- Konular
- 62
- Beğeni sayısı
- 558
- PG Nakit
- 150
- Favori Güreşçi
- Angelico
Kanka bu oyunda Child Abuser John Cena veya Drag Queen Undertaker oynamamak için hiçbir sebep yok. Bu oyunda eğreti diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Üstüne Arap promosu olmaması için inatla sohbet konularında vs. Arap değil Müslüman imajı çizmeye çalıştım. Hiç o JBL vs Mülteciler işine girmek istemedim, başka bir yoldan yürümek istedim. Bu mevzular bitene kadar müslüman ülkeleri gezip segment kassaydık 20 şov gerekirse.Tabi ben de anlıyorum, bunlar olabilecek şeyler sonuç olarak insanız. Ama Khali ile de pipebomb atınca da eğreti durmuyor değil. Ha bunu diyene bak elin lillosunu nasıl oynatıyon da diyebilirsiniz de o promonun hakkı Great Khali promosu değildi ayıp olmasın Khali reise ama. Hatta bu hafta gördüğüm en iyi Arap promosu benim şahsi düşüncem. Okurken aynı zamanda ufkum genişliyordu örnekler çok iyidi. Ben de istemem maminin gitmesini. Tad kaçırıcı ama bence düzeltilebilir.
@keka haklı, şaklaban oynamak istesem şaklaban yazardım, ki ona da okeyim. Bunu bir aşağılama da olarak söylemiyorum tabii, şaklaban karakterlerle de gayet keyif alabiliyorum ama kafamdakinden bu kadar farklı bir ürün gördükten sonra oyuna devam etmek de mümkün olmuyor.