukça gerildi ve Velveteen'e karşı akıl oyunlarına başvuran Daniels rakibinin kalesini içten fethettiği segmentin sonuna doğru çok sert bir Headbutt'a maruz kaldı. Arka alan görevlilerinin ayırdığı bu müdahaleden Daniels, burnunun kanamasıyla kurtuldu. Ertesi hafta Payback #11'de Christopher Daniels, Non-Title bir maçta Tommaso Ciampa'yı mağlup etti ve namağlup ilerleyen yolculuğunda galibiyet serisini 11 maça çıkardı. Daniels adına galibiyetle sonuçlanan bu maçın sonlarına doğru, Velveteen ringe müdahale ederek Ciampa'nın dikkatini dağıttı. Galibiyetine gölge düşüreceği gerekçesiyle Velveteen ile maç ortasında tartışmaya başladı ve bir anda Ciampa'nın saldırısına maruz kaldı. Ancak bu saldırıyı tersine çevirdi ve Tommaso Ciampa'yı önce bir Angels Wings ve hemen ardından Best Moonsault Ever ile mağlup etti. Galibiyeti de Velveteen'in yardımı sayesinde değil, kendi hakkıyla kazanmış oldu. Maçın ardından Christopher Daniels sevincini yaşarken Tommaso Ciampa ona tekrar saldırdı, bu saldırının sonunda ringe gelen Velveteen ise Daniels'a yardım edecek gibi yapıp bir anda bitirici hareketi olan Death Valley Driver'ı uyguladı. Christopher Daniels bu yaşananların ardından şovu yerde kapattı. Bir sonraki Payback şovunda (#12) meditason yaparken şarkı söylediği anda görüntülenen Christopher Daniels'ın bu içsel yolculuğu Velveteen'in müdahalesi ile yarıda kesildi. Payback #11'de olduğu gibi Velveteen, Christopher Daniels'a karşı bir kez daha akıl oyunu yapmak istedi ancak bu sefer isteği çok kötü bir şekilde ters tepti. Yarıda kesilen meditasyonu sonucu çılgına dönen Christopher Daniels, Velveteen'i adeta haşat etti. Döverek arena turu yaptırdığı Velveteen'i en son arenanın otoparkında kanlar içerisinde baygın halde yerde bıraktı. Christopher Daniels'ın bir sonraki görünümü Lockdown 2023 şovunda gerçekleşti. Bu şovda PGW World Television unvanını korumak için Velveteen ile bir Shark Cage maçına çıkan Christopher Daniels, PGW sınırlarındaki ilk yenilgisiyle tanıştı. Velveteen'in maçın sonunda yaptığı akılcı hamlenin ardından maçı kaybeden Daniels, hem kemerini kaybetti hem de galibiyet serisi sonlandı.

Prince of PGW 2023 Süreci

Bu zaman aralığında PGW'un kendi resmi internet sitesinden Christopher Daniels, Prince of PGW turnuvası için duyuruldu. Nadirliği açısından tarihi yenilginin ardından Christopher Daniels'ı bir sonraki gördüğümüz şov ise Payback #14'tü. Aylar süren bir düşmanlığın ardından, çıktıkları maçta onu mağlubiyetle tanıştıran Velveteen'in konuşmasını bölerek girişte belirdi. Beklenilenin aksine oldukça sakin davranan Daniels, nefret ettiğini söylemesine karşın Velveteen'i tebrik etmek ve gelecekte kemer yüzünden yaşayabilecekleri konusunda uyarmak için oradaydı. Daniels'ın bu uyarısı çok değil, sadece birkaç dakika sonra haklılığını gösterdi çünkü sırası ile Tommaso Ciampa, Taylor Rotunda, Christopher Daniels'ın Prince of PGW turnuvasındaki ilk tur rakibi Eddie Kingston ve Powerhouse Hobbs; teker teker ringe geldiler ve insanların Daniels ile Velveteen arasında yaşananlardan sıkıldığını belirten ve şirketin yeni kanlara ihtiyacı olduğunu söyleyen, bununla da kalmayıp Velveteen'i kemer ile alakalı tehdit eden söylemlerde bulundular. Dörde karşı iki kaldıkları bu durumda Daniels ile Velveteen zordan doğan bir müttefikliğin içerisinde sırtlarını birbirine dayamışken ringe giren isimlere iki kişi daha eklendi. Bu sefer gelenler Batista ile Humberto Garza'ydı ancak onlar Daniels ile Velveteen'in karşısında değildi. Bu noktadan sonra ringin içerisinde adeta bir arbede çıktı ve Powerhouse Hobbs'ın tek başına ayakta bitirdiği bu sekansta Christopher Daniels çok varlık gösteremeden Hobbs'tan aldığı darbe ile ringin dışına düştü ve bu şovu böyle kapattı. Bu şovun ardından Superstars #8'te tekrar sahneye çıkan Christopher Daniels, Prince of PGW turnuvasının eleme maçında Eddie Kingston'a karşı rahat bir galibiyet aldı ve final maçına çıkmaya hak kazandı. Aynı zamanda Eddie Kingston'ın Payback #14'te söylediklerinin altında da kalmamış oldu. Christopher Daniels'ın sonraki görünümü bu turnuvanın finaline çıktığı Prince of PGW şovunda gerçekleşti. Hangman Adam Page, Roman Reigns ve Humberto Garza'nın da yer aldığı final maçından önce diğer üç katılımcının da kesitlerinin olduğu bir mini segmentte konuşmasına yer verilen Daniels, oldukça çekişmeli ve ortada geçen final maçının sonuna doğru Wes Lee'nin dışarıdan müdahalesi sonucunda yerde kalıp maçı kaybetti. Maçın bitişinin ardından Wes Lee fark etmese de Christopher Daniels'ın ona bakışları oldukça dikkat çekti.

vs. Wes Lee (Güncel)

Dikkat çektiğini söylediğimiz bakışları Christopher Daniels'ın bir sonraki görünümü, yani Payback #17'de anlam kazanıyor ve müdahale edip sonucuna etki ettiği başka bir maçın ardından seyircilerle selamlaşan Wes Lee'ye elini uzattı ve Lee onun elini tutunca kılık değiştirerek bir saldırı gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği saldırının ardından da yerdeki Wes Lee'nin yüzüne bağırırken oldukça tehditvari bir biçimde konuşarak mesajını açıkça iletti. Bu süreçte aynı zamanda Slammy Awards 2023 şovu da gerçekleşti, Christopher Daniels geceyi iki ödülle kapattı. PGW halkının oylarıyla Talker of the Year, ve Velveteen ile olan mücadelesiyle Rivalry of the Year ödüllerine layık görüldü. Talker of the Year ödülünü almaya geldiğince oldukça duygusal demeçler veren Daniels izleyenleri şaşkınlık içerisinde bıraktı. Ödülü almasının ardından arka alana döndüğünde Rivalry of the Year ödülü için tekrar adı anons edildiğinde gitmeyi başta düşünmese bile Velveteen'in şarkısının çalmaya başlamasıyla hızla girişe doğru yol aldı. Daniels sahneye tekrar çıktığındaysa Velveteen çoktan ödülü almıştı ancak Daniels buna müsaade etmedi ve ikili arasında uzun bir süreden sonra tekrar düşmanlık sinyalleri belirdi. Ancak bu belirti çok uzun sürmedi çünkü ikiliyi bölmeye gelen bir isim vardı, ve o da Wes Lee'den başkası değildi. Wes Lee ikiliyi ayırmak yerine kürsünün olduğu tarafa geçip konuşarak kendi şovunu yapmaya başlamıştı ki Daniels ile Velveteen kariyerlerinde ikinci kez aynı safta yer aldı ve Wes Lee'ye saldırıp onu yerde birlikte tekmelediler. Seyircileri bu şekilde tekrar duygulandıran Daniels, Velveteen ile Wes Lee'yi hırpaladıktan sonra tekrar ödüle doğru koştular ve aynı anda tutup birbirlerine manidar bir biçimde sırıttılar. Daniels ile Velveteen'in tek gecelik bu buluşmasının ardından bu sefer takvim Payback #19 şovunu gösteriyordu. Superstar #11'de Christopher Daniels'a verdiği röportaj esnasında bu şov için yüzleşme teklif eden Wes Lee istediğini aldı. Gecenin Main Event'ini açan Daniels, konuşmasını gerçekleştirirken Wes Lee onu böldü ve ikili birbirlerine oldukça sert sözler sarf ettiler. Double or Nothing şovunda gerçekleşecek bir maçında sinyallerini veren ikilinin bu karşılıklı restleşmesinin ardından Christopher Daniels arkasını dönüp ringi terk edecekti ki Wes Lee'nin ona küfretmesiyle beraber yeniden önünü döndü ancak Wes Lee'nin saldırısına maruz kaldı. Wes Lee ringin içerisinde Christopher Daniels'ın adeta suyunu çıkardı ve vücudunda zarar görmedik bölge bırakmadı. Sandalyeyle, çelik basamaklarla, merdivenle envai çeşit hasar alan Christopher Daniels şovu yerde kapattı. Bu şovun ardındansa Daniels'ı bir sonraki görüşümüz, ikilinin sonraki karşılaşmasının gerçekleştiği Double or Nothing 2023 şovundaydı. Şovun posterini de süsleyen bu maç, açık ara şovun en şiddetli mücadelesiydi. Maçın erken safhalarında ipler Wes Lee'nin eline daha çok yakışsa da Daniels durumu maçın ortasında dengeledi ve son kısmına geldiğimizde üstünlüğü eline aldı. Rakibinin eline kesici bir cisimle yıldız çizmek gibi sıradışı bir saldırının yanında, iki Angel's Wings ve iki Best Moonsault Ever uygulayarak maçın galibi olmayı başardı. Böylelikle de hem Prince of PGW 2023'ün, hem de Payback #19'un intikamını da almış oldu.

BAŞARILAR:

1x PGW World Television Champion (first ever)
PGW tarihinin en uzun ikinci kemer saltanatı. (93 gün.)
PGW tarihinin en uzun galibiyet serisi. (11 maç.)

1x Talker of the Year (Slammy Awards 2023)
1x Rivalry of the Year (vs. Velveteen, Slammy Awards 2023)

PROMOLAR:


The Fallen Angel
düşmüş meleğin yükselişi pt.1
A Little Impatience (w/ Cody Rhodes)
düşmüş meleğin yükselişi pt.2
Kaos
İyi Geceler Öpücüğü (w/ The Dream & Jack Swagger)
Robert James Fischer
Göz Perdesi
yükselmiş meleğin düşüşü (düşmüş meleğin yükselişi pt.3)
İllüzyon
Asansör Boşluğundan Beş Ay
Ventral Teg-Mental Bunalım
bir dilek tut (w/ Wes Lee)

Wes Lee döneminin kariyer özetine eklenmesiyle beraber güncel.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
1
Ekli dosyayı görüntüle 2801
John Morrison & Johnny Mayhem

Yaş : 44
Boy : 1.83

Kilo : 98
Memleket : Los Angeles, California


Maçlar

Christopher Daniels def. John Morrison & Samao Joe & LA Knight

Big E def. John Morrison

Alberto Del Rio def. John Morrison

Garza's def. The Sex & Aussie Open


John Morrison def. Bray Wyatt

Aussie Open def. The Sex

John Morrison def. Danhausen

John Morrison def. Yota Tsuji

John Morrison def. Wes Lee


Christopher Daniels def. John Morrison

Team Payback def. Team Mayhem


The Sex def. Matt Riddle & Humberto Garza

Father and Seed & Wes Lee def. The Sex & Roman Reigns

The Sex def. Father and Seed

The Sef def. Bullet Club Gold


DoN Casino Battle Royale 2023

Jeff Hardy def. John Morrison, Val Venis - PGW Championship Match


Kariyer

eklenecek...

Promolar

daddy is home
sex arka alanda

Ring for SEX
SEXIEST CHAMP!
gerdek gecesi
gece piyasası
penissel buhranlar

Mayhem için pt.2
son kale
Arayış
Sana Bekaretimi Nasıl Kaybettiğimi Anlatayım
yol ayrımı
ben bile bilmiyorum
ben bende değilim ama seninleyim
prensini s*keyim, kral benim

bazen hayattan daha çok, hayaller yorar
kendi ateşimde yanmak istiyorum
one way ticket to sex town
tanıyorsun beni, tanımıyorum mesafe
ben de yıkılırsam
kendi yüzüme kapattığım kapılar
planlar değişir, hedef asla
rxckst4r
kaybedecek neyim kaldı?
sorun değil, yalnız kalmaya alışkınım
kafada bitti de, kafa da bitti




Başarılar

1x Tag Team Championship w/ Val Venis
PGW Tarihinin En Uzun Saltanatı (115+)
2023 Gimmick of The Year
2023 Sad Moment of The Year
2023 Tag Team of The Year​
Başarılar ve Promolar kısmı güncel.

Aynen kızım Ospreay'in saltanatı çok iyiydi.
 
Üst
Click here to login using your socials account