Kick.TV/OspreayTaklaAtıyor yayınına bağlanıyoruz.
SamiZaynHastası donated 10USD: Senin yaptığını biliyorum pis şişko, bedelini ödeyeceksin.
Will Ospreay: Ne diyon dono? Ya oğlum Etsuğğğğğğ! Ne diyo bu amına koyayım ya.
???: Iğğğğ şey abi...
Will Ospreay: Ne abi? Ne diyon Etsuğğğğğ!
???: Abi Sami Zayn abi...
Will Ospreay: Ne diyon Etsuğğğğğ! Düzgün konuş.
???: Kaçırmışlar abi, Suriyeliyi kaçırmışlar abi.
Will Ospreay: Dono, ben senin kafanı sikeyim. Bak ben 6 saattir yayındayım, burada Cyberpunk oynuyoruz amına koyim, Twitterda falan filan böyle salak saçma görüyonuz amına koyim. Chat siz salak mısınız amına koyim ne diyonuz ya? SİZ BENİM GÜREŞİ BIRAKTIĞIMI BİLMİYOR MUSUNUZ ANASINI AVRADINI SİKTİKLERİM! Etsuğ, banla bunları amına koyim. Hepsini banla hepsini. Ben chatimde böyle koyun istemiyorum ya. Oğlum benim babam doktor bir kere.
Dayı: Oha dayı gerçek mi bu?
Will Ospreay: Gerçek tabii amına koyim.
Conga: Oğluuuum, benim yarrrrrrağım kocaman amına koyim anlamazsın sen beta malesin amına koyim. gaaaaar bulletproof kahve amına koyim
Will Ospreay: Ya conga sen ne pislik bi adamsın ya.
Konu tamamen sapıp giderken yayın devam ediyor...
SamiZaynHastası donated 10USD: Senin yaptığını biliyorum pis şişko, bedelini ödeyeceksin.
Will Ospreay: Ne diyon dono? Ya oğlum Etsuğğğğğğ! Ne diyo bu amına koyayım ya.
???: Iğğğğ şey abi...
Will Ospreay: Ne abi? Ne diyon Etsuğğğğğ!
???: Abi Sami Zayn abi...
Will Ospreay: Ne diyon Etsuğğğğğ! Düzgün konuş.
???: Kaçırmışlar abi, Suriyeliyi kaçırmışlar abi.
Will Ospreay: Dono, ben senin kafanı sikeyim. Bak ben 6 saattir yayındayım, burada Cyberpunk oynuyoruz amına koyim, Twitterda falan filan böyle salak saçma görüyonuz amına koyim. Chat siz salak mısınız amına koyim ne diyonuz ya? SİZ BENİM GÜREŞİ BIRAKTIĞIMI BİLMİYOR MUSUNUZ ANASINI AVRADINI SİKTİKLERİM! Etsuğ, banla bunları amına koyim. Hepsini banla hepsini. Ben chatimde böyle koyun istemiyorum ya. Oğlum benim babam doktor bir kere.
Dayı: Oha dayı gerçek mi bu?
Will Ospreay: Gerçek tabii amına koyim.
Conga: Oğluuuum, benim yarrrrrrağım kocaman amına koyim anlamazsın sen beta malesin amına koyim. gaaaaar bulletproof kahve amına koyim
Will Ospreay: Ya conga sen ne pislik bi adamsın ya.
Konu tamamen sapıp giderken yayın devam ediyor...
- Oynadığınız Karakterin Adı
- şişko yayıncı will ospreay