RPG Güreşçi Kariyerleri

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Bu minvalde bir konu göremediğimden açmaya karar verdim. Her şeyi @Boss’tan beklemeye gerek yok.

Tek bir mesaj altında güreşçiniz hakkındaki bilgileri, kariyerindeki gelişmeleri, başarımlarını, yazabilirsiniz.​
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
POWERHOUSE HOBBS
2-0-0
1698593739301.png
Yaş: 32
Memleket: East Palo Alto, California
Boy: 6 ft 1 in (185 cm)
Kütle: 270 lb (122 kg)

Hobbs,
Lockdown 2023 şovunda Paul Ellering’in kendisine Chairman Mr. O’Neil’ın iş teklifini götürdüğü sahne ile PGW programlarında ilk kez gözükmüş oldu.
hob.jpg


Modernlikten uzak bir mahallenin ara sokağındaki bir spor salonundayız. Aslında spor salonu olarak geçiyor fakat içeri girdiğinizde sizi büyük bir gürültü karşılıyor. Çünkü burada yeraltı dövüşleri yapılıyor. Kamera, arkadan yürüyen Paul Ellering'i çekiyor. O gürültünün içinde yürüdükçe yürüyor ve yolun sonuna vardığında havluyla terini silen birinin yanında duruyor.

Paul Ellering: Burası başımı ağrıtır. O yüzden kısa keseceğim. Talih kuşu başına kondu. Neden ve ne amaçla bilmiyorum ama Chairman seni istiyor. Dolayısıyla sana PGW güreşçisi olmayı teklif etmek için buradayım.

Karşısındaki kişi konuşacak gibi olurken Ellering hemen lafı ağzına tıkıyor.

hob2.jpg



Paul Ellering: Etkileyici bir hikayen var Will. Chairman'in gözlerini dolduran. Eğer doğru adımları atarsan, onun gözdesi olabilirsin. Önümüz Prince of PGW şovu ve belki de o prens sen olacaksın. Ama burada, bu çöplükte sürüneceğim dersen o da senin kararın. Her neyse, uğramam gereken tonla yer var. Kararını bildirirsin.

Ellering oradan ayrılırken konuştuğu kişinin Powerhouse Hobbs olduğunu görüyoruz. Hobbs onun arkasından bakarken ringe dönüyoruz.

lockds.jpg

CHAPTER I: Falls Count Anywhere (Road to Prince of PGW)
Hobbs, SUPERSTARS #7 şovunda Otis karşısında ilk maçına çıktı ve ilk maçından galip ayrıldı.

𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟒 "𝘉𝘢𝘺 𝘉𝘢𝘺" şovunda Velveteen, Christopher Daniels ve Humberto Garza gibi isimlerin bulunduğu 8 kişilik PGW orijinalleri – yeni yüzler karşılaşmasında ayakta kalan tek isim oldu. O yüzleşmede TV Şampiyonluğunun iştahını kabarttığını söyledi.


𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟓 "𝘚̧𝘪𝘬𝘦" şovundan önce yayınlanan internete özel videoda Hobbs, Jeff Hardy'nin rehabilite olduğu hastaneye mahalleden arkadaşı olan eski mahkum Jorge'yi götürdü ve Jorge, Hardy'e hayat hikayesini anlattı.

Hobbs, 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟔 "𝐾𝑎𝑓𝑎𝑚𝑑𝑎𝑦𝑑ı𝑛 ₂₄/₇" şovunda gerçekleşen Velveteen vs. Tommaso Ciampa maçına karıştı ve Velveteen'e saldırarak hedefini açıkça belli etti.
Tommaso buna fazla kafa yormamış gibi görünüyor fakat bu bir hata...

Seyircilerin arasında ortalığı hareketlendiren birisi var. Kalabalığın arasından hızla geçtikten sonra bariyerlerin üstünden atlıyor ve anca bu şekilde kameramız kendisini yakalıyor. Bu Powerhouse Hobbs! Hobbs'un burada olduğunu fark eden Tommaso, Velveteen'i bırakıyor. Velveteen dengede duramadan yere seriliyor. Hobbs hızla iplerin altından kayarak ringe giriyor. Tommaso onun üstüne koşuyor. O da ne?! Hobbs'tan Thrust Spinebuster geliyor! Hakem maçı bitirdi! Maçı sonlandırdı!

Kazanan: No Contest

hobbs-powerhouse.gif



Tommaso ensesini tutarak yerde yatıyor. Hobbs'un gözü anonsörün yanında duran PGW PURE Championship'e çarpıyor. Hiç tuşa gitmeye yeltenmiyor bile! Hobbs kendisini kemerden daha üstün gördüğünden tuşa gitmiyor bile! Hobbs hızla ringden çıkıyor ve anonsörün yanında yer alan kemerleri alıyor ve ringe geri dönüyor. Pure Kemerini umursamaz tavırlarla yere bırakıveriyor ringin içinde. PGW Television Championship'e uzun uzun bakıyor Hobbs. Bu esnada Velveteen'in ipleri tutarak ayağa kalktığını görüyoruz. Arkasını döndüğünde Hobbs kemer ile onun kafasına vuruyor! Velveteen yüzünü tutarak yerde uzanıyor!​

Hobbs, bu saldırısından sonra PGW yönetimi tarafından, Prince of PGW şovunda TV Şampiyonluğu maçına layık görüldü. Barclays Center'daki büyük karşılaşmadan önce Velveteen ile Hobbs imza töreninde bir araya geldiler ve imza töreninde gerçekleşen olaylar sonucunda Hobbs, maçın türünü Falls Count Anywhere olarak belirledi. Gerçekleşen maçı mahallesindeki arkadaşlarının yardımı ile kazanan Hobbs yeni TV şampiyonu oldu.

BAŞARILAR
PGW Televizyon Şampiyonu – 25 Kasım 2023

PROMOLAR

Hobbs’un Kitabı
Her Zaman Kendi Hesabıma Çalıştım
The Ariel Helwani Show | Konuk: Powerhouse Hobbs
PGW Basın Toplantısı: Televizyon Şampiyonluğu İmza Töreni

 
Son düzenleme:
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
20220614_NXT_Wes--ccf6970f322063c8527f705181135621.jpg


isim: wes lee
lakap: golden boy, starboy
yaş: 28
boy - kilo: 1.75 m - 86 kg
doğum yeri: dayton, ohio

PGW Kariyeri (2023-)

wes lee, pgw kariyerine mayhem #8 şovunda john morrison ile çıktığı maçla başladı. şirketin önde gelen isimlerinden john morrison'ı ilk maçında oldukça zorladı ve galibiyete de yaklaştı fakat john morrison'ın takım arkadaşı val venis, wes lee'nin galibiyetine dışarıdan müdahaleyle engel oldu. maçı john morrison kazandı. val venis ilk maçından mağlubiyetle ayrılsa da müthiş bir performans sergiledi. maçın ardından val venis ve john morrison ringde şov yaparken, val venis uygunsuz bölgesini wes lee'ye doğru açtı. buna karşılık olarak wes lee sandalye ile val venis ve morrison'a saldırıp ikisinin şovuna noktayı koydu. wes lee, bir sonraki şov olan payback #6'da mayhem ve payback brandlerinin şampiyonları val venis ile christopher daniels arasındaki maçta val venis tam bitirici hareketini yapacakken maça müdahale etti ve val venis'e engel oldu. val venis bu müdahalenin ardından maçı kaybeden isim oldu.

bir sonraki şov olan mayhem #9'a wes lee'nin val venis ile kemer maçına çıkacağı duyuruldu. sıra maça geldiğinde wes lee sarhoş, yarı baygın bir şekilde maça gelen val venis'i maç başlar başlamaz yendiği ve kemere uzandığı görüldü ancak sonrasında bunun maç öncesinde kestiren val venis'in kabusu olduğu ortaya çıktı. asıl maçta val venis'in yanında john morrison yoktu. maçta iki isim de iyi performans gösterdiler, maçı sonuna doğru hakemin yerde kalmasının ardından wes lee, val venis'e low blow yaptı. ardından sandalye kapıp ringe dalacakken uzun süredir ortalıkta gözükmeyen sami zayn'in saldırısına uğradı ve helluva kick yedi. sami zayn, wes lee'yi ringe attı. val venis de bitirici hareketini yaptı ve sami zayn'in yardımıyla maçı kazandı, kemerini korumayı başardı.

survivor series 2023 öncesi son mayhem şovu yani mayhem #10'da intercontinental şampiyonluğu etrafındaki olaylara sami zayn'de dahil oldu. val venis tam sami zayn'i aday gösterecekken wes lee partiye dahil oldu ve buna hakkı olmadığını söyledi. sonrasında val venis iki isim arasında hemen o an intercontinental şampiyonluğu için adaylık maçı olacağını söyledi. val venis'in duyurusunun ardından hemen maç başladı. wes lee ve sami zayn muhteşem bir maç çıkarıyorlar. wes lee maç içinde çok zor anlar yaşasa da kendine has stillerle, kullandığı ufak hilelerle maçı kazanmayı başarıyor ve survivor series'te val venis'in karşısına ikinci kez çıkma hakkını elde ediyor.

survivor series 2023'te iki isim intercontinental şampiyonluğu için muhteşem bir maç çıkardılar. merdiven maçında iki isim de kemere çok yaklaşsa da maçtan galip çıkmadı. iki isim de merdivenin ucunda ve kemere çok yakınken sami zayn olay yerine intikal etti ve wes lee ile val venis'in en tepesinde bulunduğu merdiveni iterek ikisini de düşürdü. wes lee, merdivene tırmanan sami zayn'e yetişmeye çalışsa da sami zayn kemeri yerinden söktü ve maçı sonuçsuz bitirdi. sami zayn maçın ardından kriz geçirerek intercontinental şampiyonluğunu yaktı ve kemeri inaktif etti. wes lee ikinci denemesinden de başarısız ayrılmış oldu.

survivor series 2023'ten sonraki payback #9 şovunda wes lee, val venis'i yatak odasında bastı. val venis'e sami zayn'i bu işe hiç dahil etmemesi gerektiğini ve onun yüzünden kemeri alamadığını söyledi. val venis'in cevabından tatmin olmayan wes lee oradan ayrılırken john morrison ile çarpıştı, ardından odadan ayrıldı.

payback #9 şovunun ardından tam bir ay ortalarda gözükmeyen wes lee, lockdown 2023 şovunda will ospreay'in open challange'ında pgw şampiyonluğu için onun karşısına dikilerek geri dönüşünü gerçekleştirdi. geri dönüşünde de müthiş bir performans ortaya koyan wes lee kemeri almaya yaklaştığı anlar olsa da maçta will ospreay'e mağlup oldu. lockdown 2023 sonrasında gerçekleşecek olan prince of pgw turnuvasında wes lee'nin de olduğu duyuruldu. prince of pgw maçında yer almak için rakibinin roman reigns olacağı belli oldu. payback #14 şovunda wes lee debutunu gerçekleştiren shane mercer'e karşı çıktığı maçı kazandı ve payback #15'te karşılaşacağı roman reigns öncesi momentum topladı.

devam ediyor...

maç istatistikleri:

john morrison def. wes lee (mayhem #8)
val venis (c) def. wes lee - intercontinental championship match (mayhem #9)

wes lee def. sami zayn - #1 contendership match for intercontinental championship (mayhem #10)
val venis (c) vs. wes lee, ended in a no contest - ladder match for intercontinental championship (survivor series 2023)
will ospreay (c) def. wes lee - steel cage match for pgw championship (lockdown 2023)
wes lee def. shane mercer (payback #14)
roman reigns def. wes lee - prince of pgw tournament match (payback #15)

başarıları:

not yet.

promoları ve konuşma gösterileri:

golden boy
end in mind
inziva: part I
 
Son düzenleme:

Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,890
Mesajlar
9,958
Beğeni sayısı
1,445
PG Nakit
385
1
tumblr_inline_o2t4771z4C1sn9y28_1280.png


Adam Cole

Yaş:
34
Doğum Yeri: Lancaster, Pensilvanya
Boy-kilo: 1.80, 88 kg
Güncel Durum: Heel

İstatistik: 3-2
Adam Cole def. Tensai - SUPERSTARS #5
Nigel McGuinness def. Adam Cole MAYHEM#8
Adam Cole def. Jeff Hardy MAYHEM#10
Team PAYBACK def. Team MAYHEM Survivor Series 2023

Championship Scramble Match - Val Venis def. Crazzy Steve, Adam Cole, Tommaso Ciampa, Taylor Rotunda, Bron Breakker Lockdown 2023

Promolar & Konuşma Gösterileri

Prolog, Desmond Wolfe Saga

bum
Kangren
Payback'e Davetlisiniz
PAYBACK Ateşi!
Sokak Köpekleri
İkimizden Biri Yok Olana Dek
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Merdivenim Oldu Geride Bıraktıklarım
Seni Baştan Yarattım, Şimdi Yok Edeceğim

(Henüz) İsimsiz Saga
F*CK YOU COLE

Twitch Yayınları
Twitch Yayını w/ Val Venis
 
Son düzenleme:

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels

1698598242186.png

Yaş: 53
Memleket: Gökyüzü.
Boy: 6 ft (183 cm)
Kütle: 224 pounds (102 kg)
İstatistik: 17-0-3


MAÇ LİSTESİ:

-golden ticket match for pgw world television championship- Christopher Daniels def. John Morrison, Samoa Joe, LA Knight (Mayhem #1)
Christopher Daniels & LA Knight def. Cody Rhodes & Randy Orton (Mayhem #2)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. Cody Rhodes (Payback #2)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. Jack Swagger (Payback #3)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. Goldberg (SummerSlam 2023)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. Dean Ambrose (Payback #4)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. Danhausen (Payback #5)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. The Dream & Jack Swagger (Bad Blood 2023)
-champ vs. champ match- Christopher Daniels def. Val Venis (Payback #6)
-for pgw world television championship- Christopher Daniels def. John Morrison (Payback #7)
-streak on the line- Christopher Daniels def. Tommaso Ciampa (Payback #11)
-for pgw world television championship- Velveteen def. Christopher Daniels (Lockdown 2023)
-prince of pgw tournament first round match- Christopher Daniels def. Eddie Kingston (Superstars #8)
-prince of pgw tournament final match- Humberto Garza def. Christopher Daniels & Roman Reigns & Hangman Page (Prince of PGW 2023)
-no disqualification match- Christopher Daniels def. Wes Lee (Double or Nothing 2023)
-#1 contendership for world heavyweight championship match- Christopher Daniels def. LA Knight (Payback #22)
-for world heavyweight championship- Alberto ''El Patron'' Del Rio def. Christopher Daniels (Money In The Bank 2024)
Christopher Daniels def. Will Ospreay (Payback 20'24)
-submission match for world heavyweight championship- Christopher Daniels def. Alberto ''El Patron'' Del Rio (One Night Stand 2024)

-pgw civil war match- Team PGW (Mayhem, Uso, Rhodes, Del Rio, Daniels) def. Team Chairman (Lee, Venis, Gacy, Goldust, Angelico) (Civil War 2024)

KARİYER:

Debut - PGW World Television Kemerini Kazanma Süreci

''The Fallen Angel'' Christopher Daniels, PGW debutunu 11 temmuz 2023 tarihli Mayhem #1 şovunda gerçekleştirdi. Şovun erken safhalarında Jim Cornette tarafından Television kemeri için yapılacak Altın Bilet maçına duyurulan Daniels, ilk görünümünü bu maç esnasında gerçekleştirdi ve çıktığı maçta John Morrison, Samoa Joe ve LA Knight'a karşı Fatal 4 Way maçı kazandı. Ertesi hafta gerçekleşen Mayhem #2 şovunda tekrar sahneye çıkan Daniels; Randy Orton, Cody Rhodes ve LA Knight arasında bir takım maçı konusu dönerken ringe gelmiş ve LA Knight'ın partneri oldu. Bu maçta Randy Orton ile Cody Rhodes arasında çıkan olaylar sonucunda galibiyeti alan tarafta yer aldı. Bu maçtan üç gün sonra gerçekleştirilen Fury (Payback) #1 şovunda Television kemeri için yapılan diğer altın bilet maçının sonunda kazanan Cody Rhodes'a göz dağı vermek için sahneye çıktı. O konuşmasını yaparken lafını kesen Cody Rhodes, ona kemer maçını haftaya yapmayı teklif edince Christopher Daniels alaycı bir biçimde bu isteği kabul etti. Bir sonraki hafta Payback #2 şovunun Main Event kısmında Cody Rhodes ile Television kemeri için karşılaşan Daniels bu maçtan galip ayrılmış ve sadece PGW World Television Champion olmakla kalmayıp, PGW sınırları içerisindeki ilk şampiyon olma özelliğini kazandı.

PGW World Television Champion 1/3 & Serinin Başlangıcı

1706175835693.png

Ertesi hafta gerçekleştirilen Payback #3 şovunu şampiyon olarak açan Daniels, bu şovda sıradan bir şamipyon olmayacağını belirtti ve mümkün olduğu sürece Open Challenge'lar açacağını duyurdu. Bu Open Challenge'ların ilki Jack Swagger ve Muhammad Hassan rakipliğe talip olur ve aynı segment Daniels vs. Swagger maçının duyurulması ile sonlandı. Bu segmentin hemen ardından gerçekleşen maçta kemerini Jack Swagger'a karşı koruyan Christopher Daniels üst üste dördüncü maçından da galip ayrıldı. Bu şovdan üç sonra gerçekleşen SummerSlam 2023'te Christopher Daniels kemerini Jack Swagger ve Cody Rhodes'un müdahaleleriyle git geller yaşanan bir maçta Goldberg'e karşı savundu. Bu şovdan sonra kısa süreliğine Mayhem #5'te de görünüm sergileyen Daniels, şirketin en üstündeki mücadeleden yara alacak olması gündemde olan Mayhem şovunun şampiyonlarından gelen saldırıda diğer Payback şampiyonları ile beraber pusuya düştü ve şovu yerde kapattı. Sonraki görünümü olan Payback #4'te Open Challenge açmak için tekrar ringe çıkan Christopher Daniels, kemerini Dean Ambrose'a karşı korudu.

PGW World Television Champion 2/3 & Velveteen 1/2

badblood.png


Bir sonraki hafta, Payback #5 şovunda ise Christopher Daniels kemerini bir kez daha korudu. Christopher Daniels'ın henüz yenilgi yüzü görmeden aldığı yedinci galibiyetinde rakibi Danhausen'dı. Galibiyetinin ardından ona ekrandan seslenen Velveteen ile aralarında içe dönük bir konuşma gerçekleştirirken Daniels bir anda Jack Swagger tarafından saldırıya uğradı ancak Jack Swagger ona bitirici hareketini yapmak isterken durumu tersine çevirdi ve bu segmenti ayakta kapattı. Bir sonraki görünümünde ise Bad Blood 2023 şovunda, Jack Swagger ve Velveteen'e karşı üçlü bir maçta kemerini bir kez daha başarıyla savundu. Aynı şovun devamında ise gecenin sonunda PGW kemeri için maça çıkacak olan Cody Rhodes'u ziyaret etti ve onu destekleyici bazı söylemlerde bulundu. Bu şovdan sonra Payback #6'da tekrar karşımıza çıktı ve dönemin Intercontinental kemerinin sahibi Val Venis ile bir ''Champion vs. Champion'' maçında karşılaştı. Şampiyonların savaşında gülen isim bir kez daha Christopher Daniels oldu. Maçın ardından bir konuşma gerçekleştiren Christopher Daniels, o dönem patlak vermiş Payback vs. Mayhem mücadelesini anlamsız bulduğunu söyledi ve içinde bulunmasına karşın ne Payback'i, ne de Mayhem'i desteklemeyeceğini açıkladı. Ertesi hafta, Payback #7 şovunun başında dönemin PGW şampiyonu Goldberg konuşmasını yaparken ringin kenarından dinleyenler arasında Christopher Daniels'ta vardı. Goldberg tarafından bir önceki hafta yaptığı açıklama için eleştirilen Daniels, bunu pek umursamadı. Aynı şov arka alanda Payback güreşçileri arasında gerçekleşen bir segmentte gözükmesine karşın bir aksiyonda bulunmadı, ancak aynı şovun main eventinde bir kez daha gördüğümüz Christopher Daniels inanılması güç şeyler başardı. Öncelikle ringe gelip Brand mücadelesi hakkında tekrardan birkaç kelam eden Daniels fikrinin değişmediğini açıkça belirtti. Ve bütün bu mücadeleler arasında kendi savaşını sürdürmeyi seçen Daniels, bir kez daha Open Challenge açtı. Bu sefer Open Challenge'a cevap veren isim John Morrison oldu. Teknik olarak Payback vs. Mayhem sayılabilecek bu maça Mayhem tarafından beş kişi karıştı. Christopher Daniels'ın kaybetmesi için ringe dalan isimler başta Nigel McGuinness, John Cena, Jeff Hardy ve Val Venis'ti. Christopher Daniels'ın yardımına ise hiçbir Payback güreşçisi gelmemişti. Val Venis ve John Morrison'ın bitirici hareketlerinden sonra gelen tuşu atarak Daniels tüm PGW evrenine şok geçirtmişti. Bu Kick-out'ın ardından ringe doğru gelen yaklaşık yirmi tane Payback tane güvenlik görevlisi, ve Nigel McGuinness ile olan kişisel kavgasından ötürü bir anda orada beliren Adam Cole'un desteğiyle ilk dalgadaki dört kişiyi yıkan Daniels'ın Morrison ile olan mücadelesi tekrar 1v1'e dönmüşken maça bir Mayhem ismi daha karıştı. Christopher Daniels'a saldırmak için gelen isim bu sefer Stardust'tı, ancak onun hamlesinden de sıyrılarak kaçan Daniels önce Stardust'ı alt etmiş ve ardından John Morrison'a bir Best Moonsault Ever uygulayarak tuşa gitmiş ve bu mücadeleden imkansızı başararak galip ayrıldı.

PGW World Television Champion 3/3 & Velveteen 2/2 & Serinin Sonu (Lockdown 2023 Süreci)


1706175961595.png


Christopher Daniels'ın bir sonraki görünümü Survivor Series 2023'te gerçekleşti, görüntüsünü görmedik ancak efsanevi Dream vs. Velveteen mücadelesinin maç boyu kendi ağzından kimliğini gizleyerek anlatıp segmentin sonunda kendisini belli etti. Bir sonraki görünümü olan Payback #9 şovunda Christopher Daniels, Velveteen'e karşı olan komplonun sorumlusu olarak ifşalandı. Payback #10'da ise Velveteen ile arasında geçen mücadele oldukça gerildi ve Velveteen'e karşı akıl oyunlarına başvuran Daniels rakibinin kalesini içten fethettiği segmentin sonuna doğru çok sert bir Headbutt'a maruz kaldı. Arka alan görevlilerinin ayırdığı bu müdahaleden Daniels, burnunun kanamasıyla kurtuldu. Ertesi hafta Payback #11'de Christopher Daniels, Non-Title bir maçta Tommaso Ciampa'yı mağlup etti ve namağlup ilerleyen yolculuğunda galibiyet serisini 11 maça çıkardı. Daniels adına galibiyetle sonuçlanan bu maçın sonlarına doğru, Velveteen ringe müdahale ederek Ciampa'nın dikkatini dağıttı. Galibiyetine gölge düşüreceği gerekçesiyle Velveteen ile maç ortasında tartışmaya başladı ve bir anda Ciampa'nın saldırısına maruz kaldı. Ancak bu saldırıyı tersine çevirdi ve Tommaso Ciampa'yı önce bir Angels Wings ve hemen ardından Best Moonsault Ever ile mağlup etti. Galibiyeti de Velveteen'in yardımı sayesinde değil, kendi hakkıyla kazanmış oldu. Maçın ardından Christopher Daniels sevincini yaşarken Tommaso Ciampa ona tekrar saldırdı, bu saldırının sonunda ringe gelen Velveteen ise Daniels'a yardım edecek gibi yapıp bir anda bitirici hareketi olan Death Valley Driver'ı uyguladı. Christopher Daniels bu yaşananların ardından şovu yerde kapattı. Bir sonraki Payback şovunda (#12) meditason yaparken şarkı söylediği anda görüntülenen Christopher Daniels'ın bu içsel yolculuğu Velveteen'in müdahalesi ile yarıda kesildi. Payback #11'de olduğu gibi Velveteen, Christopher Daniels'a karşı bir kez daha akıl oyunu yapmak istedi ancak bu sefer isteği çok kötü bir şekilde ters tepti. Yarıda kesilen meditasyonu sonucu çılgına dönen Christopher Daniels, Velveteen'i adeta haşat etti. Döverek arena turu yaptırdığı Velveteen'i en son arenanın otoparkında kanlar içerisinde baygın halde yerde bıraktı. Christopher Daniels'ın bir sonraki görünümü Lockdown 2023 şovunda gerçekleşti. Bu şovda PGW World Television unvanını korumak için Velveteen ile bir Shark Cage maçına çıkan Christopher Daniels, PGW sınırlarındaki ilk yenilgisiyle tanıştı. Velveteen'in maçın sonunda yaptığı akılcı hamlenin ardından maçı kaybeden Daniels, hem kemerini kaybetti hem de galibiyet serisi sonlandı.

