RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖 "𝘜𝘯𝘥𝘪𝘴𝘱𝘶𝘵𝘦𝘥"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bu şov posterlerini kim hazırlıyorsa temizinden helal olsun. RPG için en çok zaman ayırdığımız dönemlerde dahi böyle her şov için poster çıkmıyordu.

Açılışa gelelim. Adam Cole güzel bir çizgide ilerliyor. Survivor Series sonrasında iyi bir ivme yakalayacağını düşünüyorum. Wyatt vs Tensai maçını süre bazında beğendim bayağı biraz squash maçı gibi duruyor ama bana kalırsa ortalama bir maç da aynen bu sürede olmalı haftalık şov nihayetinde. Wyatt'ı da tebrik ederim. Dream vs Velveteen maçı nasıl olacak acaba? Ben ve Allah tarzı bir şey mi? Rikishi maşallah g*tüyle dağları devirmiş. Zeke için de Ahmed Johnson fotoları kullanılması patlatıyor adamlar harbi benziyot :D Bu Jey Uso WWE'de kuzeniyle dramaya giriyor burada babası ile dramaya giriyor. Rikishi'nin kendi oğluna p*ç demesi antrenörlüğünü namusundan da öte sevdiğini koruduğunu gösteriyor adeta. Bizim TR'de olsa baba maks "it" der geçerdi bkz Abüzer Kömürcü. Ryback'in olayı müthiş The Undertaker gibi senelerin balon güreşçisini indirmiş. Bu adama imkan vereceksin değil The Undertaker'ı herkesi dümdüz eder maşallah be.

Oğlum D-Generation Z nedir? T*şşşak mı geçiyorsunuz böyle bir isim olabilir mi? Yeniden Nexus falan koysaydınız daha özgün olurdu moruq. Cidden bu soytarı mı şirketin takımlar şampiyonu? Onlardan kemeri almak şart oldu. Jim Cornette ise tam bir ittir. Benim yerime R-Truth ve Batista gibi EYT iki adamı mı alıyor senin aklını silkeyim gavas otopsi oğlu seni. Mayhem bizi altına alınca ağlama ama. Derken ringden kovduğun gibi Mayhem p*çleri gelmiş bizimkileri kucağa almış ben olsaydım Mayhem'i hopidi hopidi hoplatırdım bebeğim hahaha ulan Jim Cornette, Kemal Kılıçdaroğlu gibi adamsın kazanacağımız savaşı senin yüzünden kaybedeceğiz belki de.

Kamos

PG.com Kullanıcısı
Konular
31
Beğeni sayısı
158
PG Nakit
0
Survivor Series. Benim için değil, sizin için bir başlangıç idi...Yüzyıllar içinde küçük bir 33 yıl. Benim için değil, sizin için bir son.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: