Ha bir konuya da kendimce ben parmak basayım. RPG öyle 2 3 ay oynanıp salınan bir oyun değil hepiniz benden iyi biliyorsunuz, çoğu kişi benim gibi daha üniversiteye bile geçmemiş durumda değil çoğu kişi okulu bitirdi çoğu kişi işini bile kurdu falan fistan hayatları daha yoğun olan birçok kişi var. Yaz sebebiyle herkesin hayati daha dinginleşti ama 2 tarafında ekibi bu hataya düşmüş maalesef, senaryolar belli yüzlere sıkışmış ve bu kişilerin uzun soluklu senaryoda aktiflik çıkarması mümkün değil. İlla ki benim gibi olan insanlar vardır veya benden yaşça büyük olup RPG oynayacak kadar boş vakti olanlar vardır, bunları iyi analiz ederek oyunculukları da göz önüne koyarak yaz tatili sonrasına eski yüzlerle senaryo tasinmamasi yonundeyim. Çünkü diğer forumun çakildiği gibi burası da öyle olur maalesef. Main senaryoyu RPG ile ilgilenemeyecek insanlara verirseniz çok hüzün sonlar ortaya çıkıyor. Yaz tatili bittiği zaman ekip bunu düzgün bir oturup konuşmalı diye düşünüyorum kendi arasında yani bir nevi tum şeyleri tekrar baştan gözden geçirmeliyiz. Okul zamanı ve iş sezonu açılınca kim ne kim ne değil ortaya çıkacaktır zaten.