Prince of PGW 2023 Süreci

1706175979260.png


Bu zaman aralığında PGW'un kendi resmi internet sitesinden Christopher Daniels, Prince of PGW turnuvası için duyuruldu. Nadirliği açısından tarihi yenilginin ardından Christopher Daniels'ı bir sonraki gördüğümüz şov ise Payback #14'tü. Aylar süren bir düşmanlığın ardından, çıktıkları maçta onu mağlubiyetle tanıştıran Velveteen'in konuşmasını bölerek girişte belirdi. Beklenilenin aksine oldukça sakin davranan Daniels, nefret ettiğini söylemesine karşın Velveteen'i tebrik etmek ve gelecekte kemer yüzünden yaşayabilecekleri konusunda uyarmak için oradaydı. Daniels'ın bu uyarısı çok değil, sadece birkaç dakika sonra haklılığını gösterdi çünkü sırası ile Tommaso Ciampa, Taylor Rotunda, Christopher Daniels'ın Prince of PGW turnuvasındaki ilk tur rakibi Eddie Kingston ve Powerhouse Hobbs; teker teker ringe geldiler ve insanların Daniels ile Velveteen arasında yaşananlardan sıkıldığını belirten ve şirketin yeni kanlara ihtiyacı olduğunu söyleyen, bununla da kalmayıp Velveteen'i kemer ile alakalı tehdit eden söylemlerde bulundular. Dörde karşı iki kaldıkları bu durumda Daniels ile Velveteen zordan doğan bir müttefikliğin içerisinde sırtlarını birbirine dayamışken ringe giren isimlere iki kişi daha eklendi. Bu sefer gelenler Batista ile Humberto Garza'ydı ancak onlar Daniels ile Velveteen'in karşısında değildi. Bu noktadan sonra ringin içerisinde adeta bir arbede çıktı ve Powerhouse Hobbs'ın tek başına ayakta bitirdiği bu sekansta Christopher Daniels çok varlık gösteremeden Hobbs'tan aldığı darbe ile ringin dışına düştü ve bu şovu böyle kapattı. Bu şovun ardından Superstars #8'te tekrar sahneye çıkan Christopher Daniels, Prince of PGW turnuvasının eleme maçında Eddie Kingston'a karşı rahat bir galibiyet aldı ve final maçına çıkmaya hak kazandı. Aynı zamanda Eddie Kingston'ın Payback #14'te söylediklerinin altında da kalmamış oldu. Christopher Daniels'ın sonraki görünümü bu turnuvanın finaline çıktığı Prince of PGW şovunda gerçekleşti. Hangman Adam Page, Roman Reigns ve Humberto Garza'nın da yer aldığı final maçından önce diğer üç katılımcının da kesitlerinin olduğu bir mini segmentte konuşmasına yer verilen Daniels, oldukça çekişmeli ve ortada geçen final maçının sonuna doğru Wes Lee'nin dışarıdan müdahalesi sonucunda yerde kalıp maçı kaybetti. Maçın bitişinin ardından Wes Lee fark etmese de Christopher Daniels'ın ona bakışları oldukça dikkat çekti.

vs. Wes Lee (Double or Nothing 2023 Süreci)

1706175997423.png


Dikkat çektiğini söylediğimiz bakışları Christopher Daniels'ın bir sonraki görünümü, yani Payback #17'de anlam kazanıyor ve müdahale edip sonucuna etki ettiği başka bir maçın ardından seyircilerle selamlaşan Wes Lee'ye elini uzattı ve Lee onun elini tutunca kılık değiştirerek bir saldırı gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği saldırının ardından da yerdeki Wes Lee'nin yüzüne bağırırken oldukça tehditvari bir biçimde konuşarak mesajını açıkça iletti. Bu süreçte aynı zamanda Slammy Awards 2023 şovu da gerçekleşti, Christopher Daniels geceyi iki ödülle kapattı. PGW halkının oylarıyla Talker of the Year, ve Velveteen ile olan mücadelesiyle Rivalry of the Year ödüllerine layık görüldü. Talker of the Year ödülünü almaya geldiğince oldukça duygusal demeçler veren Daniels izleyenleri şaşkınlık içerisinde bıraktı. Ödülü almasının ardından arka alana döndüğünde Rivalry of the Year ödülü için tekrar adı anons edildiğinde gitmeyi başta düşünmese bile Velveteen'in şarkısının çalmaya başlamasıyla hızla girişe doğru yol aldı. Daniels sahneye tekrar çıktığındaysa Velveteen çoktan ödülü almıştı ancak Daniels buna müsaade etmedi ve ikili arasında uzun bir süreden sonra tekrar düşmanlık sinyalleri belirdi. Ancak bu belirti çok uzun sürmedi çünkü ikiliyi bölmeye gelen bir isim vardı, ve o da Wes Lee'den başkası değildi. Wes Lee ikiliyi ayırmak yerine kürsünün olduğu tarafa geçip konuşarak kendi şovunu yapmaya başlamıştı ki Daniels ile Velveteen kariyerlerinde ikinci kez aynı safta yer aldı ve Wes Lee'ye saldırıp onu yerde birlikte tekmelediler. Seyircileri bu şekilde tekrar duygulandıran Daniels, Velveteen ile Wes Lee'yi hırpaladıktan sonra tekrar ödüle doğru koştular ve aynı anda tutup birbirlerine manidar bir biçimde sırıttılar. Daniels ile Velveteen'in tek gecelik bu buluşmasının ardından bu sefer takvim Payback #19 şovunu gösteriyordu. Superstar #11'de Christopher Daniels'a verdiği röportaj esnasında bu şov için yüzleşme teklif eden Wes Lee istediğini aldı. Gecenin Main Event'ini açan Daniels, konuşmasını gerçekleştirirken Wes Lee onu böldü ve ikili birbirlerine oldukça sert sözler sarf ettiler. Double or Nothing şovunda gerçekleşecek bir maçında sinyallerini veren ikilinin bu karşılıklı restleşmesinin ardından Christopher Daniels arkasını dönüp ringi terk edecekti ki Wes Lee'nin ona küfretmesiyle beraber yeniden önünü döndü ancak Wes Lee'nin saldırısına maruz kaldı. Wes Lee ringin içerisinde Christopher Daniels'ın adeta suyunu çıkardı ve vücudunda zarar görmedik bölge bırakmadı. Sandalyeyle, çelik basamaklarla, merdivenle envai çeşit hasar alan Christopher Daniels şovu yerde kapattı. Bu şovun ardındansa Daniels'ı bir sonraki görüşümüz, ikilinin sonraki karşılaşmasının gerçekleştiği Double or Nothing 2023 şovundaydı. Şovun posterini de süsleyen bu maç, açık ara şovun en şiddetli mücadelesiydi. Maçın erken safhalarında ipler Wes Lee'nin eline daha çok yakışsa da Daniels durumu maçın ortasında dengeledi ve son kısmına geldiğimizde üstünlüğü eline aldı. Rakibinin eline kesici bir cisimle yıldız çizmek gibi sıradışı bir saldırının yanında, iki Angel's Wings ve iki Best Moonsault Ever uygulayarak maçın galibi olmayı başardı. Böylelikle de hem Prince of PGW 2023'ün, hem de Payback #19'un intikamını da almış oldu.

vs. Alberto Del Rio & World Heavyweight Kemerini Kazanma Süreci 1/2 (Money In The Bank 2024 Süreci)

1706176009268.png

Takvimler 05 Ocak 2024'ü gösteriyordu, yani yeni yılın ilk Payback şovu olan Payback #20'yi. Double or Nothing 2023'deki galibiyetin ardından tempoyu yükselten The Fallen Angel, durmaya niyetli değildi. DoN şovunda World Heavyweight Championship unvanını Humberto Garza'dan geri alan Alberto El Patron, Payback #20'yi açan isim oldu. İkinci kez kazandığı unvanının kutlamasını yaptığı konuşmayla gerçekleştiren El Patron, konuşmasını bitirdikten sonra ringi terk etmek üzereyken ''One More Step Before The End'' duyuldu ve Christopher Daniels girişte belirdi. El Patron'u oldukça aşağılayıcı konuşan Daniels, hedefinin Patron'un omzundaki unvan olduğunu açıkça belirtti. Ancak bunu söylediği anda Alberto'nun son derece acımasız saldırısına maruz kaldı. Alberto hakkını yedirmek istemiyormuşçasına adeta zıvanadan çıktı ve Christopher Daniels toz duman oldu. Bu şov bu şekilde geçilirken Daniels bu işi burada bırakmamaya kararlıydı. Payback #21'de Alberto El Patron ve LA Knight arasında gerçekleşen mücadeleye kendisi gelmese bile benzerlerini göndererek, çeşitli akıl oyunlarıyla Alberto'nun aklına giren Daniels maçı da kaybetmesine sebep oldu. Maçın ardından girişteki dev ekrandan arenaya bağlanan Daniels, Alberto'ya tekrardan göz dağı verdi ve bu sefer rakibini korkudan salgılanan terlerinin arasında çaresiz bıraktı. İkili arasındaki ikinci düello bu şekilde sonlandı. Üçücü yüzleşmeleriyse bir sonraki hafta, Payback #22'de yaşanacaktı. Ringe gelen Christopher Daniels, bulunduğu yerden Alberto El Patron'a ve onun unvanına üçüncü kez gözdağı verdi. Geçen hafta yaşananların ardından Daniels'ı umursamaz görünen Patron, bu sefer onun meydan okumasını kabul etti. Ancak ikilinin konuşmasını LA Knight böldü. Christopher Daniels'ın akıl oyunlarının arasında geçen hafta El Patron'u mağlup eden Knight, ringe gelmeyi kendisine hak görüp ikilinin arasına dahil oldu ve World Heavyweight unvanı için bir adım attı. Ringdeki karmaşanın dozajı artarken bu sefer girişte bunu sonlandırmak için Mr. O'Neil belirdi. Ve aynı akşamın Main Event'i için Christopher Daniels ve LA Knight arasında bir Contendership maçı duyurdu. Bu segment böyle sonlanırken akşamın Main Event'inde Christopher Daniels, LA Knight'ı kolay mağlup ederek maç için zaten kazanmış olduğu hakkı perçinlemiş oldu. Payback #22 ve Money In The Bank şovlarının arasında yer alan Superstars #16'da ise duyurulan bu maç için özel hakem olarak LA Knight, bizzat Titus O'Neil tarafından atandı. Bütün bunların ardından Money In The Bank şovuna geçildi, şovdaki Alberto Del Rio vs. Christopher Daniels maçı ortada giderken maçın özel hakemi LA Knight ve Del Rio arasında bir tartışma yaşandı ve Knight, Del Rio'ya bitirici hareketi olan Gravy Train'i uyguladı ve maçı terk etti. Ancak maça olan müdahaleler bununla sınırlı kalmadı. Aynı gece Money In The Bank çantasını kazanan, Daniels'ın eski bir düşmanı olan Wes Lee elindeki çantayla beraber girişte gözüktü. LA Knight'ı geri ringe dönmek konusunda ikna edemese de ringe yine de girdi. Bunun ardından Christopher Daniels ile aralarında yaşanan sürtüşme de Daniels onun müdahalesini püskürtmeyi başarsa da bu esnadaki dikkat dağınıklığını değerlendiren Del Rio önce Daniels'a bir low blow uyguladı ve ardından Cross Armbreaker pozisyonuna aldı. Bu sırada ringe ikinci bir hakem de girdi. Christopher Daniels buna karşı yine de pes etmedi ancak hamleden de kurtulamadı ve bilincini kaybederek maçı da kaybetmiş sayıldı.

vs. Alberto Del Rio & World Heavyweight Kemerini Kazanma Süreci 2/2 (One Night Stand 2024 Süreci)

1708165383981.png



Money In The Bank şovunda yaşananların ardından takvimler 2 şubat 2024'ü, yani Payback #23'ü gösterdiğinde Christopher Daniels'ın bu işi burada bırakmayacağının da mesajı verilmişti. Nitekim şovun ana olayında Alberto Del Rio ve Jeff Hardy arasında gerçekleşen Champ vs. Champ maçına damga vuran isim Daniels'tan başkası değildi. Maç normal seyrinde giderken önce arenanın gidip gelen ışıkları, sonra Daniels'ın görüntüsünden önce gelen sesi Del Rio'nun dikkatini dağıttı. Del Rio bunlara karşın maçı sürdürmeye devam ederken Daniels dozajı arttırdı ve bu sefer devreye görüntüler girdi. Maç esnasında dev ekrana yansıyan görüntüde Daniels, Ricardo Rodriguez'i kaçırmış ve bir depoya onu hapsetti. Bununla da yetinmeyip Del Rio'ya akıl oyunları oynuyordu. Maçın gerçekleştiği ringin dört köşesinden ayrı ayrı ışıklar çıkarken Daniels, Del Rio'dan bir köşe ve renk seçmesini söyledi. Eğer Del Rio doğru köşeyi seçemezse Ricardo Rodriguez'e görüntüde gözüken bir karışımı içirmekle tehdit ediyordu Daniels onu. Del Rio bir seçim yaptı ancak bu doğru seçim değildi ve sonucunda Christopher Daniels karışımı Ricardo'ya içirerek Del Rio'ya en büyük darbesini vurmuştu. Böylelikle Jon Moxley, Santana ve Ortiz'in de karıştığı ringin içersindeki Champ vs. Champ maçını Jeff Hardy'nin kazanmasındaki en büyük sebep oldu belki de. Ertesi hafta, Payback 20'24 isimli özel şova geçtiğimizde Christopher Daniels, Alberto Del Rio'nun gözükmediği bir şovda yine büyük rol oynadı. Kontratının son günü olduğu bilinen Will Ospreay, şovu açan isim oldu ve o dönem sürtüştüğü Roman Reigns'e bir mesaj gönderiyordu ancak onu bölen isim Christopher Daniels oldu. Daniels oldukça agresif söylemlerde bulundu ve bir reyting ilahı olduğunu, PGW'nin bugünlere gelmesindeki ana element olduğunu söyledi. Her iki isimde PGW'nin ilk gününden beri onun içindeydi ancak yolları ilk defa o gün kesişti. Nitekim ikili arasında ufak bir sürtüşme varken Ospreay, Daniels ile uğraşmaya değmeyeceğini düşünürken Daniels ona bunu sınama teklifi sundu ve Ospreay'e kimin kimden iyi olduğunu göstermek için tek celse tek vuruş tadında teke tek bir maç teklif etti. Will Ospreay ise bu teklifi geri çevirmedi ve ikili aynı şovun Main Event bölümünde tekrar karşılaşıp sözleştikleri maçı gerçekleştirdiler. Oldukça çekişmeli geçen bu maçı Christopher Daniels temiz bir şekilde kazandı ve manevi olarak şirketin bayrağını Will Ospreay'den teslim aldı. Daniels galibiyete sevinmeye bile yeltenmeden ringden çıkıp giderken onun arkasından Ospreay'e Roman Reigns saldırdı ve maçta bitkin düşmüş Ospreay'i zorlanmadan yere serdi. Reigns saldırısına devam edecekken Daniels bu esnada ringe geri döndü ve Ospreay ile beraber Roman Reigns'i etkisiz hale getirdiler. Bunun ardındansa Daniels, Ospreay'in elini havaya kaldırarak Ospreay'in kontratı sonlanırken onu onore etmiş oldu. Şov bu görüntülerle sonlandı. One Night Stand öncesi son şov olan Payback #25'te ise Christopher Daniels gözükmedi ancak Alberto Del Rio oradaydı ve Ricardo'yu Daniels'ın elinden kurtardığını gösterdi. Bununla da yetinmedi ve Christopher Daniels'ın daha önce ona karşı yaptığı akıl oyunlarından birinde kendi kopyası niteliğinde kullandığı üç tane kel kişiyi yakaladığını gösterip üçüne vurarak sırtlarında bir beyzbol sopası kırdı ve Christopher Daniels'a karşılaşma öncesi son mesajını bu şekilde vermiş oldu. İkili bu olayın ardından One Night Stand'de, World Heavyweight Championship'in ortada olduğu Submission Match'te karşılaştı ve Christopher Daniels rakibini Koji Clutch ile pes ettirerek maçın galibi ve kemerin yeni sahibi oldu. Sekiz aylık macerasının ardından, Will Ospreay galibiyeti ile sinyallerini verdiği zirveye kemeri kazanarak resmi bir şekilde yerleşmiş oldu. Seyircilerin ayakta alkışladığı bu zaferin ardından görüntüler kapanırken, şovun hemen devamında Christopher Daniels'ı arka alanda yeniden gördük. Öncelikle galibiyetini kutlayan şovun özel yöneticisi Paul Heyman ile Wes Lee'nin ve Cash In'in konusunun geçtiği ufak bir sekans yaşayan Daniels, bunun hemen ardından Velveteen Dream ile karşılaştı. Başta biraz daha dostane yaklaşan ikili, Dream'in World Heavyweight unvanına bakmaya gelmesini söylemesiyle yerini gerginliğe bıraktı ancak herhangi bir fiziksel olay yaşanmadan bu Segment'de sonlanmış oldu.

BAŞARILAR:

1x World Heavyweight Champion (güncel.)
1x PGW World Television Champion (first ever.)
PGW tarihinin en uzun üçüncü kemer saltanatı. (93 gün.)
PGW tarihinin en uzun galibiyet serisi. (11 maç.)

1x Talker of the Year (Slammy Awards 2023)
1x Rivalry of the Year (vs. Velveteen, Slammy Awards 2023)

PROMOLAR:


The Fallen Angel
düşmüş meleğin yükselişi pt.1
A Little Impatience (w/ Cody Rhodes)
düşmüş meleğin yükselişi pt.2
Kaos
İyi Geceler Öpücüğü (w/ The Dream & Jack Swagger)
Robert James Fischer
Göz Perdesi (Gündüz Düşü Kasetleri Vol.1)
yükselmiş meleğin düşüşü (düşmüş meleğin yükselişi pt.3)
İllüzyon (Gündüz Düşü Kasetleri Vol.2)
Asansör Boşluğundan Beş Ay
Ventral Teg-Mental Bunalım
bir dilek tut (w/ Wes Lee)
Kaos 2 (Gündüz Düşü Kasetleri Vol.3)
Meksika Açmazı (w/ LA Knight & Alberto El Patron)
Varoluşun Karşı Konulmaz Hafifliği

Onunla Benim Aramda
Baba (Gündüz Düşü Kasetleri Vol.4)
düşmüş meleğin yükselişi pt.4
Savaş?
Tercih
Maymunlar Cehennemi (w/ Cody Rhodes)

Kalp Atışlarında Ritim Bozukluğu
 
Son düzenleme:

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
45
Mesajlar
6,736
Beğeni sayısı
1,840
PG Nakit
865
"The Penis" Val Venis

8b217699dbfd39c2868724b224db63d9_crop_north.jpg


Yaş: 52
Boy: 1,90
Kilo: 111
Penis: 18 cm (sakin olun, kalkmış hali)


MAÇLARI

(5 - 1 - 5)

United Empire w/ Bea Priestley def. Tyler Reks & Val Venis (Mayhem #1)
Elimitation Tag Team Match for Tag Team Championship Match - Garza's def. Aussie Open, The Sex (Summerslam 2023)
Tag Team Championship #1 Contender Match - Aussie Open w/ Bea Priestley def. The Sex (Mayhem #6)

PGW Intercontinental Championship Steel Cage Match - Val Venis def. Jeff Hardy (Mayhem #6)
Intercontinental Championship - Val Venis def. MJF (Free-Style)

Champion vs. Champion "PGW Television Champion" Christopher Daniels def. "PGW Intercontinental Champion" Val Venis (Payback #6)
Intercontinental Championship - Val Venis def. Wes Lee (Mayhem #9)
Ladder Match for Intercontinental Championship - Wes Lee vs. Val Venis - No Contest (Survivor Series 2023)
PGW Tag Team Championship - The SEX def. Humberto Garza & Matt Riddle (Payback #12)
Championship Scramble for PGW PURE Championship - Val Venis def. Crazzy Steve, Adam Cole, Tommaso Ciampa, Taylor Rotunda, Bron Breakker (Lockdown 2023)

PGW PURE Championship - Tommaso Ciampa def. Val Venis (Lockdown 2023)


BAŞARILARI

1 kez PGW Kıtalararası Şampiyonluğu (39 gün)
1 kez PGW Takımlar Şampiyonluğu (Hala)
1 kez PGW PURE Şampiyonluğu (1 gün)


PROMO / KONUŞMA GÖSTERİLERİ


Val Penis & Tyler Seks
Vıcık Vıcık
Meçhuliyet ve DOMAL!
Hevesi Kırılmış Bir Penis
Islak Rüyalar: Alexa Bliss
seks arka alanda
Ring for SEX
SEXIEST CHAMP!
Freestyle Sex
gerdek gecesi
O Benim Kocam!
gece piyasası
Başka Tür Bir Bağ
Kurtulmak Mı?
Sana Bekaretimi Nasıl Kaybettiğimi Anlatayım
Grup Sex Mi, 31 Mi?
Bu Gördükleriniz De... Arkadaşlarım
ben bende değilim ama seninleyim
 
Son düzenleme:

jaques

çlk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
3,135
Beğeni sayısı
915
PG Nakit
80
Konum
Antalya
''El Jefe'' Angel Garza

ddptz0d-bf86efde-0a68-4143-ba40-20dc9943bf4c.png


yaş: 31
boy - kilo: 1.80 m , 93 kg
doğum yeri: monterrey, meksika

başarılar:

world heavyweight champion (still)
first ever pgw tag team champion w/ humberto (37 days)

kariyer özeti:

açılış ve summerslam'e kadar olan süreç


pgw'nun ilk kontrat imzaladığı isimlerden birisi olan angel garza şirketteki kariyerine kuzeni humberto garza ile başladı. bu süreçte dean ambrose ile bir sürtüşme yaşayan garza, kuzeninin kendi köşesinde olduğu bir maçta ambrose'u yenmeyi başardı ve sonraki süreçte maçlarını baltalamaya çalışan ambrose'u pusuya düşürüp dayak manyağı yaparak başından def etmeyi becerdi. bundan sonraki süreçte altın bilet kazanarak kuzeni humberto ile birlikte pgw takımlar şampiyonluğunun favorileri oldular. summerslam'de ise maça üçüncü olarak giren the sex'e rağmen galibiyeti bulup pgw'nun ilk tag team şampiyonları oldular. summerslam'in ana olayında ise chavo guerrero'nun pgw kemerini almasını sağlayıp üçlü bir işbirliğine imza attılar.


bad blood'a uzanan süreç

bastıkları maçta kemeri almasına engel oldukları walter ile garza kuzenler bir rekabete girdi ve sonuç olarak bad blood'da walter'ın karşısına angel garza çıktı. walter'a yenilen angel garza aynı gece chavo guerrero'nun yanında pgw şampiyonluğu maçında bulundu. cody'nin kemeri almasını engelledi ve chavo'nun kemeri korumasına neden oldu. bu olanlardan sonra angel ortadan kayboldu. kuzeni humberto takımlar şampiyonluklarını tek başına savunmak zorunda kaldı ve kemerleri kaybetti.


alberto'yu meksika'ya kaçırışı - kartel olayları (survivor series süreci)

herkesin ortada yok diye düşündüğü angel garza aslında alberto el patron'u ve onun menajeri alexa bliss'i meksika'ya kaçıran kartelin başına geçmiş bir şekilde pgw ekranlarında tekrar gözüktü. tüm bu kaçırılma olaylarını javier ve oscar solano'ya yaptıran garza, alberto ve alexa'yı resmen rehin aldığı bu sürecin sonunda onlara kimliğini açıkladı. anne tarafından dedesi olan salvador solano'nun vefatından sonra solano kartelinin başına geçtiğini ve bir yandan da güreşe başlamasına vesile olan diğer dedesi humberto garza senior'un anısını yaşatmak istediğini belirtti. alberto'nun alexa ile birlikte meksika'dan sağ çıkmasını istiyorsa ikilinin bir anlaşma yapacağını ve alberto'nun bir söz vereceğini söyledi.

lockdown süreci ve ana kemer galibiyeti

angel garza ringlere dönüşünü alberto el patron ile birlikte will ospreay'e düzenlediği saldırıyla yaptı. humberto ile backstage'de haftalar sonra karşılaştı ve ikili dargın bir şekilde birbirleriyle konuştular. angel onu kendi yanına davet etti ama humberto çekimser kaldı. bundan sonraki süreçte will ospreay ile sürtüşmeye devam etti. alberto&angel ikilisinin amacının netleşmesi ise angel'ın alberto'ya yaptığı ziyarette belli oldu. alberto'ya verdiği mesajda halen şefin kendisi olduğunu ve alexa'nın yaşaması için yaptıkları anlaşmaya uyması gerektiğini söyledi. bundan sonraki son şovda ise will ospreay ile kontrat imzaladı ve world heavyweight championship'in ortada olduğu bir trial by combat maçını kabul ettirdi. dedesi garza sr'ın icadı olan bu maçta challenger kendisinin yerine bir savaşçı seçip galip ya da mağlup olarak belirlenecekti. angel'ın savaşçısı alberto oldu ve lockdown'da will ospreay'i humberto garza'nın yardımıyla yendi. angel garza, kuzeni humberto ve savaşçısı alberto sayesinde dünya şampiyonu oldu. tuşu bulmadan / resmi katılımcı olmadan şirketin ana kemerini kazanarak güreş tarihinde bir ilke imza attı.


promolar/konuşma gösterileri

- mi legado

- "respeto"

- başarı

- garza hanedanı

- y-67-67

- los fuertes

- haklı olmaktan nefret ediyorum

-
nos cayó la noche
 
Son düzenleme:

GBB

gbedas
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
4,520
Beğeni sayısı
1,201
PG Nakit
290
humbertogarza.jpg


humberto garza
doğum yeri:
monterrey, meksika
yaş: 27
boy: 1.85 m
kilo: 99 kg

başarılar
pgw tag team championship x2

kariyer özeti

şirketin ilk takımlar şampiyonu ve chavo ile ittifak (summerslam süreci)


-pgw bünyesine kuzeni angel garza ile birlikte giriş yapan humberto geldikleri ve pgw tarihinin ilk şovu olan a shot in the dark şovunda ftr ikilisinin galibiyetinin ardından maskeli bir şekilde yaptıkları saldırı ile şirketin iddialı takımlarından birisi olan ftr ikilisini şirketten postalayarak kariyerlerine başladılar. bu debut ardından ikili kısa bir süre dean ambrose ile bir çekişme içinde bulundular fakat dean ambrose'un da kaderi ftr'ın başına gelenlere benzer bir şekilde oldu ve o da garza kuzenlerden yediği dayağın ardından şirketten ayrılmak zorunda kaldı. summerslam öncesi son şov pgw kemeri maçına çıkacak walter arenadan ayrılırken arabasına başka bir arabanın çarpması ile ağır bir kaza ve sakatlık geçirdi. ileride anlaşılacağı üzere bu kazanın sorumlusu humberto garza çıktı. ambrose ile kısa süreli rekabetlerinin ardından rotasını takımlar kemerine çeviren ikili summerslam gecesi the sex ve aussie open'ın bulunduğu üçlü bir maçta şirketin ilk takımlar şampiyonu olmayı başardılar. aynı şovun ana olayında humberto ve angel ikilisi chavo guerrero'nun da içinde bulunduğu pgw ünvanını maçına karıştılar. walter maçı kazanmak üzereyken humberto bir önceki şov gizlice arabası ile arabasına çarptığı walter'ın suratında kendi arabasının plakasını parçalayarak chavo'nun kemeri kazanmasını sağladı. summerslam'in bu kapanışının ardından kuzenler ve chavo bir işbirliği içine girdiler.

walter ile sürtüşme ve sakatlık (bad blood süreci)

-chavo, angel ve humberto üçlüsü summerslam'in öncesinde gerçekleşen brand ayrımının ardından payback brandinin bünyesine dahil oldular ve chavo'nun payback'in ana kemerini ve kuzenlerin takımlar ünvanını ele geçirmesi ile brand üzerinde kısa süreli bir üstünlük sağladılar. fakat bu birlik çok uzun süreli olmadı çünkü chavo kemeri ile ilgili meseleler ile ilgilenirken humberto, walter ile kısa süreli bir çekişme içerisine girdi. bad blood şovuna humberto vs. walter maçı duyuruldu ardından bunun üstüne walter'a bir hastane ziyareti gerçekleştiren humberto ve angel ikilisi walter'ın oynadığı akıl oyunu yüzünden tongaya düştüler ve walter'ın humberto'ya düzenlediği vahşice intikam saldırısı ile birlikte humberto bir sakatlık sürecine girdi. bad blood gecesi onun yerine intikam için maça çıkan angel garza başarılı olamadı ve walter'a mağlup oldu.

brand savaşları, tek kalış, chavo guerrero ile sürtüşme ve matt riddle ile ittifak süreci (survivor series süreci)

-tüm bu yaşananların bir anda kuzeni angel garza'nın ortadan kaybolması ile ünvanları ile ortada kalan humberto kendisini bir anda şirketin o zamanlar en büyük problemi olan brand savaşları içerisinde buldu. mayhem #8 şovunda adam cole ve nigel mcguinness arasında gerçekleşen ana olay maçının sonlarında olaya müdahil olmuş mayhem tayfa ve goldberg arasındaki karmaşada humberto ve kalan payback takımı olaya dahil olarak goldberg'ü kurtarmak istemiş fakat chavo guerrero'nun brandine karşı arkasını dönmesi ile birlikte payback takımına öncülük ederek olası bir felaket yaşanmaması için humberto takımıyla birlikte arenayı terk etti. tüm bu yaşananların ardından angel'in kaybolması ve chavo'nun ihaneti ile birlikte stable tamamen sona erdi. humberto, chavo'nun ihanetine tepkisiz kalmadı ve kemerini 4 kişiye karşı koruyacağı maça çıkmadan önce açılışta chavo'ya bir kafa atıp ringinden kovduktan sonra tek başına takımlar kemerini korumak için maça çıktı. maçta 4 rakibine karşı savaşan humberto maçın sonuna kadar oldukça fazla dirense bile dz ikilisine kemerini kaybetti. kemer kaybının ardından psikolojik bir çöküntüye uğrayan ve onu yalnız bırakan kuzenine sinirli olan humberto yine de kuzenini arayış yollarına girdi. bu süreçte yolu matt riddle ile kesişti ve humberto başta bu ittifaka sıcak bakmasa bile riddle ile tek maçlığına takım olmayı kabul etti. ikili birlikte bir uyum yakaladıktan sonra survivor series gecesi takım ünvanları için dz ikilisi ile bir rövanş maçına çıkan humberto ve riddle ikilisi kısa geçen bir maçın ardından kemeri kazandılar ve humberto 2. defa takımlar şampiyonu oldu. aynı gecenin ana olayında yani brand savaşında payback takımında bulunan humberto şovun erken saatlerinde angel garza'nın ortaya çıkması ile birlikte 1 aydır kuzeninden haber alamayan humberto brand savaşı maçına çıkmadan arenayı terk etti ve takımını yalnız bıraktı.

lockdown ve lockdown'a kadar olan süreç

-survivor series gecesinin ardından tekrardan haftalık şovlara geri dönen humberto, kuzeni angel garza geri dönmesine rağmen riddle ile yoluna devam etti. bu süreçte bray wyatt ve crazzy steve ikilisi ile uğraştılar fakat riddle'ı pusuya düşüren ikiliye karşı humberto onu kurtararak bu meselenin de üstüne bir çizik attı. ilerleyen şovda angel garza ile arka alanda karşılaşan humberto onun birliktelik teklifine herhangi bir yanıt vermekten kaçındı. ilerleyen payback şovlarından birinde şovdan önce humberto ve riddle ikilisinin gecenin ana olayında takım kemerlerini savunacakları duyuruldu. bu maça the sex ekibi geldi ve maç içinde matt riddle'ın disiplinsiz ve seyircilere örnek olmayan davranışları yüzünden chairman talimatı ile paul ellering yoluyla maç içerisinde kontratına son verildi. güç kullanılarak aop'nin zoruyla arenadan atılan matt riddle'ın gitmesi ile birlikte yeniden bir takım maçında yalnız başına kalan humberto bu kez savaşmayı reddederek yere yattı ve johnny mayhem'ın onu tuş ederek kemerleri kazanmalarına müsade etti. kemer kaybının ardından bir süre gözükmeyen humberto lockdown gecesinin ana olayında dedeleri humberto garza sr.'ün icat ettiği bir trial by combat maçında dünya ağırsiklet şampiyonluğu için karşı karşıya gelen will ospreay ve angel garza adına maça çıkan alberto el patron arasında gerçekleşen maçın son anlarına karıştı ve kafesten çıkmak üzere olan ospreay'in suratına kafesin kapısını patlatarak alberto'nun maçı kazanmasını yani aslında kuzeni angel garza'nın dünya şampiyonu olmasını sağladı.

promolar ve konuşma gösterileri

eklenecek...
 
Son düzenleme:

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
2,187
Beğeni sayısı
840
PG Nakit
225
titus-oneil-warrior-award-apr-7-e.jpg

"Chairman" Mr. O'Neil
Yaş: 46 Boy: 1,93 Kilo: 122

CORNETTE'NİN SON GÖRÜNÜMÜ

Şirketin seyrini değiştiren ve MAYHEM'in kapanmasına sebep olan Survivor Series 2023 şovundan sonra 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗 "𝘗𝘢𝘵𝘳𝘰𝘯" şovunda Jim Cornette'nin ayaklarından felç geçirdiği açıklandı. Jim Cornette, endişeye mahal olmadığını ve şirketin başına geçici olarak birini getireceğini söyledi.

PGW DEĞİŞİYOR...

joma2.jpg
familyofchairman.jpg


𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟎 "𝘑𝘰𝘩𝘯𝘯𝘺 𝘔𝘢𝘺𝘩𝘦𝘮" şovunda şirketin yeni yönetimine dair kimse açıklanmadı. 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟏 "𝘊𝘩𝘢𝘪𝘳𝘮𝘢𝘯 𝘬𝘪𝘮?" şovunda ise Johnny Mayhem'in yeni PGW'i yabancıladığını gördük. Sanki evine başkaları girmiş gibi hissediyordu. Çünkü arka alanda brandi Mayhem'e dair her şey bir bir yok ediliyordu. Heath, Justin ve diğer Mayhem güreşçileri ile Goldberg'i kelepçelediklerinde ringde çektirdiği fotoğraf çerçevesini korumak için elinde gezdirirken şirketin arka alanına uygulanan bu değişikliğin neden ve kim tarafından yapıldığını çözmek için uğraşıyordu. Ebedi dostu Val Venis ile karşılaştı. Superstars GM'i bulmaya çalıştılar ama Chairman'in elçisi Paul Ellering ile karşılaştılar. Paul, burada Chairman ve onun nasıl biri olduğuna dair birçok ipucu verdi.

paul.jpg
chairman.jpg


Paul Ellering: "Zamanı gelince onun kim olduğunu öğrenirsin. Şimdilik bunun cevabını vermek gerekirse, şirketin sahibi John. Sadece şirketin değil, sayısız çocuğun, hayvanın, insanın hayatının sahibi. Onlar için bir kurtarıcı. Sökük diken, iyileştiren bir adam. Chairman John... Yakında onunla tanışacaksın. Ama şu an mühim konu bu değil."

HANIMEFENDİ-CHAIRMAN-RODERICK-JOMA???

O Chairman'i anlatırken evrenler arası saniyelik bir geçiş olarak Johnny Mayhem, "Hanımefendi" diye sayıkladı. Burada aslında eski forumda olan 1,5 sene süren ve Wrestlemania II: End of the Line şovuyla final yapan evren PURE'a bir gönderim yapıldı. Chairman karakterinin Hanımefendi ile birçok konuda benzerlik gösterebileceğini idrak edebiliyorduk. Johnny Mayhem'in bu repliği söylemesinden ise bir foreshadowing algılayabiliriz. Eski evrende Sole Survivor olup Hanımefendi illetinden şirketi kurtaran Roderick Strong ile bağdaşlaştırılması bu karakterin ileride Chairman ile kilit bir hikayeye girebileceğini bize gösteriyordu. Sonuç olarak PAYBACK'in 11. bölümü Chairman'in duvarda asılı olan futbolculuk dönemine ait gençlik fotoğraflarıyla bitti ve bu şovda da görünümünü gerçekleştirmedi.

BU CHAIRMAN BİRAZ YORACAK GİBİ.

chairmancarr.jpg


𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟐 "Babalar sözünü tutar" şovunda şirketin en demirbaş takımı sayılan The Sex'in sonunda bir Takımlar Şampiyonluğu oldu. Onların rakipleri Humberto ve Matt Riddle ikilisiydi. Fakat Chairman'in talimatı üzerine ringde etrafta bağıra bağıra küfürler savurup dengesiz hareketler yapan Matt Riddle maça devam edemedi. Paul Ellering'i ciddiye almayan Riddle, Authors of Pain tarafından koluna girilerek arka alana götürüldü ve şirketteki kontratına son verildi. Humberto bunu sürekli yaşıyordu bu yüzden artık savaş vermeyip yalnız bir adam olduğunu, kuzeni Angel Garza ile olmanın kaderi olduğunu yavaş yavaş kabulleniyordu. Maçı bıraktı. Val ve Johnny yeni şampiyonlar oldular. Ardından ekrana bir görüntü girdi. Paul Ellering, bir gece vakti nostaljik bir arabanın içerisine girip yüzü görünmeyen Chairman ile konuşuyordu. Paul, Matt Riddle sorununun halledildiğini bildirdi. Chairman'in karakteri ile ilgili ipuçları verilmeye devam ediyordu.

chairmannnn.jpg


Chairman: "Onlara öğret Paul. PGW yatırımını yapmaktaki tüm nedenim daha iyi işler yapmak. Daha çok hayat kurtarmak. Bana saygı duymalarını, gerekirse tüm vakitlerini benim için harcamalarını istiyorum. Güreş, bu ülkede en çok ilgi duyulan platform. PGW ise bu işin tekeli. Fakat ben güreşi bu hayattaki misyonlarıma daha hızlı şekilde ulaşmak için kullanmak istiyorum. Hayatının son demlerini yaşayan bir çocuğun Jeff Hardy'i görmesini ve onunla konuşmasını istiyorum. Şovların tüm gelirlerinin sokak canlarımızın olduğu barınaklar için kullanılmasını istiyorum. Oradaki birçok güreşçinin projelerimde yer almasını istiyorum. Yeri geldiğinde Goldberg bile okulların yeni açıldığı dönemde kırtasiye ürünlerini paketleyip kendisinin bir hayranı olan çocuğa direkt olarak teslim edecek. O çocuğun yaşayacağı mutluluğu düşünsene Paul? Goldberg! Bana ve buna ayak uydurabilecekler mi? Benim bir hayalim var... Benim hayallerim için çalışabilecekler mi?"

"ŞURAYA BİR BAK YAŞLI ADAM! RİNGİMİ KAN REVAN GÖTÜRÜYOR!"

gberg333.jpg
chairmanoftheboard.jpg


𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟑 "𝘔𝘦𝘳𝘩𝘢𝘣𝘢 𝘎𝘰𝘭𝘥𝘣𝘦𝘳𝘨. 𝘉𝘦𝘯 𝘊𝘩𝘢𝘪𝘳𝘮𝘢𝘯." şovunda ise Chairman sonunda görünecekti ve öyle oldu. Fakat bundan öncesinde, PGW.com üzerinden bir haber çıktı. Nijer ülkesinde yaşanan su krizi için Chairman, şirketinin bünyesindeki güreşçilerden biri ile bir proje gerçekleştirmek istiyordu ve bunun için Goldberg'i seçti. Goldberg'in başta bundan memnun olduğu bildirilse de sonradan bu projeden haberi olmadığını söyledi. "Nijer'e Hayat Ol" projesi, 28 Ekim'de gerçekleşecek Lockdown ile çakışıyordu. Goldberg, Lockdown'da olmak istediğini söyledi. Chairman'e karşı geldi ve kontratının fesh edileceği noktaya gelindi. Goldberg'in kontratı fesh edilmişti bile ama bu bir senaryoya yedirilmek istendi. Goldberg'e bir veda yapılmalıydı. Paul Ellering ringde Goldberg'e son çağırı yaptı fakat bu bir işe yaramadı. PGW'deki en büyük hasmı Will Ospreay bile ringe gelmiş onu savunuyordu. Büyük haksızlığa uğramıştı. Goldberg, 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟖 "𝘔𝘢𝘺𝘩𝘦𝘮 𝘏𝘢𝘵ı𝘳𝘢𝘴ı" şovunda yaşadığının aynısını yaşadı gibi bir şey oldu. Ringe kelepçelendi ve AoP tarafından fena halde harcandı. Ve Chairman görünümünü gerçekleşirdi. Ona son kez sordu ama Goldberg, "Nijer'i sikeyim" diye cevap verdi. Bunun üzerine Chairman onun kontratını gözü önünde yırttı. Matt Riddle ve şirketin sole survivorı R-Truth'dan sonra üçüncü serbest bir güreşçi oldu.

PGW İÇİN BİR MUSTAFA KEMAL...

chairman.jpg


Lockdown 2023 şovunda Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı için Ankara'da olan Chairman orada Mustafa Kemal Atatürk'ün ne denli büyük bir lider olduğundan bahsetti. Türkiye'de birçok dostu ve kurduğu yardım kuruluşu olduğunu açıklayan Bay O'Neil, bu ülkeye sık sık gidip geldiğini açıkladı. Her ülkede olduğu gibi burada da sevgi ve saygıyla karşılanan PGW Chairman'i, yeni güreşçileri tanıttı. Ardından bu güzel ülkenin tadını çıkaracağını açıklayıp muhabirlere teşekkür etti.
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account