RPG planlar değişir, hedef asla.


Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
200
Mesajlar
3,691
Beğeni sayısı
1,035
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1


OH MY GOD!

OMG! THE SEX BURADA! Val Venis ve Johnny Mayhem girişte gözüküyor! İnanılmaz bir destek var. Şirketin gelmiş geçmiş en iyi takımı The Sex geliyor. Tauntlarını attıktan sonra ringe doğru geliyorlar. Val Venis her zamanki gibi karı kıza iş atmayı unutmuyor, Johnny ise suratsız, konsantre bir halde ringe giriyor. Seyircilerin sesinin ve müziğin kesilmesinin ardından Johnny konuşmaya başlıyor.

IMG_0693.jpeg

Johnny Mayhem : Aklınızda bir çok soru olduğunu biliyorum, biz bunları cevaplandırmak için buradayız. Her şeyden önce Otis yavşağının ihaneti hakkında konuşalım. O aptal şişmanı aramıza alıp bir spot ışığı vermeye çalıştık, kendini göstersin diye uğraştık. Ama o yavşak bizi rakibimizd satmayı tercih etti. İyileştiğini iddia eden bağımlıların yanında durmayı tercih etti. Ona kızmıyorum aslına bakarsanız, çünkü o bir aptal. Kolay manipüle edilebilir bir kişilik. Benim ona duyduğum nefretin sebebi, onları bize tercih ederken tereddüt etmemesi. Onun bir kaşar olduğunu ilk günden beri biliyorum ve bu yüzden ona saldırdım. Haklı olanın acelesi yok nihayetinde. Bu Otis konusunu bir daha açılmamak üzere kapatıyorum, o artık bizden bir değil. Bir diğer aklınızı kurcalayan soru ise şovun sonunda Ben ve Val'ın yaşadığı olay. Val, sana karşı dürüst olacağım dostum. Bunca zamandır en çok istediğim şeyin o kemer olduğunu biliyorsun, her şeyden çok istiyorum. Bunun için her şeyi yapacağımı da biliyorsun. Yapmam gereken eğer seninle kapışmaksa... Dostum, seninle hep sırt sırta dövüştüm. Sana karşı olmayı hiçbir zaman istemedim, istemeyeceğim. Her kazandığın başarı da sana yardım ettim, bu sefer de sen bana yardımcı ol ve yoluma çıkma. Çünkü ben her şeyini kaybetmiş bir adamım, elimde bir tek dostluğumuz kaldı. Bunu da bir kemer uğruna feda etmek istemiyorum. Lütfen Val, bu sefer bana yardım et.

@KALKTI!!!!
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
46
Mesajlar
7,107
Beğeni sayısı
2,007
PG Nakit
915
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis: Johny... Seni anlıyorum dostum. Çok iyi anlıyorum. Arka alanın en eski yüzlerinden biri sensin. Bir şeyler başarmak için epey vakit, çaba harcadın. Kıç kıllarının nasıl ağardığını iyi biliyorum adamım. Çok şey yaptık. Elimizden geldiğince, dişimiz ve tırnağımızla kazıyarak... Ve bunu sadece ikimiz değil, tüm dünya biliyor. Slammy'de tescillendi.

Venis elini Mayhem'in omzuna koyar.

Val Venis: O kemeri kazanmanı ne kadar çok istediğimi tahmin edebilir misin, bilmiyorum. Bence sen, onu hak ediyorsun. PGW Şampiyonu Johnny Mayhem!

Seyircinin verdiği olumlu reaksiyon Venis'in dikkatini çeker. Sağı solu süzmesine sebep olur.

Val Venis: Veya... Dünya Şampiyonu Johnny Mayhem!

Seyircinin genital bölgesine kan gider.

Val Venis: Gözlerindeki tutkuyu görüyorum dostum. Bu anonslardan birini arenada yankılandırmak için yanıp tutuşuyorsun. Madem öyle, ben de sana karşı dürüst olacağım Johnny. Her zaman yaptığım gibi...

Venis bir es verip Mayhem'e bakar.

Val Venis: Tüm bunları ben de istiyorum.

Seyircilerin bacaklarından orgazm foşurtuları gelir.

Val Venis: Eğer bunun için kapışmamız gerekiyorsa, kapışalım.

@Heartbroken Kid
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
200
Mesajlar
3,691
Beğeni sayısı
1,035
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
Johnny Mayhem : Senin için yaptığım o kadar şeyden sonra bana yardım etmek yerine, yoluma çıkıyorsan dostum. Elimden gelen bir şey yok. Bir kez, sadece bir kez bana yardım etmeni ve yoluma çıkmamanı söyledim çünkü bu savaşın sonunda Sex diye bir şeyin kalmamasından korkuyorum. Sana diyebileceğim tek şey bu. Kapışmamız gerekiyorsa kapışacağız.

Johnny ve Val el sıkışır, şarkıları çalar ve ikili kemerlerini seyircilere gösterir. Bu görüntülerle kameralar kapanır.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: