Forumda Özlediğiniz Üyeler

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
755
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Abi doğanın mesajdan anlaşılan o da çocukmuş... durduk yere dijital ayak izimiz ortaya cikti ya oluyom
Doğan baba sen daha suya buu derken forumlarda koşturuyordu la girme o toplara, ne çocuğu... Cidden Fenerli sensen güzel oldu seni bulmak politik fikirlerin değişmiş ama futbol kısmı aynı. 😁

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Doğan baba sen daha suya buu derken forumlarda koşturuyordu adminlik yaparak la girme o toplara, ne çocuğu... Cidden Fenerli sensen güzel oldu seni bulmak politik fikirlerin değişmiş ama futbol kısmı aynı. 😁
Mesaji yazdigi adam çocukmuş dedim abi ya yanlış anlaşılmasın 😂😂😂. Ben hiç akpli degildim rb atiyorumdur muhtemelen burada da bana bazen geliyor oyle

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
42
Beğeni sayısı
755
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Mesaji yazdigi adam çocukmuş dedim abi ya yanlış anlaşılmasın 😂😂😂. Ben hiç akpli degildim rb atiyorumdur muhtemelen burada da bana bazen geliyor oyle
Hee anladım. O büyüktü diye biliyorum ya. Sen değilsindir bence. De çok uzak geçmiş değil hatırlardın öyle olsa. 😁

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580
alperen ama insan,
black sea wolf,
fenerli,
kamos... şu dörtlünün aktif olduğu dönem bambaşkaydı. 🙄
yalniz fena ozlendi. o donem bende baya aktiftim yanlis hatirlamiyosam o ara moddum bir de. fena donemlerdi. bunlara ekstra Mark Henry Seveni ozlendi. Burada ki ismi neydi unuttum Johnny Sack gibi bisiydi.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Kız: Sergen Yalçın’ın dijital ayak izi beni çok şaşırtıyor ya

Osssurada bizim dijital ayak izi:

Kral Bero'nun aktrollüğü düşün, ona bir de Fenerbahçelilik ekle. @Beast Incarnate severdi kendisini. :P

XDznD9F.jpeg

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi