Ben Affleck'in Hakkının Yenmesi

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,763
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
batfleckman.jpg

Ben Affleck'in Batman olarak en iyi Batman olduğunu ve hakkının yendiğini düşünüyorum. Bu adam tekli bir film hak ediyordu.​

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,763
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Tam tersi düşünüyoruz hacım. Bale gerçekten bir Bruce tiplemesine sahip olsa da, ben hiçbir zaman onu Bruce olarak sevemedim. Affleck'in kostümlerinde de sıkıntım, daha gri olması. Hem logosu da çok büyük. Bale'in kostümünün ağız yapısını, Pattinson'un da gözlerindeki kısmı beğenmesem de, bence Affleck'in kostümünden daha iyiler.
m3JDNgtGCRWo2KTGJUbC41i6X8uNEZ.jpg

En BATMAN kostüm budur. Hatta Arkham Knight oynarken hep bununla oynardım. Şimdilerde düzgün figürünü bulursam almayı düşünüyorum blu-ray film ile birlikte.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Ben Affleck'in en iyi Batman olduğunu düşünmüyorum. Çizgi romanlara en uygun olanı olabilir ama Tom Holland'ın da en iyi Spider-Man olduğunu düşünmüyorum mesela. Kahramanların, sinematik evrene uyarlandığında çizgi romanların etkisinde kalması şart değil bence. Favorim Bale o yüzden. Ben Affleck de fena değildi.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,763
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ben Affleck'in en iyi Batman olduğunu düşünmüyorum. Çizgi romanlara en uygun olanı olabilir ama Tom Holland'ın da en iyi Spider-Man olduğunu düşünmüyorum mesela. Kahramanların, sinematik evrene uyarlandığında çizgi romanların etkisinde kalması şart değil bence. Favorim Bale o yüzden. Ben Affleck de fena değildi.
Bence çizgi roman hariçte öyle ama olabilir.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: