Atatürk Fotoğrafına Saygısızlık Yapan Elemanın Cezaevine Götürülüş Anı

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,909
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Yaptığı saygısızlık ve yaşı gereği daha hafif bir yaptırım olması hatta topluma kazandırılmasını savunabilirdim ama arkadaşlar daha seçim gecesi 14 yaşındaki bir çocuk cb'ye hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Bu koşullarda kimse benden merhamet beklemesin yok. İslamcı liboş tayfanın ılıklığını anlıyorum da bu seküler tayfaya inanamıyorum. Savundukları çocuk(!) eline geçen ilk fırsatta obinu savunnların içkisinden tutun giydiği kıyafete kadar karışacak. Giyotine alsalar umursamam.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,909
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Kafasını ezerek, kafalarını ezerek daha iyi hale gelebilmiş toplumların örnekleri mevcutsa onu yapsınlar.

Birilerinin kafasının ezilmesi gereken suçlar da var elbet ama bu konuyla alakasız.

Ben kafasınınezelim demiyorum ama RTE rejimi ve istibdat beni öyle bir hale getirdi ki kafasını ezseler inan umursamam.

Tutuklama, hedef gösterme vs yanlış ve hukuksuz ama o daha çocuk ya sözlerine de karnım tok. Topluma kazandırma olayı ise tamamen Pollyannacılık. Bu gibi tipler ceza almazlarsa daha çok cesaret bulacaklardır ceza alırlarsa da daha radikal olacaktır. Bunun ortası yok. Hani siz şey düşünüyorsunuz işte bu çocuğa işte Atamızın ne kadar büyük bir lider olduğunu anlatalım aklı başına gelir pişman olır falan ama senelerdir zaten okullarda bu çocuğa bu eğitim veriliyor ve çocuk buna protesto olarak bu reaksiyonu sergiliyor. CB'ye, dini değerlere hakaret gibi durumlar ceza olmaktan çıktığı zaman bu durumun ifade özgürlüğü olduğunu savunabilirim.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,671
PG Nakit
400
1
Ben kafasınınezelim demiyorum ama RTE rejimi ve istibdat beni öyle bir hale getirdi ki kafasını ezseler inan umursamam.

Tutuklama, hedef gösterme vs yanlış ve hukuksuz ama o daha çocuk ya sözlerine de karnım tok. Topluma kazandırma olayı ise tamamen Pollyannacılık. Bu gibi tipler ceza almazlarsa daha çok cesaret bulacaklardır ceza alırlarsa da daha radikal olacaktır. Bunun ortası yok. Hani siz şey düşünüyorsunuz işte bu çocuğa işte Atamızın ne kadar büyük bir lider olduğunu anlatalım aklı başına gelir pişman olır falan ama senelerdir zaten okullarda bu çocuğa bu eğitim veriliyor ve çocuk buna protesto olarak bu reaksiyonu sergiliyor. CB'ye, dini değerlere hakaret gibi durumlar ceza olmaktan çıktığı zaman bu durumun ifade özgürlüğü olduğunu savunabilirim.
Yoo ben öyle demedim abi. Cezası da olsun. Sadece bahsi geçen ceza malın eğitim hayatını temelli bitirip adamı direkt olduğundan daha radikal olmaya itmesin. Ben hiçbir zaman, hiçbir durumda 'pollyannacılık' oynamadım. En mantıklı olanı neyse o olsun diyorum. İfade özgürlüklerini de kendim koşulsuz olarak desteklemiyorum zaten. Kesinlikle cezası olması gereken bir hareket ama her ceza insanı direkt toplum dışı bırakmaya yönelik olmamalı. Zaten ne verirler, nereye bağlanır işin sonu onu da bilmiyorum. Görelim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: