EA Sports FC 24 - Tartışma Konusu

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
osimhen seçmeyen erkek…
78f82bl.png

İlk kadromuz ho.

Akashi

the front man
Konular
646
Beğeni sayısı
1,980
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
78f82bl.png

İlk kadromuz ho.
1695628514318.png

Böyle şu an benim de. 78+ seçimden Messi geldi de kimyalamak çok yormaya başladı bir süre full Arjantin EPL yapmam lazımdı Maddison yapıp super suba çektik onu. Bekleri değiştirmece sırada sonra McAllister yerine birini düşünürüz.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
388
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Kadın - Erkek karışık paket muhabbeti çok büyük nefret uyandırır, oyun bıraktırır bu yıl. En kısa zamanda bu yanlıştan dönülür umarım.

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Kadın - Erkek karışık paket muhabbeti çok büyük nefret uyandırır, oyun bıraktırır bu yıl. En kısa zamanda bu yanlıştan dönülür umarım.

Bu mesaj üstünden oyunda kadınlara dair iki kelam yazayım salayım. Mesaj sahibine değil genel düşüncelerimi belirticem.

Dünya gündemine girmeye çalışan ve bence yer yer artık kendine yer bulan bir branş varken EA gibi paragöz bir firma buna kayıtsız kalmayıp girince herkes bence işi ”karılar futbol mu oynar rörörö” kafasıyla veya “efendim gerçekçilik ölüyor ehm ehm fifa ya ultra realistik oyun“ gibi bence çok saçma sebeplerle itiraz etti. Ama bence burada itiraz edilmesi gereken ana konu aslında kart çeşitliliğini bu kadar arttırıp havuzu genişletip promolar için daha fazla isim yaratmış olmaları şu an. Bu da doğal olarak yüksek seviye kartlara ulaşımı zorlaştırıp daha fazla para harcanmasına yol açacak bir nevi. Hali hazırda olan bir anlatıyı paraya nasıl çeviririz diye adamlar herkese masterclass ders verdiler, bizim eşekler de hala kadın futbol oynar mı diye ağlasın yani.

Kadınların oyun içindeki hali açısından gelecek olursak çevikler ama çelimsizler. Eğer uzun ve fizikli bir defans hattınız varsa zaten çok ilerlemeden topçular omuzu koyduğunuz anda devriliyorlar. Ayrıca Mapi Leon hariç elde tutulur kadın stoper de yok oyunda. Mapi de çok kısa o yüzden verimli tercih diil. Kısa süredir ara ara kadın futbolunu reelde takip ediyorum, yakın statlar verilmiş bence. Amerikalıları denemedim ama avrupalılar için bence ideal statlar var. Zaten meta kadınlar da belli etti gibi kendini hemen hemen. Çok abartılacak bi durum yok, tercih eder miydim diye sorulsa hayır derdim ama bu kadar zırlanacak bir durum olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Oyunun ilk günden yine pace metasına yenik düşmesi gibi mevzuları çözmeden kadın işine laf getirmek gereksiz geliyor sadece.

Eyyorlamam budur.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: