RPG PAYBACK #11 Puan ve Değerlendirmeleriniz?


Şova kaç puan veriyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    8
Katılım
2 Tem 2023
Konular
192
Mesajlar
3,171
Beğeni sayısı
1,069
PG Nakit
1,240
Konum
Kartal
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Benim olmadığım ilk şovdu sanırım, onda da haneme tecavüz edilmiş. O yüzden 1 puan kırdık ordan. Onun dışında kalite tecavüz pardon tesadüf değildir keyifli bir şovdu. Elinize sağlık.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
365
Mesajlar
5,641
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Fazla değerlendirme yapamayacağım yorgunluğum yuzunden tam bakamadım ama hikayeler ve şovun aksiyon hızı açısından iyi bir sovdu. 5 veriyorum. Ciampa belki TVC'ye dahil olabilir o yüzden promoya ufak ufak dokundurmalar eklemekle kalacağım.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
206
Mesajlar
3,753
Beğeni sayısı
1,070
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
şirket bir değişim içerisinde o aşikar. o yüzden şovlar daha ağır, düşük tempoda oluyor. her hikaye güzel işleniyor şuana kadar ama Goldberg cidden kabak tadı vermeye başladı sürekli çıkıp çıkıp ben şampiyonum asla kaybetmedim kemerimi geri ver diye konuşuyor. istinasız her şovda oluyor bu ve cidden yordu beni Goldberg. haftaya tanıtılacak olan kemerin çevresinde kimler olacak kestiremiyorum ama Val Venis ve Wes Lee'ye kesin gözü ile bakıyorum. benim çara nolacak hiçbir fikrim yok, son iki şovu da kapattık elhamdülillah ama halen daha kesinleşmiş bi durum yok. muhtemelen ya yeni kemer ya da ana kemer potasına dahil olacağım. elinize sağlık, 4 veriyorum.
 

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,606
Beğeni sayısı
1,500
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Şovu takip edemedik, ama yorumumuzu atalım. Ekipten özür diliyorum biraz yoğun bir dönemde olunca maalesef elden bu kadarı geldi. Bizim segmentle açmışız şovu, PPV'a kadar hesabımız böyle gidecek. O araya 3 vs. 3 takım maçı yakışır bence, sürekli promolarla birbirimize sarıyoruz bu aralar ve evet biraz sıkmış olabilir. Feuda bir maçla akıcılık sağlamak keyifli olur. Batista çok keyifli karakter ve ona Lashley katkısı çok iyi oldu. Bu ikiliyi düşman değil dost görmek beni daha çok sarar. Yeni takım şampiyonları olması gereken ekiptir. Eze baba madara olmuş. Takip azlığından dolayı biraz geriye düşmesi normal ama eskisi gibi takip gelirse Ezekiel hikayesi bence çok keyifliydi. Adam Page şu an en merak ettiren karakterlerden biri ve gerçekten iyi gidiyor. Jeff Hardy engelini aşıp kendini ana kemer potasına atacaktır. Jey on Fire galibiyeti ve kardeşler buluşması keyifli. Eğlenceli ve iyi anlaşan bir ekibin karakterlerinin senaryosu olduğundan okuması sarıyor.

Adam Cole seni hiç sevmedim ve sevmeyeceğim o yüzden meselende rakibin Nigel ya da Desmond her kimse onu tutuyorum. Desmond değişimin ve yeni grubunun gazıyla çok güçlü gelecek. Adam Cole'un işi zor. Velveteen ve Daniels işi yine fazla iyi bence. PGW'nin en büyük işi bence başından sonuna kadar ve hala da bomba gibi gidiyor. Ciampa da yapılabilecek en iyi debutlardan birini yapmış, oyuncu üstüne giderse çok büyük işler başarır.

Johnny kendini deli yaptı iyice. Mayhem'i gömdük, cenaze namazını kıldık hala Mayhem de Mayhem. Çok istiyorsa onu da Mayhemlilerin yanına göndeririz sıkıntı yok. Yeni Chairman'in vizyonuna güveniyoruz, Goldberg ile uyumlu bir çalışma içinde olacaklardır kesin çünkü belli ki aklıselim bir adam. Yeni kemer çok iyi olacak, kemere yakışacak birçok güreşçi var ortada. Kim kazanır çok belirsiz. Şirkette Goldberg'den başka kel görmeyi sevmiyorum o yüzden Paul Ellering'e dislike ya. Chairman'in gelişi için iyi bir açılış şovu olmuş, takipleyebilseydik keşke dedirtti. 5 çalışır.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
58
Mesajlar
5,167
Beğeni sayısı
1,262
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Şov kısa ama tadımlıktı. Önceki şovlarda yaptığım eleştirilerden birisi olan, dişli maç mevzusu bence bu haftaki Daniels vs. Ciampa'da kısmen yapılmış oldu. Onun dışında main-event çok iyiydi. JoMa ve Venis'in şirketin ilk günden bu güne kadar geçirdikleri karakter gelişimi, şu an zirveyi çekiyor bence. Eninde sonunda bu ikisinin main-eventte kapattığı büyük bir ppv'i de izleyeceğiz bence. Harika bir geçiş şovu olmuş. Verilmek istenen tüm mesajlar verilmiş, açıklanması gereken şeyler açıklanmış. Yeni Chairman'ın kişiliği oldukça orijinal duruyor, öncekilere nazaran. Sabırsızlıkla bekliyorum diğer şovu, bu şova puanım her şeyden önce oyuncular için bu kadar kısa sürede şov yazılması sebebi ile 5.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: